Fysiotherapie

Behandeling Fysiotherapie 

Fysiotherapie is niet weg te denken uit ons leven. Zo vinden jaarlijks zo’n drie miljoen Nederlanders hun weg naar een lokale fysiotherapeut. Ons vakgebied is het bewegingsapparaat. Er kunnen klachten aan uw bewegingsapparaat ontstaat tijdens het sporten, werk, een ongeluk, ziekte, ouderdom en/of een verkeerde beweging. Bij Fysio Barendrecht kijkt onze therapeut samen met u naar uw lichamelijke klachten om deze zo goed mogelijk te kunnen behandelen. Met de behandelingen, oefeningen en adviezen zorgt de therapeut er voor dat u zo snel mogelijk weer klachtenvrij bent.

Fysiotherapie in Barendrecht

Praktijk informatie 

Onze fysiotherapiepraktijk in Barendrecht bevindt zich op een prettige plek. Ons adres is Achterom 1A in Barendrecht. Parkeren kan gratis voor de deur en wij zijn bovendien goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Alle werkzame therapeuten binnen Fysiotherapie Barendrecht zijn BIG-geregistreerd en ingeschreven bij het centraal kwaliteitsregister van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie. Dit stelt de zorgverzekeraar ook erg op prijs; wij hebben contracten met bijna alle zorgverzekeraars in Nederland. Wij maken ons als praktijk hard voor iedere patiënt. Zo hebben wij voldoende tijd en aandacht voor de patiënt en staat nazorg bij ons hoog in het vaandel.

Heeft u een lichamelijk klacht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt bovendien zonder wachtlijst bij Fysio Barendrecht terecht. Een afspraak maken kan erg gemakkelijk online. Mocht u toch liever advies inwinnen of een medewerker spreken? Bel dan gerust even naar onze praktijk via het nummer: 0180-489257, dan plannen wij indien nodig gezamenlijk een afspraak in. Mocht u benieuwd zijn naar onze reviews? Neem dan een kijkje op ZORGKAART Nederland. Hier kunt u ook zelf terecht mocht u ons willen beoordelen. Wij stellen elke beoordeling op prijs.  

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlFysio Barendrecht is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Zorgkaart Nederland, bekijk alle waarderingen van Fysiotherapie Barendrecht.