Klachten/blessures en chronische pijn

Klachten/blessures: bij Fysio Barendrecht behandelt ons team een grote variatie aan klachten, blessures en aandoeningen.  Ons team van specialisten (fysiotherapie en manuele therapie) werkt volgens de nieuwste inzichten binnen de fysiotherapie om uw klachten/blessures te verhelpen. Kom daarom snel langs in onze moderne praktijk aan de Achterom 1a in Barendrecht (gratis parkeren).

U kunt ZONDER verwijzing bij Fysiotherapie Barendrecht terecht. Daarnaast hebben wij contracten met ALLE zorgverzekeraars in Nederland. U hoeft zich dus nooit zorgen te maken over de vergoeding. Maak gemakkelijk online een afspraak, bel 0180 849 257 of mail naar info@fysio-barendrecht.nl

Blessure fysio Barendrecht

Blessure

Een blessure is een vorm van lichamelijk letsel die men door het beoefenen van sport, werk, of een activiteit heeft opgelopen. Ook (extreme) bewegingen in het algemeen kunnen aanleiding geven tot het oplopen van blessures.

Chronische pijn

Chronische pijn is een aanhoudende pijn die uw functionering in het dagelijks leven, welzijn en levenskwaliteit beperkt. Deze pijn kan het gevolg zijn van een infectie of letsel, maar er kan ook een aanhoudende oorzaak voor zijn.

Klachten Fysio Barendrecht

Klachten

Lichamelijke klachten aan de nek, schouders en/of andere spieren of lichaamsdelen kunnen flink vervelend zijn in het dagelijks leven. Lees hier verder welke klachten wij allemaal kunnen behandelen.

Meer informatie over klachten/blessures bij Fysio Barendrecht?

Wilt u meer informatie over Fysiotherapie Barendrecht? Neem dan contact met ons op!

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 8:00-18:00
Weekenden en avonden: Op afspraak

Locatie

Achterom 1A Barendrecht
Telefoon: 0180 849 257
Email: info@fysio-barendrecht.nl

Contactformulier