Manuele therapie Barendrecht

Manuele therapie Barendrecht. Op zoek naar een deskundig manueel therapeut? Voor manuele therapie kunt u terecht bij Fysio Barendrecht aan de Achterom 1A in Barendrecht. Fysio in het aanvullende pakket? Wij hebben contracten met bijna alle verzekeraars! We nodigen u graag uit in onze moderne praktijk. U kunt gemakkelijk, zonder kosten, voor de deur parkeren. Een afspraak kan u telefonisch (0180849257), online of via info@fysio-barendrecht.nl maken. 

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlFysio Barendrecht is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Manuele Therapie Barendrecht

Manuele therapie bij Fysio Barendrecht

Manuele therapie is een specialisatie binnen Fysio Barendrecht. Het is een therapie die het meest wordt toegepast bij de wervelkolom, maar daarnaast op meerdere gewrichten een positieve werking heeft. Bij klachten aan de onderrug, rug of nek kunnen wij manuele therapie toepassen.

Manuele therapie is bij Fysio Barendrecht een veelgebruikte behandelmethode. De methode helpt goed bij de ‘harde’ delen in het lichaam, zoals de wervelkolom. Onze andere therapieën zoals Dry Needling, massage of oefentherapie richten zich op de ‘zachte’ delen, denkend aan pezen en spieren.

LOCATIE

Onze praktijk aan de Achterom 1A in Barendrecht is makkelijk bereikbaar met de auto (gratis parkeren) en het openbaar vervoer. 

THERAPEUTEN

Persoonlijke aandacht, tijd en zorg staat bij Fysio Barendrecht altijd centraal!

BEWEGINGSVRIJHEID

Binnen één behandeling al meer bewegingsvrijheid dan voorheen!

 

Wanneer naar de manuele therapeut in Barendrecht?

Manuele therapie bij Fysio Barendrecht raden wij aan wanneer uw gewrichten niet genoeg bewegingsvrijheid hebben. Manuele therapie biedt een oplossing bij rugpijn, heupklachten en hoofd/nek klachten. Het is ook mogelijk dat tijdens een normale fysiotherapie uw afspraak intern doorverwezen wordt naar één van onze manueel therapeuten. Onze therapeut kijkt tijdens de eerste afspraak waar de klachten vandaan komen en hoe deze efficiënt verholpen kunnen worden. 

Afspraak voor manuele therapie maken

Bent u klaar om te ervaren wat manuele therapie voor uw pijn/klacht kan betekenen? Maak dan gemakkelijk telefonisch, online of via de E-mail een afspraak bij Fysio Barendrecht. Eerst wat informatie inwinnen? Bel dan even naar 0180 849 257. 

Manuele Therapie Barendrecht

Meer informatie?

Wilt u wat meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 8:00-18:00
Weekenden en avonden - Op afspraak

Locatie

Achterom 1A Barendrecht
Telefoon: 0180 849 257
Email: info@fysio-barendrecht.nl