Medische training Barendrecht

Medische training bij Fysio Barendrecht. De medische trainingstherapie is onderdeel van onze fysiotherapie. Dit is in de meeste gevallen is een voortzetting op voorgaande behandelingen. 

Bij fysiotherapie speelt medische training een belangrijke rol. Het helpt bij veel klachten om oefeningen zelf thuis te doen, maar ook is het mogelijk met de de therapeut in de sportzaal te oefenen. 

Vandaag wat aan uw klachten doen? Maak gemakkelijk online een afspraak of bel naar 0180 849 257. 

Medisch trainen bij Fysio Barendrecht

Bij medische training is het resultaat grotendeels afhankelijk van de cliënt zelf. De therapeut helpt en begeleidt de oefeningen, maar een goede inzet zorgt ervoor dat het doel behaald wordt. Het is belangrijk om weer zonder klachten of pijn vrij te kunnen bewegen. Doordat u uw doelen hiervoor vooraf instelt, kunt u deze via medische training behalen.

medische training

LOCATIE

Onze praktijk aan de Achterom 1A in Barendrecht is makkelijk bereikbaar met de auto (gratis parkeren) en het openbaar vervoer. 

SPECIALISTEN

Bij de medische training specialisten van Fysio Barendrecht staan persoonlijke aandacht, specifieke kennis, voldoende tijd en kwaliteitszorg altijd centraal!

KRACHT/CONDITIE 

Behandelplan op de lange termijn voor optimaal herstel in de toekomst!

Aan de slag met onze medische training bij Fysio Barendrecht

Wanneer u aan het herstellen bent van een klacht, werkt aan een betere conditie of doet aan krachttraining om uw algehele spiermassa te vergroten, bent u bij Fysio Barendrecht aan het juiste adres. U traint met de fysiotherapeut 1 á 2 keer per week op uw persoonlijke niveau. Doordat u 1 á 2 medische trainingen per week volgt neemt de belastbaarheid en lichaamsconditie vervolgens toe. Naarmate de belastbaarheid groter wordt zal de kans op (terugkerende) blessures steeds kleiner worden. 

Medisch trainen in Barendrecht

Afspraak maken voor medische training in Barendrecht

Aan de slag met medisch trainen in Barendrecht? Maak dan spoedig een afspraak bij Fysio Barendrecht. Dit kan door te bellen naar 0180 849 257, info@fysio-barendrecht.nl te mailen of online een afspraak in te plannen. 

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlFysio Barendrecht is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Meer informatie over Medisch Trainen in Barendrecht?

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 8:00-18:00
Weekenden en avonden: Op afspraak

Locatie

Achterom 1A Barendrecht
Telefoon: 0180 849 257
Email: info@fysio-barendrecht.nl

Contactformulier