Behandelingen fysiotherapie

Wij bieden diverse fysiotherapie behandelingen aan om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn! 

Fysio Barendrecht

Fysiotherapie

Een fysiotherapeut kan u helpen bij revalidatie of klachten aan het bewegingsapparaat. Ook kan de fysiotherapeut preventieve oefeningen geven om bijvoorbeeld bij het beoefenen van uw hobby of sport klachten te voorkomen. Lees hier meer over fysiotherapie.

Manuele Therapie Barendrecht

Manuele Therapie

Manuele therapie is een specialisatie binnen Fysio Barendrecht. Het is een therapie die met name wordt toegepast op de wervelkolom, maar ook op andere gewrichten een positieve werking heeft. Verder kunnen wij bij klachten aan de onderrug, rug of nek manuele therapie toepassen.

Shockwave therapie Barendrecht

Shockwave 

Last van langdurige pijn, peesklachten, hielspoor, slijmbeurzen of verkalkingen van kapsels of spieren? Op zoek naar een goede shockwave therapeut?
 
Echografie Barendrecht

Echografie

Wil je op een snelle en fijne manier jouw blessure in beeld brengen? Zicht op de schade krijgen in spieren, gewrichten en pezen?  Of de ontsteking of doorbloeding van het weefsel zien? Kies dan voor Echografie in Barendrecht!

Wat is shockwave therapie

PNE

Last van peesklachten of andere hardnekkige klachten (bijvoorbeeld: tennisarm of achillespeesontsteking) die maar niet over gaan? Laat je behandelen met PNE!

Intake/Diagnostisering

Tijdens de intake wordt duidelijk wat u het beste kunt doen om pijn of klachten te verminderen. Lees hier meer over de intake/diagnostisering.

Dry Needling Barendrecht

Dry needling

Dry needling is een speciale en effectieve behandelmethode om spierspanning te verminderen. Lees hier meer over dry needling.

Fysiotherapie Barendrecht Carnisselande

Revalidatie

Hulp nodig bij het revalideren na bijvoorbeeld een nieuwe heup, knie of voorste kruisband? Lees hier meer over Revalidatie.

Fysiotherapie na Corona

Corona fysiotherapie

Voor revalidatie na corona (COVID-19) kunt u terecht bij de specialisten van Fysio Barendrecht. Ons persoonlijk afgestemde fysiotherapeutische revalidatieprogramma helpt en ondersteunt coronapatiënten met het opbouwen van de conditie en spierkracht.

Golffysio Barendrecht

Golffysio

Ontstaan er klachten tijdens het golfen? Lees hier hoe Fysio Barendrecht kan helpen om deze klachten te verhelpen. Wij kunnen de swing analyseren volgens het 4 segmenten model van Wim van Lier. 

Steunzolen aanmeten Barendrecht

Steunzolen

Ervaar je voetpijn, ongemak tijdens het lopen, of last van platvoeten, holvoeten, of andere voetgerelateerde klachten? Op zoek naar een effectieve oplossing met op maat gemaakte steunzolen?

Mulligan in BArendrecht

Mulligan

Kamp je met bewegingsbeperkingen, stijfheid in gewrichten, of pijn die je dagelijkse activiteiten belemmert? Op zoek naar een ervaren Mulligan therapeut voor een zachte, effectieve behandeling?

COPD fysiotherapie Barendrecht

COPD

Last van COPD en op zoek naar verbetering van je ademhaling? Zoek je een specialist in COPD-behandeling?

Medical Taping in Barendrecht

Medical Taping

Met kinesiotape behandelen wij u om uw spieren extra te ondersteunen. Medical taping is verder zeer effectief bij spierondersteuning, pijndemping, menstruatieklachten en hooikoorts. 

Etalagebenen

Etalagebenen ofwel Claudicatio Intermittens is een pijn in de benen die wordt veroorzaakt door adervernauwing. Dit is ontzettend vervelend en beperkt de loopafstand enorm. Wij helpen u hier graag vanaf met onze specifieke therapie.

Steunzolen aanmeten Barendrecht

Fasciatherapie

Ervaar je spierspanning, pijn of beperkingen in je beweging? Op zoek naar een effectieve fasciatherapeut voor herstel en soepelheid?

 
Mulligan in BArendrecht

Ademhalingstherapie

Kamp je met ademhalingsproblemen, stress of slaapstoornissen? Zoek je een specialist in ademhalingstherapie voor een betere ademhaling en ontspanning?

sportfysiotherapie

Sportfysiotherapie

Heb je een sportblessure, overbelasting of wil je jouw sportprestaties verbeteren? Zoek je een gespecialiseerde sportfysiotherapeut voor herstel en preventie?

 

Intake

Ervaar je lichamelijke klachten of wil je jouw gezondheid verbeteren? Plan een intakegesprek bij onze praktijk voor een persoonlijk behandelplan op maat.

Personal Training in Barendrecht

Personal training

Wil je fitter worden, afvallen of je sportprestaties naar een hoger niveau tillen? Ontdek onze personal training voor een op maat gemaakt trainingsprogramma en persoonlijke begeleiding.

Voedingsplan

Voedingsplan

Op zoek naar een gezondere levensstijl, gewichtsverlies of meer energie? Laat je begeleiden met een persoonlijk voedingsplan, afgestemd op jouw doelen en behoeften.

Meer informatie over Fysio Barendrecht?

Wilt u meer informatie over Fysiotherapie Barendrecht? Neem dan contact met ons op!

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 8:00-18:00
Weekenden en avonden: Op afspraak

Locatie

Achterom 1A Barendrecht
Telefoon: 0180 849 257
Email: info@fysio-barendrecht.nl

Contactformulier

  medische training

  Medische Training

  Bewegen en sporten bevordert uw lichaam om fit en gezond te blijven. Lees hier meer over Medische Training.

  Triggerpoint therapie Barendrecht

  Triggerpoint therapie

  Door middel van triggerpoint therapie behandelen wij kleine verkrampingen in de spieren die waargenomen kunnen worden als kleine pijnlijke verhardingen. Lees hier meer over triggerpoint therapie.

  Fysiotherapie aan huis in Barendrecht

  Fysio aan huis

  Wanneer u niet in staat bent om naar de praktijk te komen maar wel behoefte heeft aan fysiotherapie, komen wij bij u thuis langs. Lees hier meer over fysiotherapie aan huis.