Golffysio

Over Golffysio

Golffysio is fysiotherapie gericht op de golfswing, ook wanneer u geen klachten heeft kunt u terecht bij een golf fysio. Er wordt een plan gemaakt voor behoud of verbetering van kracht en mobiliteit. Vooral in de winter maanden is het belangrijk golf specifiek te blijven bewegen om weer een vliegende start te maken in het voorjaar. Bij een golf fysio bent u aan het juiste adres om te werken aan uw fysiek, zowel met als zonder klachten!

Golffysio, bij het golfen kunnen er verschillende klachten ontstaan. Door specifieke bewegingen belast je ook specifieke spieren en gewrichten. Het is belangrijk om deze klachten te behandelen zodat u weer pijnloos uw hobby uit kan voeren. Bij fysio Barendrecht kunt u terecht om deze klachten om deze te laten behandelen. Het begint met een informatievergaring. De fysiotherapeut onderzoekt de pijnlijke plek en welke bewegingen daarbij horen. Aan de hand van de resultaten wordt er een persoonlijk trainingsprogramma gemaakt, zodat u de aanwijzingen optimaal kunt uitvoeren. 

GPA-gecertificeerd 

Al onze golffysio therapeuten zijn GPA gecertificeerd! De GPA is een vereniging van gespecialiseerde golf-fysiotherapeuten en golf-osteopaten.

De GPA heeft de volgende doelstelling: ”professionalisering van de fysieke begeleiding van golfers van elk niveau.”

Golffysio Barendrecht

Golf in Nederland 

Nederland telt ruim 370 duizend golfers die aangesloten zijn bij de (NGF) Nederlandse Golf Federatie. Daarmee is golf een ongekend populaire sport in Nederland. In onze toch wat haastige maatschappij heeft iedereen wel eens behoefte om er even op uit te gaan. Golf is daarvoor het perfectie middel. Golf is een sport voor jong en oud en kan gespeeld worden met wie, waar en hoe u het wenst. Het speciale handicapsysteem zorgt ervoor dat iedere golfer met elkaar kan spelen.  

Laat u dit plezier niet ontnemen en draag zorg bij voor uw lichaam via onze golffysio. Plan gemakkelijk een afspraak in bij Fysio Barendrecht!