Fysiotherapie in Barendrecht

Kies voor fysiotherapie in Barendrecht

Op zoek naar fysiotherapie in Barendrecht? De fysiotherapeuten van Fysio Barendrecht zorgen ervoor dat u fit blijft en gezond uw werk kan blijven doen. Een doorverwijzing van arts of specialist is hiervoor NIET nodig (op uitzonderingen daargelaten). Met persoonlijke aandacht en het juiste advies weet u hoe u het beste fit kan blijven. Er wordt een duidelijk beeld geschetst en daarmee kunt u aan de slag. Door een diagnostisering weet u en de fysiotherapeut in Barendrecht waar het probleem zit en hoe dit makkelijk kan worden verholpen. Ook zijn wij er voor om uw doelen te kunnen behalen. Neem vrijblijvend contact op met de fysiotherapie praktijk uit Barendrecht.

Fysiotherapie in Barendrecht

Fysio Barendrecht, praktijk informatie

Het gehele Fysio Barendrecht team is BIG-geregistreerd en ingeschreven in het centraal kwaliteitsregister van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie. Wat uw zorgverzekeraar erg op prijs stelt. Fysiotherapie in Barendrecht is bovendien goed bereikbaar. Onze fysiotherapiepraktijk bevindt zich midden in het centrum van Barendrecht. Aan de Achterom 1a te Barendrecht (naast de hypotheker). Daarbij kunt u gemakkelijk en gratis voor de deur parkeren. De fysiotherapie praktijk is maar liefst 6 dagen per week geopend (maandag tot en met zaterdag). Doordat Fysio Barendrecht zich hard maakt voor gelokaliseerde en persoonlijke aanpak, nemen onze fysiotherapeuten voldoende tijd voor iedere patiënt.  Bovendien wordt iedereen geholpen met de aandacht die bij een spoedig herstelproces komt kijken.

Of u nu lichamelijke klachten heeft aan uw  nek, rug of schouder,  u kunt snel bij ons terecht. Wilt u vandaag de dag nog wat doen aan uw klacht of pijn? Maak dan heel eenvoudig online een afspraak via onderstaande paarse knop. Toch liever een medewerker van Fysio Barendrecht spreken? Neem dan tussen 8:00 en 16:00 telefonisch contact op met: 06 215 167 64 of neem contact op via het contactformulier.