Klachten/blessures en chronische pijn

Klachten/blessures: Bij Fysio Barendrecht behandelt ons team een breed scala aan klachten, blessures en aandoeningen. Ons gespecialiseerde team van fysio- en manueel therapeuten werkt volgens de nieuwste inzichten in de fysiotherapie om uw klachten en blessures aan te pakken. Kom daarom snel langs in onze moderne praktijk aan de Achterom 1a in Barendrecht (gratis parkeren).

U kunt ZONDER verwijzing bij Fysiotherapie Barendrecht terecht. Daarnaast hebben wij contracten met ALLE zorgverzekeraars in Nederland. U hoeft zich dus nooit zorgen te maken over de vergoeding. Maak gemakkelijk online een afspraak, bel 0180 849 257 of mail naar info@fysio-barendrecht.nl

Blessure fysio Barendrecht

Blessure

Een blessure is lichamelijk letsel dat kan ontstaan door sport, werk of andere activiteiten. Ook (extreme) bewegingen in het algemeen kunnen aanleiding geven tot het oplopen van blessures.

Chronische pijn

Chronische pijn is aanhoudende pijn die uw dagelijkse functioneren, welzijn en kwaliteit van leven beïnvloedt. Deze pijn kan het gevolg zijn van een infectie of letsel, maar er kan ook een aanhoudende oorzaak voor zijn.

Klachten Fysio Barendrecht

Klachten

Lichamelijke klachten aan de nek, schouders en/of andere spieren of lichaamsdelen kunnen flink vervelend zijn in het dagelijks leven. Lees hier verder welke klachten wij allemaal kunnen behandelen.

Meer informatie over klachten/blessures bij Fysio Barendrecht?

Wilt u meer informatie over Fysiotherapie Barendrecht? Neem dan contact met ons op!

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 8:00-18:00
Weekenden en avonden: Op afspraak

Locatie

Achterom 1A Barendrecht
Telefoon: 0180 849 257
Email: info@fysio-barendrecht.nl

Contactformulier