Medische training

Over de medische training

Binnen fysio Barendrecht bieden wij medische training aan! De medische trainingstherapie is onderdeel van onze fysiotherapie. In de meeste gevallen is dit een gevolg op voorgaande behandelingen. 

Bij fysiotherapie speelt medische training een belangrijke rol. Het helpt bij veel klachten om zelf oefeningen thuis te doen, maar ook die de therapeut met u in de sportzaal kunt uitoefenen. 

Bij medische training is het resultaat grotendeels afhankelijk van de cliënt zelf. De therapeut helpt en begeleid de oefeningen, maar een goede inzet en fijne begeleiding zorgt ervoor het doel te behalen. Het is uiteraard belangrijk om weer zonder klachten of pijn uw dagelijkse dingen te kunnen doen en vrij te kunnen bewegen. Vooraf het doel stellen helpt daarbij ook om het gemakkelijker te kunnen behalen.

Mocht u graag meer informatie inwinnen over de medische trainingsmogelijkheden van Fysio Barendrecht dan kunt u contact met ons opnemen. Heeft u lichamelijke klachten? Wacht dan niet en maak vandaag nog een afspraak. 

medische training

Hoe verloopt de medische training?

Wanneer u aan het herstellen bent van een klacht, werkt aan een betere conditie of doet aan krachttraining om uw algehele spiermassa te vergroten, bent u bij Fysio Barendrecht aan het juiste adres. U traint met de fysiotherapeut 1/2 keer per week op uw persoonlijke niveau. Doordat u 1/2 medische trainingen per week volgt neemt de belastbaarheid en lichaamsconditie toe.  Naarmate de belastbaarheid groter wordt zal de kans op (trukerende) blessures steeds kleiner worden. 

Afspraak maken

Binnen Fysio Barendrecht traint u met een op maat gemaakt trainingsprogramma dat voor u op het lijf geschreven is. Met daarbij de professionele begeleiding van onze therapeuten. Maakt u zich ook geen zorgen over de vergoedingen. Fysio Barendrecht is aangesloten bij bijna alle zorgverzekeraars. Om precies te zien welke kunt u deze pagina bezoeken. Door deze samenwerking kunt u in de meeste gevallen volledig vergoed genieten van een professionele gepersonaliseerde service. Naast onze eerste prioriteit – uw fysieke gesteldheid – staat ook privacy hoog in het vaandel. 

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlFysio Barendrecht is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering