Golffysio

Golffysio is fysiotherapie gericht op de golfswing, ook wanneer u geen klachten heeft kunt u terecht bij een golffysio. Er wordt een plan gemaakt voor behoud of verbetering van kracht en mobiliteit. Vooral in de winter maanden is het belangrijk golf specifiek te blijven bewegen om weer een vliegende start te maken in het voorjaar. Bij een golffysio bent u aan het juiste adres om te werken aan uw fysiek, zowel met als zonder klachten!

Vandaag wat aan uw klachten doen? Maak gemakkelijk online een afspraak of bel naar 0180 849 257. 

 

Golffysio bij Fysio Barendrecht

Golffysio, bij het golfen kunnen er verschillende klachten ontstaan. Door specifieke bewegingen belast u ook specifieke spieren en gewrichten. Het is belangrijk om deze klachten te behandelen zodat u weer pijnloos uw hobby kunt uitvoeren. Bij fysio Barendrecht kunt u terecht om deze klachten te laten behandelen. Het begint met een informatievergaring. De fysiotherapeut onderzoekt de pijnlijke plek en welke bewegingen daarbij horen. Aan de hand van de resultaten wordt er een persoonlijk trainingsprogramma gemaakt, zodat u de aanwijzingen optimaal kunt uitvoeren. 

Golffysio

GPA-gecertificeerd 

Al onze golffysio therapeuten zijn GPA gecertificeerd! De GPA is een vereniging van gespecialiseerde golf-fysiotherapeuten en golf-osteopaten.

De GPA heeft de volgende doelstelling: ”professionalisering van de fysieke begeleiding van golfers van elk niveau.”

KRACHT/CONDITIE 

Behandelplan op de langer termijn voor optimaal golfplezier voor de toekomst!

PRAKTIJK

Onze praktijk aan de Achterom 1A in Barendrecht is makkelijk bereikbaar met de auto (gratis parkeren) en het openbaar vervoer. 

SPECIALISTEN

De golffysio’s van Fysio Barendrecht staan voor persoonlijke aandacht, specifieke kennis, voldoende tijd en kwaliteitszorg. 

Golf in Nederland

Nederland telt ruim 370 duizend golfers die aangesloten zijn bij de (NGF) Nederlandse Golf Federatie. Daarmee is golf een ongekend populaire sport in Nederland. In onze toch wat haastige maatschappij heeft iedereen wel eens de behoefte om er even op uit te gaan. Golf is daarvoor het perfectie middel. Golf is een sport voor jong en oud en kan gespeeld worden met wie, waar en hoe u het wenst. Het speciale handicapsysteem zorgt ervoor dat iedere golfer met elkaar kan spelen.  

Laat u dit plezier niet ontnemen en draag zorg bij voor uw lichaam via onze golffysio. Plan gemakkelijk een afspraak in bij Fysio Barendrecht!

Afspraak voor golffysio in Barendrecht?

Wilt u graag een afspraak maken voor golffysio? Een afspraak kunt u maken door te bellen naar 0180 849 257, info@fysio-barendrecht.nl of online een afspraak in te plannen. 

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlFysio Barendrecht is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Meer informatie over golffysio bij Fysio Barendrecht?

Wilt u wat meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 8:00-18:00
Weekenden en avonden - Op afspraak

Locatie

Achterom 1A Barendrecht
Telefoon: 0180 849 257
Email: info@fysio-barendrecht.nl