Fysiotherapie aan huis Heerjansdam

Fysiotherapie aan huis in Heerjansdam is de ideale oplossing als u behoefte heeft aan fysiotherapie, maar niet in staat bent onze praktijk te bezoeken. Denk hierbij aan een nieuwe heup, nieuwe knie, ouderdom of een andere operatie/klacht. Het is van belang om toch in aanmerking te komen voor fysiotherapie omdat uw klacht anders erger kan worden of u niet goed hersteld van uw operatie. Voor een fysiotherapie behandeling aan huis-behandeling in Heerjansdam heeft u een verwijzing van arts/specialist nodig. Voor vragen kunt u ook contact opnemen met uw zorgverzekering/huisarts. 

Wilt u vandaag wat aan uw klachten doen? Wij komen spoedig langs om u te ondersteunen/helpen. Maak gemakkelijk een afspraak via 0180 849 257.

Fysiotherapie aan huis in Heerjansdam

Fysiotherapie aan huis in Heerjansdam vindt regelmatig plaats in uw regio. Bij een aan huis bezoek komt er altijd een gespecialiseerde fysio aan huis langs voor uw behandeling. In de meeste gevallen behandelen wij aan huis bij gecompliceerde zorgvragen zoals chronische pijnklachten, spierziektes, operaties, ouderdom of als u slecht ter been bent. 

Fysiotherapie aan huis heerjansdam

Wanneer u behoefte/baat heeft aan fysiotherapie, maar niet mobiel genoeg bent om onze praktijk in Heerjansdam te bezoeken is het mogelijk dat wij u aan huis bezoeken/behandelen. Uw klacht kan namelijk verergeren wanneer u geen therapie volgt. 

OMGEVING HEERJANSDAM

In heel Heerjansdam en omstreken behandelen wij aan huis. 

KRACHT/CONDITIE 

Behandelplan op de langer termijn voor optimaal herstel voor de toekomst!

ERVAREN THERAPEUTEN

Kwaliteitszorg, persoonlijke aandacht, voldoende tijd staan bij onze aan huis behandelingen centraal. 

Fysio aan huis in Heerjansdam, de voorbereiding

Bij een fysio behandeling aan huis treffen onze ervaren therapeuten voorbereidingen zodat u zelf geen voorbereidingen hoeft te treffen. Tijdens het eerste bezoek zal de diagnostisering/intake centraal staan. Het behandelplan voor de lange termijn zal verder persoonlijk voor u opgesteld worden naar uw beperkingen en mogelijkheden van de woning, maar is net zo effectief als een behandeling bij ons in de fysiotherapiepraktijk.

Fysio aan huis heerjansdam

Therapie aan huis voor senioren

Bij een fysio behandeling aan huis treffen onze ervaren therapeuten voorbereidingen zodat u zelf geen voorbereidingen hoeft te treffen. Tijdens het eerste bezoek zal de diagnostisering/intake centraal staan. Het behandelplan voor de lange termijn zal verder persoonlijk voor u opgesteld worden naar uw beperkingen en mogelijkheden van de woning, maar is net zo effectief als een behandeling bij ons in de fysiotherapiepraktijk.

Fysiotherapie aan huis bij een nieuwe heup

Bij een nieuwe heup is het erg belangrijk dat uw heup goed hersteld. Door direct de starten met fysiotherapie aan huis kiest u voor een optimaal herstelproces. Het is namelijk belangrijk uw nieuwe heup gecontroleerd te blijven bewegen. Onze fysiotherapeut gaat met u een persoonlijk traject aan, hierbij wordt oefentherapie en de belasting opgebouwd. Er kan al een dag nu de operatie gestart worden met fysiotherapie aan huis in Heerjansdam. 

Fysiotherapie aan huis heerjansdam nieuwe heup

Fysiotherapie aan huis in Heerjansdam bij een nieuwe knie

Nadat u thuis bent gekomen met een nieuwe knie is het verstandig om spoedig te beginnen met fysiotherapie.  De revalidatie bij u aan huis is specifiek gericht op het  trainen van de desbetreffende (omliggende) spieren en het vergroten van de bewegelijkheid.

In goed overleg wordt met u in de beginfase een behandelplan voor de lange termijn opgesteld, voor een optimale herstel procedure. 

Fysio aan huis heerjansdam nieuwe knie

Afspraak fysiotherapie aan huis Heerjansdam

Heeft u baat bij fysiotherapie aan huis in Heerjansdam? Maak dan spoedig en gemakkelijk een afspraak. Een afspraak kunt u maken via 0180 849 257.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlFysio Barendrecht is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Meer informatie over fysiotherapie aan huis Heerjansdam?

Wilt u wat meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 8:00-18:00
Weekenden en avonden - Op afspraak

Locatie

Achterom 1A Barendrecht
Telefoon: 0180 849 257
Email: info@fysio-barendrecht.nl