Rugpijn Barendrecht

De rug is een kwetsbaar gedeelte van het lichaam. Een kwart van alle mensen heeft zodoende weleens klachten aan de rug. Het is verstandig om bij rugpijn rust te nemen en de fysio te bellen. Rust nemen kan bijvoorbeeld door een middag op bed te liggen of door niets meer te tillen. Je zult wellicht merken dat het steeds iets beter gaat met je rug als je rust neemt. Wanneer je je dagelijkse bezigheden hervat terwijl de rug nog een zwakke plek heeft, zul je merken dat de pijn terugkeert of zelfs verergert. De klachten lossen het op dat moment niet uit zichzelf meer op, hier is een behandeling voor nodig.

  • Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars! Je kunt daarnaast ZONDER verwijzing bij ons terecht.
  • Gespecialiseerde rug fysiotherapeuten staan voor je klaar
  • Direct meer bewegingsvrijheid 
  • Best beoordeelde praktijk in Barendrecht (Via Zorgkaart Nederland)

Rugpijn Barendrecht! Geen wachtlijst en flexibel te boeken. Twijfel je of onze therapie jouw kan helpen? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact met ons op voor advies

Aangesloten bij alle zorgverzekeraars:

Verzekeraars fysio Barendrecht
Pijn aan de rug Barendrecht
---------------------------------------------------------

Waarom een behandeling aan je rug bij Fysio Barendrecht?

Wat te doen bij rugpijn

Breed scala aan behandelmethoden

Binnen onze praktijk beschikken wij over verschillende therapieën om jouw rugpijn te verlichten. Denk aan Dry Needling, Manuele therapie, medical taping en nog veel meer!

Zorg bij rugpijn

Kwaliteit zorg

Alle fysiotherapeuten van Fysio Barendrecht zijn BIG-geregistreerd en ingeschreven bij het KRF (kwaliteit register fysiotherapie)! Verder werken wij aan onze kwaliteit via Zorgkaart Nederland en Qualiview.

Rugpijn in barendrecht

Therapieën tegen pijn

Onze aanpak is zowel professioneel als persoonlijk. Iedere patiënt geniet van voldoende tijd, aandacht en zorg. Dit is naar onze mening van groot belang voor een ideaal herstelproces.

Rugpijn fysiopraktijk Barendrecht

Goed bereikbaar

Onze praktijk Fysio Barendrecht staat 6 dagen per week voor jou klaar. De fysiotherapiepraktijk is zowel met het openbaar vervoer als met de auto (gratis parkeerplekken voor de deur) en fiets goed bereikbaar.

Rugpijnklachten die zich herhalen..

Je wilde iets oprapen en já hoor, het schiet ineens in jouw rug. Veel mensen herkennen deze momenten. Het vervelendste is dat een kleine gebeurtenis kan zorgen voor een grote klacht. Jouw rug is al langer instabiel door voorgaande kleine klachten en inspanningen.

De instabiliteit wordt in stand gehouden als je bijvoorbeeld regelmatig verkeerde houdingen aanneemt, door overbelasting tijdens het sporten of door bepaalde bewegingen te maken. Jouw spieren zijn dan gespannen en er voortdurend op gericht om jouw rug zo stevig en sterk mogelijk te maken. Zoals het corrigeren, het faciliteren van beweeg-comfort en het ontzien van kwetsbare plekken. 

Als deze spanningen langer aanhouden, kan een verkeerde beweging al voldoende zijn om rugklachten te veroorzaken.

Samen met jouw therapeut wordt er overlegd welke therapie er wordt toegpast.

rugpijn barendrecht

Wat zeggen onze patiënten?

5/5

Jolanda

“Mijn rugpijn klachten zijn een stuk minder geworden na mijn sessies bij Fysio Barendrecht. Erg blij mee.”

5/5

Maikel Velthuizen

”Gelukkig kon ik snel terecht voor een afspraak. De fysiotherapeut was zeer vriendelijk en nam de tijd voor mijn klachten. Het behandelplan werd goed doorgenomen en is duidelijk, hierdoor weet ik nu precies waar ik aan toe ben. Ik ben ontzettend tevreden met de service en werkwijze!”

5/5

Wassim

”Mijn rugklachten waren niet uit te houden. Toen ik bij Fysio Barendrecht langs ben gegaan, was ik binnen nog geen 2 weken van de pijn af!”

Meest specifieke therapie voor de meest efficiënte oplossing van rugpijn:

De fysiotherapeuten van Fysio Barendrecht werken altijd samen met de klanten. Met die reden vragen we je zoveel mogelijk informatie over alle onderdelen van de klacht/pijn te vertellen aan ons, van het begin tot dit moment. Dit kunt je bijvoorbeeld opschrijven zodat wij weten wat er precies is gebeurd!

Daarna gaan we jouw rug onderzoeken. Dit doen we om nog een beter inzicht te krijgen in jouw klacht/pijn. Daarnaast zijn we erg benieuwd naar jouw lifestyle. Hier zijn wij benieuwd naar omdat je hier wellicht dingen in kunt aanpassen waardoor jouw klacht vermindert. Op basis van de informatie die je ons geeft, stellen wij een nauwkeurig herstelschema op waarin je de gepaste begeleiding van ons krijgt.

Samen met jouw therapeut wordt er overlegd welke therapie er wordt toegpast.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlFysio Barendrecht is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Jou verder helpen bij rugpijn

Analyse, methode, behandelen

  • 1: Aandacht voor je klacht/probleem
  • 2: Intake en klachten onderzoek
  • 3: De juiste therapie uitzoeken 
  • 4: Behandelen
  • 5: Testen en meten
  • 6: Nazorg en advies

Meer informatie bij pijn aan de rug?

Wilt u meer informatie over Fysiotherapie Barendrecht? Neem dan contact met ons op!

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 8:00-20:00
Weekenden en avonden: Op afspraak

Locatie

Achterom 1A Barendrecht
Telefoon: 0180 849 257
Email: info@fysio-barendrecht.nl

Contactformulier