Gescheurde Enkelband

Gescheurde Enkelband – als u uw enkelband(en) heeft gescheurd weet u als geen ander hoe ongelooflijk veel pijn dit doet en wilt u hier natuurlijk graag van af. Bewegen van de enkel is erg lastig en de dagelijkse dingen die u normaal doet zijn hierdoor niet meer mogelijk, bij Fysio Barendrecht willen we toch graag dat u langs onze praktijk komt om zo snel mogelijk aan de slag te gaan een plan te maken om u voorgoed van uw pijn af te helpen met onze behandelingen. Mocht dit echt niet mogelijk zijn kunnen onze therapeuten ook aan huis behandelen om u optimaal te kunnen helpen. Het advies blijft nog steeds dat u echt rust moet houden op de enkel, ijs, compressie en het omhoog houden van de voet zullen de pijn verlichten, zorg dan ook dat u dit zo veel mogelijk doet. Als u hiermee voldoende aan de slag bent gegaan kunnen wij bij Fysio Barendrecht de behandeling vervolgen in een hoger stadium.

Wat houdt een gescheurde enkelband eigenlijk in?

Bij een gescheurde enkelband zijn er meerdere spieren die u bezeerd heeft, ook de omliggende spieren hebben het zwaar te verduren gehad. Veel enkelklachten ontstaan door een verkeerde houding, maar ook overbelasting en verkeerde bewegingen kunnen fataal zijn. Deze blessure hoeft dus niet altijd bij de enkel te liggen, maar kan ook daaromheen.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlFysio Barendrecht is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Behandelingen

Wij handelen professioneel maar ook persoonlijk. We gaan stap voor stap met u het proces doorlopen. Aan het eind hopen we dat u helemaal hersteld bent en klachtvrij!

Specialisatie

Onze fysio’s zijn gespecialiseerd in dit soort klachten/blessures en zijn in. Staat u optimaal van uw klachten/blessures af te helpen. Kom dus snel langs bij Fysio Barendrecht en bespreek met ons de mogelijkheden, uw wensen en verwachtingen, om samen een plan te maken uw klachten/blessure voorgoed te laten verdwijnen.

Bereikbaarheid

In Barendrecht zijn we super goed bereikbaar via auto en openbaar vervoer! We zitten aan de Achterom 1A. We zien jullie snel!

gescheurde enkelband Barendrecht

Onderzoek bij Fysio Barendrecht

Fysio Barendrecht doet onderzoek naar het ontstaan van de blessure en kijkt waar de blessure zit, dit doormiddel van een onderzoek waarin u uitwendig onderzocht en ondervraagd word over de blessure met als doel uw lichaam wat beter onder controle en in kaart te krijgen. Wat zijn de grenzen, hoever kan hij gaan en natuurlijk wat is de beter manier om te revalideren.

De specialisaties bij Fysio Barendrecht

Ons behandelplan bij een gescheurde enkelband

Fysio Barendrecht intake diagnostisering

Stap 1: aandacht voor uw klacht/probleem

Voordat we beginnen met het onderzoeken en behandelen van uw klacht/probleem, brengen we uw klacht/probleem in kaart tijdens een uitvoerig gesprek.

Klachtenonderzoek fysiotherapie barendrecht

Stap 2: klachten onderzoek

Nu heeft u kennis kunnen maken met Fysio Barendrecht en hebben wij uw klacht/probleem in beeld. Wij doen hierna onderzoek naar en rondom uw klacht/probleem. Dit doen we om de zwakke schakels en wellichte oorzaken te kunnen achterhalen.

Barendrecht fysiotherapie fysio barendrecht

Stap 3: welke therapie past bij u

Na het onderzoeken weten wij als Fysio Barendrecht precies welke therapie u nodig heeft. Onze therapeuten lossen uw klacht dan op middels bewezen therapieën. Wij brengen uw lichaam weer in balans door het behandelen van de structuren die niet goed functioneren!

Stap 4: testen en meten

Na het behandelen testen we of de klacht weg is en dat de functie weer werkt naar behoren. Door middel van het testen hiervan weten wij zeker of de beweging hersteld is. Zo weet u ook gelijk dat de technieken van Fysio Barendrecht voor u hebben geholpen.

Fysio barendrecht controle

Stap 5: nazorg en advies

Het doel van Fysio Barendrecht is om uw klachten blijvend op te lossen en ervoor te zorgen dat ze ook niet terugkeren. Dit doen wij doormiddel van nazorg en advies op het gebied van voeding, beweging en mentaliteit.

Wat zeggen onze patiënten

Kijk voor meer reviews op Zorgkaart-Nederland

5/5
"Een erg fijne praktijk!!!'"
Jessie
Knie
5/5
"Top fysio dit! Knieblessure is helemaal verdwenen!"
Kevin
Knie
4.6/5
"Zeer klantvriendelijk ontvangen en geholpen door Patrick. Geen wachttijd, kon direct mee lopen. Duidelijk uitleg wat hij heeft gedaan qua behandeling en waar ik thuis aan moet werken."
Rick
Schoulder
4.7/5
"Geweldige hulp bij mijn spierblessure gehad!"
Tristan
Spier

Heeft u een gescheurde enkelband? Maak nu een afspraak bij Fysio Barendrecht!

Contacteer ons nu een maak vandaag nog een afspraak!

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 8:00-18:00
Weekenden en avonden - Op afspraak

Locatie

Achterom 1A Barendrecht
Telefoon: 0180 849 257
Email: info@fysio-barendrecht.nl