Carpaal tunnel syndroom

Carpaal tunnel syndroom is een veel voorkomend probleem. Wat betekent het als u ineens een tintelend gevoel in uw hand of slapende vingers ervaart? Het is erg begrijpelijk als u zich zorgen maakt hierom, omdat dit een vreemd gevoel is. Als u geen kracht meer heeft in uw hand en het trekt door naar uw elleboog. Dit gebeurt alleen in het ergste geval. Het carpaal tunnelsyndroom is een klachtenpatroon dat veroorzaakt wordt door een beknelling van de zenuw. Die zenuw loopt in het midden van de arm (nervus medianus) in het verloop van de overgang van de onderarm naar de hand ter hoogte van de pols (carpale tunnel).

Onderzoek Carpaal tunnel syndroom 

Bij een lichamelijk onderzoek kunnen gevoelsstoornissen in duim, middel- en wijsvinger worden gevonden en kan de duimmuis plaatselijk wat dunner zijn. Meestal worden er geen afwijkingen gevonden. Een soortgelijk klachtenpatroon komt voor bij beknelling van de zenuw ter hoogte van de halswervelkolom. Dit kan komen door een nekhernia of door artrose (slijtage) van uw nekwervels.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlFysio Barendrecht is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Goed bereikbaar 

Onze praktijk genaamd: Fysio Barendrecht staat 6 dagen per week voor u klaar. De fysiotherapie praktijk is zowel met het openbaar vervoer als met de auto (gratis parkeerplekken voor de deur) en fiets goed bereikbaar.

Persoonlijk behandelplan

Onze aanpak is zowel professioneel als persoonlijk. Iedere patiënt geniet van voldoende tijd, aandacht en zorg. Dit is naar onze mening van belang voor een ideaal herstelproces.

  Kwaliteit  

Alle fysiotherapeuten van Fysio Barendracht zijn BIG-geregistreerd en ingeschreven bij het KRF (kwaliteit register fysiotherapie)! Verder werken wij aan onze kwaliteit via zorgkaart Nederland en Qualiview.

carpaal tunnel syndroom barendrecht

Carpaal tunnel syndroom, Fysio Barendrecht helpt u!

Wij kunnen u helpen bij het Carpaal tunnel syndroom! Wij helpen u hierbij doormiddel van massage en oefeningen. Wij helpen u met het bevorderen van de genezing van de pijn in uw hand. De massage richt zich op de pezen in je hand en stimuleert tevens de bloedsomloop. Dus als u twijfels heeft of het gevoel heeft dat er iets niet klopt, kom snel langs bij Fysio Barendrecht! Naast de massage geeft Fysio Barendrecht ook doelgerichte oefeningen. Dit doen we om uw hand weer soepel en sterk te maken. Wij kijken hierbij niet alleen naar uw hand maar bijvoorbeeld ook naar de uw nek, onderarm en schouders. Ook worden er rek- en krachtoefeningen gegeven om uw spieren sterker te maken en uw bewegingsvrijheid snel te laten herstellen!

Carpaal tunnel syndroom

De specialisaties bij Fysio Barendrecht

Barendrecht Fysiotherapie, ons behandelplan

Fysio Barendrecht intake diagnostisering

Stap 1: aandacht voor uw klacht/probleem

Voordat we beginnen met het onderzoeken en behandelen van uw klacht/probleem, brengen we uw klacht/probleem in kaart tijdens een uitvoerig gesprek.

Klachtenonderzoek fysiotherapie barendrecht

Stap 2: klachten onderzoek

Nu heeft u kennis kunnen maken met Fysio Barendrecht en hebben wij uw klacht/probleem in beeld. Wij doen hierna onderzoek naar en rondom uw klacht/probleem. Dit doen we om de zwakke schakels en wellichte oorzaken te kunnen achterhalen.

Barendrecht fysiotherapie fysio barendrecht

Stap 3: welke therapie past bij u

Na het onderzoeken weten wij als Fysio Barendrecht precies welke therapie u nodig heeft. Onze therapeuten lossen uw klacht dan op middels bewezen therapieën. Wij brengen uw lichaam weer in balans door het behandelen van de structuren die niet goed functioneren!

Stap 4: testen en meten

Na het behandelen testen we of de klacht weg is en dat de functie weer werkt naar behoren. Door middel van het testen hiervan weten wij zeker of de beweging hersteld is. Zo weet u ook gelijk dat de technieken van Fysio Barendrecht voor u hebben geholpen.

Fysio barendrecht controle

Stap 5: nazorg en advies

Het doel van Fysio Barendrecht is om uw klachten blijvend op te lossen en ervoor te zorgen dat ze ook niet terugkeren. Dit doen wij doormiddel van nazorg en advies op het gebied van voeding, beweging en mentaliteit.

Wat zeggen onze patiënten

Kijk voor meer reviews op Zorgkaart-Nederland

5/5
''Fysio Barendrecht heeft mijn nek op een super goede wijze geholpen en ik ben klachtenvrij!''
Frans
Nek
5/5
''De meest professionele Fysio in de regio Rotterdam. Mijn enkelband is weer zo goed als voordat ik hem scheurde!''
Patricia
Gescheurde enkelband
4.6/5
''Mijn rugklachten waren niet uit te houden. Toen ik bij Fysio Barendrecht langs ben gegaan, was ik binnen nog geen 2 weken van de pijn af! Thanks to Fysio Barendrecht!''
Rik
Rug
4.7/5
"Ik ben bij Fysio Barendrecht geholpen aan het carpaal tunnel syndroom. Ik ben enorm blij dat ik de stap heb gezet om naar de fysio te gaan en ben hier echt super geholpen!"
Levi
Pols

Meer informatie over het Carpaal tunnel syndroom bij Fysio Barendrecht?

Wilt u wat meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 8:00-18:00
Weekenden en avonden - Op afspraak

Locatie

Achterom 1A Barendrecht
Telefoon: 0180 849 257
Email: info@fysio-barendrecht.nl