Fysiotherapie aan huis Rijsoord

Fysiotherapie aan huis in Rijsoord. Wanneer u niet in staat bent om onze fysiotherapiepraktijk  te bezoeken, maar u wel behoefte heeft aan fysiotherapie, komen onze fysiotherapeuten bij u langs. Wij behandelen patiënten aan huis in Rijsoord, Barendrecht, Ridderkerk, Heerjansdam en Rotterdam-Zuid. Voor een behandeling aan huis heeft u een verwijzing nodig van uw arts of specialist, wanneer u deze heeft of de aanvraag hiervoor loopt kunt u eenvoudig een afspraak inplannen via 0180 849 257.

Wilt u spoedig wat aan uw klachten doen? Wij komen spoedig langs om u te ondersteunen/helpen. Maak gemakkelijk een afspraak via 0180 849 257.

Fysiotherapie aan huis in Rijsoord

Wanneer u behoefte/baat heeft aan fysiotherapie, maar niet mobiel genoeg bent om onze praktijk te bezoeken is het mogelijk dat wij u aan huis bezoeken/behandelen. Uw klacht kan namelijk verergeren wanneer u geen therapie volgt. Voorbeelden wanneer onze fysiotherapeut u aan huis bezoekt zijn bijvoorbeeld wanneer u een operatie hebt ondergaan, u slecht ter been bent of u geen optie tot vervoer heeft. Neem bij vragen over uw verwijzing contact op met uw behandeld arts of uw zorgverzekeraar.

Fysio aan huis Rijsoord

Fysiotherapie aan huis in Rijsoord vind vaker plaats dan men over het algemeen denkt. Wij sturen altijd een gespecialiseerde aan huis fysiotherapeut of therapeute langs voor uw aan huis-behandeling. In de meeste gevallen komen wij aan huis bij complexe zorgvragen, zoals na operaties, spierziekten, chronische pijnklachten en als u  slecht ter been bent. Ook in gevallen van postoperatieve zorg of traumatische aandoeningen behandelt Fysio Rijsoord bij u thuis.

LANGE TERMIJN VISIE

Behandelplan op de lange termijn voor optimaal herstel voor de toekomst!

GEMEENTE  RIJSOORD

Wij behandelen aan huis in heel Rijsoord en omstreken. 

GEDREVEN THERAPEUTEN

Voldoende tijd, specifieke kennis, persoonlijke aandacht, en kwaliteitszorg staat bij fysiotherapie aan huis-behandeling altijd centraal

Voorbereiding fysiotherapie behandeling aan huis

Bij een behandeling aan huis treffen onze gedreven therapeuten tal van voorbereidingen zodat u zelf geen voorbereidingen hoeft te treffen. Tijdens het eerste bezoek zal de intake/diagnostisering centraal staan. Het behandelplan voor de lange termijn zal verder persoonlijk voor u opgesteld worden naar uw beperkingen en mogelijkheden van de woning, maar is net zo effectief als een behandeling bij ons in de fysiotherapiepraktijk.

Fysio aan huis in Rijsoord, aantrekkelijk voor senioren

Een aan huis behandeling voor senioren betekent minder rompslomp, minder gedoe en kost minder energie. Een fysio behandeling aan huis werkt dan ook perfect voor patiënten die al op leeftijd zijn. Onze therapeuten zijn optimaal op de hoogte van de klachten en problemen die ouderen ondergaan, waardoor een optimaal behandelplan ontstaat. 

Fysiotherapie aan huis bij een nieuwe knie

Na uw knieoperatie dient er direct gestart te worden met fysiotherapie. De thuis revalidatie die wij in Rijsoord aanbieden is gericht op het specifiek trainen van de desbetreffende (omliggende) spieren en het vergroten van de bewegelijkheid. Wanneer onze therapeut u in staat acht om onze praktijk te bezoeken, zal de revalidatie met uitgebreide/kracht oefening verder plaatsvinden in onze oefenzaal/sportcentrum. 

Fysio aan huis rijsoord nieuwe knie

Fysiotherapie aan huis bij een nieuwe heup

Net als bij een nieuwe knie of andere operatie is het van belang spoedig te starten met fysiotherapie aan huis bij een nieuwe heup. Bij een nieuwe heup is het belangrijk om gecontroleerd te blijven bewegen. Door u te laten begeleiden door een fysiotherapeut zal de revalidatie spoedig verlopen.  Er kan al een dag na uw operatie gestart worden met fysiotherapie aan huis. Onze fysiotherapeut gaat dan met u een persoonlijk traject aan, hierbij wordt oefentherapie en de belasting opgebouwd. 

Afspraak fysiotherapie aan huis Rijsoord

Heeft u baat bij fysiotherapie aan huis in Rijsoord? Maak dan gemakkelijk een afspraak via 0180849257. 

Fysiotherapie aan huis rijsoord
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlFysio Barendrecht is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Meer informatie over fysiotherapie aan huis in Rijsoord?

Wilt u wat meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 8:00-18:00
Weekenden en avonden - Op afspraak

Locatie

Achterom 1A Barendrecht
Telefoon: 0180 849 257
Email: info@fysio-barendrecht.nl