Manuele therapie Barendrecht

Bent u op zoek naar een deskundige manueel therapeut in Barendrecht? Manuele therapie wordt voornamelijk toegepast op de wervelkolom, maar heeft ook een positieve werking op andere gewrichten. Bij klachten aan bijvoorbeeld de onderrug, rug of nek kunnen wij manuele therapie toepassen.

  • Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. U kunt ook zonder verwijzing bij ons terecht.
  • Gespecialiseerde manuele therapeuten staan voor u klaar
  • Direct meer bewegingsvrijheid na een manipulatie
  • Best beoordeelde praktijk in Barendrecht (Via Zorgkaart Nederland)

Bij Manuele Therapie Barendrecht kunt u direct terecht. Wij hebben geen wachtlijst en bieden flexibele afspraakmogelijkheden. Twijfel je of manuele therapie jou kan helpen? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact met ons op voor advies.

Aangesloten bij alle zorgverzekeraars:

Verzekeraars fysio Barendrecht
Shockwave Barendrecht
---------------------------------------------------------

Waarom manuele therapie bij Fysio Barendrecht?

Manuele therapie in Barendrecht

Directe verlichting

Manuele therapie is bij Fysio Barendrecht een veelgebruikte behandelmethode. De methode helpt goed bij de ‘harde’ delen in het lichaam, zoals de wervelkolom. Onze andere therapieën zoals Dry Needling, triggerpoint of oefentherapie richten zich op de ‘zachte’ delen, de pezen en spieren.

Manueel therapeut Barendrecht

Specialisten

Een manueel therapeut heeft eerst een 4-jarige opleiding fysiotherapie gevolgd. Daarna heeft diegene nog een 3-jarige master manuele therapie gevolgd. De hbo-opleiding fysiotherapie en de master manuele therapie zijn op verschillende plekken in Nederland te volgen.

Kraken therapie Barendrecht

Persoonlijk en professioneel

Iedere patiënt geniet van voldoende tijd, aandacht en zorg. Een manueel therapeut weet alles over het onderzoeken en behandelen van mensen die (pijn)klachten hebben aan de wervelkolom en andere gewrichten. Deze klachten kunnen een belemmering veroorzaken voor het dagelijks functioneren.

Bereikbaarheid Fysio Barendrecht

Goed Bereikbaar

Onze praktijk, Fysio Barendrecht, is 6 dagen per week geopend. De fysiotherapiepraktijk is zowel met het openbaar vervoer als met de fiets en auto (gratis parkeerplekken voor de deur) goed bereikbaar.

Direct resultaat met onze manuele therapie

Wij raden manuele therapie bij Fysio Barendrecht aan wanneer uw gewrichten beperkte bewegingsvrijheid hebben. Manuele therapie biedt oplossing bij rugpijn, heupklachten en bij hoofd- en nekklachten. Tijdens uw reguliere fysiotherapie afspraak kan het voorkomen dat u intern wordt doorverwezen naar één van onze manueel therapeuten. Onze therapeut kijkt tijdens de eerste afspraak waar de klachten vandaan komen en hoe deze efficiënt verholpen kunnen worden. 

Samen met uw therapeut bepaalt u welke therapie wordt toegepast.

Fysiotherapeut Barendrecht
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlFysio Barendrecht is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Jou verder helpen

Analyse, methode, behandelen

  • 1: Aandacht voor je klacht/probleem
  • 2: Intake en klachten onderzoek
  • 3: De juiste therapie uitzoeken 
  • 4: Behandelen
  • 5: Testen en meten
  • 6: Nazorg en advies

Manuele therapie Barendrecht: meer informatie ?

Wilt u wat meer informatie over Manuele therapie in Barendrecht? Neem dan contact met ons op!

Informatie

Maandag- vrijdag: 8:00-18:00
Weekenden en avonden: Op afspraak

Locatie

Achterom 1A Barendrecht
Telefoon: 0180 849 257
Email: info@fysio-barendrecht.nl

Contactformulier