Manuele therapie Barendrecht / Manueel therapeut Barendrecht

Manuele therapie Barendrecht: Op zoek naar een deskundig manueel therapeut in Barendrecht?

Zoek dan niet verder maar maak gemakkelijk en vlot een afspraak.

Fysio in het aanvullende pakket? Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars! U kunt daarnaast ZONDER verwijzing bij ons terecht. We nodigen u graag uit in onze moderne praktijk. U kunt gemakkelijk, zonder kosten, voor de deur parkeren. Een afspraak kan u telefonisch (0180849257), online of via info@fysio-barendrecht.nl maken. 

manuele therapie barendrecht fysio

Manueel therapeut Barendrecht

Manuele therapie is een specialisatie binnen Fysio Barendrecht. Het is een therapie die het meest wordt toegepast bij de wervelkolom, maar daarnaast op meerdere gewrichten een positieve werking heeft. Bij klachten aan de onderrug, rug of nek kunnen wij manuele therapie toepassen.

Manuele therapie is bij Fysio Barendrecht een veelgebruikte behandelmethode. De methode helpt goed bij de ‘harde’ delen in het lichaam, zoals de wervelkolom. Onze andere therapieën zoals Dry Needling, triggerpoint  of oefentherapie richten zich op de ‘zachte’ delen, denkend aan pezen en spieren.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlFysio Barendrecht is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Makkelijk parkeren praktijk barendrecht

LOCATIE

Onze praktijk aan de Achterom 1A in Barendrecht is makkelijk bereikbaar met de auto (gratis parkeren) en het openbaar vervoer. 

Beste manueel therapeur fysiotherapie barendrecht

MANUEEL THERAPEUTEN

Persoonlijke aandacht, tijd en zorg staat bij Fysio Barendrecht altijd centraal!

Manueel therapeut barendrecht fysiotherapie

BEWEGINGSVRIJHEID

Binnen één behandeling al meer bewegingsvrijheid dan voorheen!

 

Manueel therapeut Barendrecht: wanneer plan je een afspraak in?

Een manuele therapeut weet alles over het onderzoeken en behandelen van mensen die klachten hebben aan de wervelkolom, door pijn of doordat het vast zit. Deze klachten kunnen belemmering veroorzaken aan het dagelijks functioneren.

Manuele therapie bij Fysio Barendrecht raden wij aan wanneer uw gewrichten niet genoeg bewegingsvrijheid hebben. Manuele therapie biedt een oplossing bij rugpijn, heupklachten en hoofd/nek klachten. Het is ook mogelijk dat tijdens een normale fysiotherapie uw afspraak intern doorverwezen wordt naar één van onze manueel therapeuten. Onze therapeut kijkt tijdens de eerste afspraak waar de klachten vandaan komen en hoe deze efficiënt verholpen kunnen worden. 

Manuele Therapie Barendrecht

Manueel therapie Barendrecht: Afspraak  maken?

Bent u klaar om te ervaren wat manuele therapie voor uw pijn/klacht kan betekenen? Maak dan gemakkelijk telefonisch, online of via de E-mail een afspraak bij Fysio Barendrecht. Eerst wat informatie inwinnen? Bel dan even naar 0180 849 257. 

Manuele therapie Barendrecht: Behandelplan

manueel therapeut barendrecht fysio

Stap 1: aandacht voor uw klacht/probleem

Voordat we beginnen met het onderzoeken en behandelen van uw klacht/probleem, brengen we uw klacht/probleem in kaart tijdens een uitvoerig gesprek.

manuele therapie barendrecht

Stap 2: klachten onderzoek

Nu heeft u kennis kunnen maken met Fysio Barendrecht en hebben wij uw klacht/probleem in beeld. Wij doen hierna onderzoek naar en rondom uw klacht/probleem. Dit doen we om de zwakke schakels en wellichte oorzaken te kunnen achterhalen.

manueel therapeut fysio barendrecht

Stap 3: welke therapie past bij u

Na het onderzoeken weten wij als Fysio Barendrecht precies welke therapie u nodig heeft. Onze therapeuten lossen uw klacht dan op middels bewezen therapieën. Wij brengen uw lichaam weer in balans door het behandelen van de structuren die niet goed functioneren!

manuele therapie fysio barendrecht

Stap 4: testen en meten

Na het behandelen testen we of de klacht weg is en dat de functie weer werkt naar behoren. Door middel van het testen hiervan weten wij zeker of de beweging hersteld is. Zo weet u ook gelijk dat de technieken van Fysio Barendrecht voor u hebben geholpen.

manuele therapie in barendrecht

Stap 5: nazorg en advies

Het doel van Fysio Barendrecht is om uw klachten blijvend op te lossen en ervoor te zorgen dat ze ook niet terugkeren. Dit doen wij doormiddel van nazorg en advies op het gebied van voeding, beweging en mentaliteit.

Welke opleiding doer een manueel therapeut?

Iemand die een manueel therapeut is heeft een 4-jarige opleiding fysiotherapie gevold, daarnaast is het van belang een 3-jarige master manuele therapie te hebben gevolgd. De opleiding fysiotherapie en de master manuele therapie valt in verschillende locaties in Nederland te volgen.

Manuele therapie Barendrecht: meer informatie ?

Wilt u wat meer informatie over manuele therapie Barendrecht? Neem dan contact met ons op!

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 8:00-18:00
Weekenden en avonden - Op afspraak

Locatie

Achterom 1A Barendrecht
Telefoon: 0180 849 257
Email: info@fysio-barendrecht.nl