Rugpijn Barendrecht

Rugpijn Barendrecht, uw rug is een zeer kwetsbaar gedeelte van het lichaam. Een kwart van alle mensen heeft zodoende weleens klachten van zijn of haar rug. Een veelvoorkomende reactie op de klachten in uw rug is rust nemen. Bijvoorbeeld een middag op bed gaan liggen of niets meer tillen. U zult wellicht merken dat het steeds iets beter gaat met uw rug. U gaat verder met uw dagelijkse bezigheden voor uw rugklachten terwijl uw rug nog wel een zwakke plek is door de klachten. Als u er dan nogmaals doorheen gaat en uw rug blesseert, gaat het niet meer vanzelf weg! De klachten lossen het niet uit zichzelf meer op, hier is een fysiotherapie behandeling voor nodig.

Fysio Barendrecht wilt u graag helpen om uw rugpijn af te komen! Dus twijfel niet en maak een afspraak via onze site of bel naar 0180 849 257.

Rugpijn klachten die zich herhalen..

U wilde iets oprapen en já hoor, het schiet ineens in uw rug. Veel mensen herkennen deze momenten. Maar het belangrijkste zijn eigenlijk de kleine gebeurtenissen die zorgen voor de grote klacht. Uw rug is al langer instabiel door voorgaande kleine klachten en inspanningen.

De instabiliteit wordt in stand gehouden als u bijvoorbeeld regelmatig verkeerde houdingen aanneemt, door overbelasting tijdens het sporten of door bepaalde bewegingen te maken. Uw spieren zijn dan gespannen en er voortdurend op gericht om uw rug zo stevig en sterk mogelijk te maken. Zoals het corrigeren, het faciliteren van beweegcomfort en het ontzien van kwetsbare plekken. 

Stel dat deze spanningen langer aanhouden, wordt de klacht geforceerd en heeft het alleen maar een verkeerde draai nodig om rugklachten te veroorzaken.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlFysio Barendrecht is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Goed bereikbaar 

Onze praktijk Fysio Barendrecht staat 6 dagen per week voor uw klaar. De fysiotherapiepraktijk is zowel met het openbaar vervoer als met de auto (gratis parkeerplekken voor de deur) en fiets goed bereikbaar.

Persoonlijk behandelplan

Onze aanpak is zowel professioneel als persoonlijk. Iedere patiënt geniet van voldoende tijd, aandacht en zorg. Dit is naar onze mening van groot belang voor een ideaal herstelproces.

  Kwaliteit  

Alle fysiotherapeuten van Fysio Barendracht zijn BIG-geregistreerd en ingeschreven bij het KRF (kwaliteit register fysiotherapie)! Verder werken wij aan onze kwaliteit via Zorgkaart Nederland en Qualiview.

rugpijn barendrecht

Meest specifieke therapie voor de meest efficiënte oplossing van rugpijn:

De fysiotherapeuten van Fysio Barendrecht werken altijd samen met de klanten. En met die reden vragen we u zoveel mogelijk informatie over alle onderdelen van de klacht/pijn te vertellen aan ons, van het begin tot dit moment. Dit kunt u bijvoorbeeld opschrijven zodat wij weten wat er precies gebeurt!

Daarna gaan we uw spieren en lichaam onderzoeken. Dit doen we om nog een beter inzicht te krijgen in uw klacht/pijn. Daarnaast zijn we erg benieuwd naar uw lifestyle. Hier zijn wij benieuwd naar omdat u hier wellicht dingen in kunt aanpassen waardoor uw klacht vermindert. Op basis van de informatie die u ons geeft, stellen wij een nauwkeurig herstelschema op waarin u de gepaste begeleiding van ons krijgt.

De specialisaties bij Fysio Barendrecht

Barendrecht Fysiotherapie, ons behandelplan

Fysio Barendrecht intake diagnostisering

Stap 1: aandacht voor uw klacht/probleem

Voordat we beginnen met het onderzoeken en behandelen van uw klacht/probleem, brengen we uw klacht/probleem in kaart tijdens een uitvoerig gesprek.

Klachtenonderzoek fysiotherapie barendrecht

Stap 2: klachten onderzoek

Nu heeft u kennis kunnen maken met Fysio Barendrecht en hebben wij uw klacht/probleem in beeld. Wij doen hierna onderzoek naar en rondom uw klacht/probleem. Dit doen we om de zwakke schakels en wellichte oorzaken te kunnen achterhalen.

Barendrecht fysiotherapie fysio barendrecht

Stap 3: welke therapie past bij u

Na het onderzoeken weten wij als Fysio Barendrecht precies welke therapie u nodig heeft. Onze therapeuten lossen uw klacht dan op middels bewezen therapieën. Wij brengen uw lichaam weer in balans door het behandelen van de structuren die niet goed functioneren!

Stap 4: testen en meten

Na het behandelen testen we of de klacht weg is en dat de functie weer werkt naar behoren. Door middel van het testen hiervan weten wij zeker of de beweging hersteld is. Zo weet u ook gelijk dat de technieken van Fysio Barendrecht voor u hebben geholpen.

Fysio barendrecht controle

Stap 5: nazorg en advies

Het doel van Fysio Barendrecht is om uw klachten blijvend op te lossen en ervoor te zorgen dat ze ook niet terugkeren. Dit doen wij door middel van nazorg en advies op het gebied van voeding, beweging en mentaliteit.

Wat zeggen onze patiënten

Kijk voor meer reviews op Zorgkaart-Nederland

5/5
"Mijn rugpijn klachten zijn een stuk minder geworden na mijn sessies bij Fysio Barendrecht. Erg blij mee."
Johan
Rug
5/5
"'Aardige fysiotherapeuten bij Fysio Barendrecht. Ze willen het beste met je voor."
Peter
Enkelband
4.6/5
''Mijn rugklachten waren niet uit te houden. Toen ik bij Fysio Barendrecht langs ben gegaan, was ik binnen nog geen 2 weken van de pijn af!"
Pieter
Rug
4.7/5
"Geholpen aan mijn nekklachten. Goede oefeningen gekregen die erg hielpen"
Mart
Nek

Meer weten over onze behandelingen bij rugpijn?

Maak nu een afspraak of neem contact met ons op!

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 8:00-18:00
Weekenden en avonden: Op afspraak

Locatie

Achterom 1A Barendrecht
Telefoon: 0180 849 257
Email: info@fysio-barendrecht.nl