Golffysio Barendrecht

Golffysio Barendrecht is gericht op de golfswing. Ook wanneer je geen klachten hebt, kun je terecht bij een golffysio. Er wordt een plan gemaakt voor behoud of verbetering van jouw kracht en mobiliteit. Vooral in de wintermaanden is het belangrijk om golf-specifiek te blijven bewegen, zodat je in het voorjaar weer een vliegende start kunt maken. Bij onze golffysio ben je aan het juiste adres om te werken aan jouw fysiek. Zowel met als zonder klachten!

  • Gespecialiseerde golffysio’s staan voor je klaar
  • Best beoordeelde praktijk in Barendrecht (Via Zorgkaart Nederland)
  • Samen bouwen aan meer kracht en een betere conditie
  • Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars! Je kunt daarnaast ZONDER verwijzing bij ons terecht.

Waarom golffysio bij Fysio Barendrecht?

GPA golffysio Barendrecht

GPA gecertificeerd

Al onze golffysiotherapeuten zijn GPA gecertificeerd! De GPA is een vereniging van gespecialiseerde golf-fysiotherapeuten en golf-osteopaten. De GPA heeft de volgende doelstelling: ''professionalisering van de fysieke begeleiding van golfers van elk niveau.''

Golffysio in Barendrecht

Specialisten

Naast de titel fysiotherapeut draagt jouw specialist ook nog de titel golffysio. Iemand volledig gespecialiseerd in golf in combinatie met fysiotherapie.

Fysio voor golf Barendrecht

Persoonlijk en professioneel

De golffysio's van Fysio Barendrecht staan voor persoonlijke aandacht, specifieke kennis, voldoende tijd en kwaliteitszorg. 

Bereikbaarheid Fysio Barendrecht

Goed Bereikbaar

Onze praktijk Fysio Barendrecht staat 6 dagen per week voor jou klaar. De fysiotherapiepraktijk is zowel met het openbaar vervoer als met de fiets en auto (gratis parkeerplekken voor de deur) goed bereikbaar.

Direct resultaat golffysio!

Golffysio: bij het golfen kunnen er verschillende klachten ontstaan. Door de specifieke bewegingen belast je ook specifieke spieren en gewrichten. Het is belangrijk om klachten te behandelen wanneer deze ontstaan. Jij wilt immers pijnvrij jouw hobby kunnen uitvoeren. Bij Fysio Barendrecht kun je terecht om onder andere deze klachten te laten behandelen. De behandeling begint met informatievergaring. De fysiotherapeut onderzoekt de pijnlijke plek en welke bewegingen daarbij horen. Aan de hand van de resultaten wordt er een persoonlijk trainingsprogramma gemaakt, zodat jouw herstel optimaal verloopt. 

Samen met jouw therapeut wordt er overlegd welke therapie er wordt toegpast.

Golffysio Barendrecht
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlFysio Barendrecht is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Jou verder helpen

Analyse, methode, behandelen

  • 1: Aandacht voor je klacht/probleem
  • 2: Intake en klachten onderzoek
  • 3: De juiste therapie uitzoeken 
  • 4: Behandelen
  • 5: Testen en meten
  • 6: Nazorg en advies

Golf in Nederland

Nederland telt ruim 370 duizend golfers die aangesloten zijn bij de (NGF) Nederlandse Golf Federatie. Daarmee is golf een ongekend populaire sport in Nederland. In onze huidige maatschappij heeft iedereen wel eens de behoefte om er even op uit te gaan. Golf is hiervoor de perfecte oplossing. Golf is een sport voor jong en oud en het is mogelijk zelf te bepalen met wie, waar en hoe. Het speciale handicapsysteem zorgt ervoor dat iedere golfer met elkaar kan spelen.  

Laat dit plezier je niet ontnomen worden en zorg goed voor jouw lichaam met onze golffysio. Plan gemakkelijk een afspraak in bij Fysio Barendrecht!

Samen met jouw therapeut wordt er overlegd welke therapie er wordt toegpast.

Golf fysiotherapie Barendrecht

Meer informatie over Golffysio Barendrecht?

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 8:00-18:00
Weekenden en avonden: Op afspraak

Locatie

Achterom 1A Barendrecht
Telefoon: 0180 849 257
Email: info@fysio-barendrecht.nl

Contactformulier