Golffysio Barendrecht

Golffysio Barendrecht is gericht op de golfswing. Ook wanneer u geen klachten heeft kunt u terecht bij een golffysio. Er wordt dan een plan gemaakt voor behoud of verbetering van uw kracht en mobiliteit. Vooral in de wintermaanden is het belangrijk golf-specifiek te blijven bewegen om weer een vliegende start te maken in het voorjaar. Bij onze golffysio bent u aan het juiste adres om te werken aan uw fysiek. Zowel met als zonder klachten!

U kunt ZONDER verwijzing bij Fysiotherapie Barendrecht terecht. Daarnaast hebben wij contracten met ALLE zorgverzekeraars in Nederland. U hoeft zich zo nooit zorgen te maken over de vergoeding. Maak gemakkelijk online een afspraak, bel naar 0180 849 257 of mail info@fysio-barendrecht.nl

Golffysio bij Fysio Barendrecht

Golffysio: bij het golfen kunnen er verschillende klachten ontstaan. Door de specifieke bewegingen belast u ook specifieke spieren en gewrichten. Het is belangrijk om klachten te behandelen wanneer deze ontstaan. U wilt immers pijnvrij uw hobby kunnen uitvoeren. Bij Fysio Barendrecht kunt u terecht om onder andere deze klachten te laten behandelen. De behandeling begint met informatievergaring. De fysiotherapeut onderzoekt de pijnlijke plek en welke bewegingen daarbij horen. Aan de hand van de resultaten wordt er een persoonlijk trainingsprogramma gemaakt, zodat uw herstel optimaal verloopt. 

Golffysio Barendrecht

GPA-gecertificeerd 

Al onze golffysio therapeuten zijn GPA gecertificeerd! De GPA is een vereniging van gespecialiseerde golf-fysiotherapeuten en golf-osteopaten.

De GPA heeft de volgende doelstelling: ”professionalisering van de fysieke begeleiding van golfers van elk niveau.”

KRACHT/CONDITIE 

Behandelplan op de lange termijn voor optimaal golfplezier in de toekomst!

PRAKTIJK

Onze praktijk aan de Achterom 1A in Barendrecht is makkelijk bereikbaar met de auto (gratis parkeren) en het openbaar vervoer. 

SPECIALISTEN

De golffysio’s van Fysio Barendrecht staan voor persoonlijke aandacht, specifieke kennis, voldoende tijd en kwaliteitszorg. 

Golf in Nederland

Nederland telt ruim 370 duizend golfers die aangesloten zijn bij de (NGF) Nederlandse Golf Federatie. Daarmee is golf een ongekend populaire sport in Nederland. In onze huidige maatschappij heeft iedereen wel eens de behoefte om er even op uit te gaan. Golf is hiervoor de perfecte oplossing. Golf is een sport voor jong en oud en het is mogelijk zelf te bepalen met wie, waar en hoe. Het speciale handicapsysteem zorgt ervoor dat iedere golfer met elkaar kan spelen.  

Laat u dit plezier niet ontnemen en draag zorg bij voor uw lichaam via onze golffysio. Plan gemakkelijk een afspraak in bij Fysio Barendrecht!

Afspraak voor golffysio in Barendrecht?

Wilt u graag een afspraak maken voor golffysio? Dat kan door te bellen naar 0180 849 257, te mailen naar info@fysio-barendrecht.nl of online een afspraak in te plannen. 

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlFysio Barendrecht is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Meer informatie over Golffysio Barendrecht?

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 8:00-18:00
Weekenden en avonden: Op afspraak

Locatie

Achterom 1A Barendrecht
Telefoon: 0180 849 257
Email: info@fysio-barendrecht.nl

Contactformulier