Shockwave therapie Barendrecht

Last van langdurige pijn, peesklachten, hielspoor, slijmbeurzen of verkalkingen van kapsels of spieren? Op zoek naar een goede shockwave therapeut? Maak dan vandaag een afspraak bij Fysio Barendrecht

  • Contracten met alle zorgverzekeraars en GEEN verwijzing nodig!
  • Shockwave is zeer effectief en wetenschappelijk bewezen
  • Best beoordeelde praktijk (een 9,3) in Barendrecht (Via Zorgkaart Nederland)
  • Onze therapeuten (BIG geregistreerd) helpen jouw af van pijn

Shockwave Barendrecht! Geen wachtlijst en flexibel te boeken. Twijfel je of shockwave jou kan helpen? Neem dan vrijblijvend telefonisch (0180849257) contact met ons op voor advies of mail naar info@fysio-barendrecht.nl

Aangesloten bij alle zorgverzekeraars:

Verzekeraars fysio Barendrecht
Shockwave Barendrecht
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlFysio Barendrecht is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Jou verder helpen

Analyse, methode, behandelen

  • 1: Aandacht voor je klacht/probleem
  • 2: Intake en klachten onderzoek
  • 3: De juiste therapie uitzoeken 
  • 4: Behandelen
  • 5: Testen en meten
  • 6: Nazorg en advies

Waarom kiezen voor Shockwave bij Fysio Barendrecht?

Therapieën tegen pijn

Het is bewezen door diverse wetenschappelijke studies dat shockwave therapie vaak de beste resultaten geeft. Ook krijgen we erg veel positieve reacties terug van patiënten. De benaming ‘shockwave’ verwijst naar geluidsimpulsen die zich als golven verplaatsen.

Fysio Shockwave Barendrecht

Shockwave als aanvulling op het behandelplan

Soms werken behandelingen, zoals dry needling, oefeningen en/of manuele therapieën niet om de pijn op te lossen. Daarnaast kan het zo zijn dat jouw slijmbeurzen, pezen of andere onderdelen verkalkt zijn of dat er gebieden in jouw lichaam ontstoken zijn. In deze gevallen is shockwave de uitkomst!

Bereikbaarheid Fysio Barendrecht

Goed Bereikbaar

Onze praktijk Fysio Barendrecht staat 6 dagen per week voor jou klaar. De fysiotherapiepraktijk is zowel met het openbaar vervoer als met de fiets en auto (gratis parkeerplekken voor de deur) goed bereikbaar.

Behandelen Fysio Barendrecht

Persoonlijk en professioneel

Iedere patiënt geniet van voldoende tijd, aandacht en zorg. Dit is naar onze mening van belang voor een ideaal herstelproces.

Direct resultaat met Shockwave

Alles al geprobeerd om af te komen van de pijn? Daarnaast kan het zo zijn dat jouw slijmbeurzen, pezen of andere onderdelen verkalkt zijn of dat er gebieden in jouw lichaam ontstoken zijn. In deze gevallen is het meestal ook erg lastig om de pijn en klachten te laten verdwijnen. Spierknopen, verkrampingen en ga zo maar door zijn ook hardnekkige klachten waar zelfs medicatie niet bij kan helpen. Als één van deze gevallen ook bij jou voorkomt, is de shockwave therapie van Fysio Barendrecht precies wat je nodig hebt. Deze shockwave therapie geeft namelijk wel uitkomst!

Samen met jouw therapeut wordt er overlegd welke therapie er wordt toegepast.

Shockwave therapie Barendrecht
5/5

Yannick van den Burg

”Shockwave bleek voor mij de ideale uitkomst, mijn hielspoor deed na de eerste behandeling al minder pijn.”

5/5

Maikel Velthuizen

”Gelukkig kon ik snel terecht voor een afspraak. De fysiotherapeut was zeer vriendelijk en nam de tijd voor mijn klachten. Het behandelplan werd goed doorgenomen en is duidelijk, hierdoor weet ik nu precies waar ik aan toe ben. Ik ben ontzettend tevreden met de service en werkwijze!”

5/5

Daniëlle Van Litsenburg

”Ik kon snel terecht met mijn langdurige peesklachten, de behandeling was prettig en de therapeut Ryan heeft alles helder uitgelegd.”

Meer informatie of een afspraak maken voor Shockwave therapie in Barendrecht?

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 8:00-18:00
Weekenden en avonden: Op afspraak

Locatie

Achterom 1A Barendrecht
Telefoon: 0180 849 257
Email: info@fysio-barendrecht.nl

Contactformulier