Behandelingen fysiotherapie

Wij bieden diverse fysiotherapie behandelingen aan om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn! 

Fysio Barendrecht

Fysiotherapie

Een fysiotherapeut kan u helpen bij revalidatie of klachten aan het bewegingsapparaat. Ook kan de fysiotherapeut preventieve oefeningen geven om bijvoorbeeld bij het beoefenen van uw hobby of sport klachten te voorkomen. Lees hier meer over fysiotherapie.

Manuele Therapie Barendrecht

Manuele Therapie

Manuele therapie is een specialisatie binnen Fysio Barendrecht. Het is een therapie die met name wordt toegepast op de wervelkolom, maar ook op andere gewrichten een positieve werking heeft. Verder kunnen wij bij klachten aan de onderrug, rug of nek manuele therapie toepassen.

Shockwave therapie Barendrecht

Shockwave 

Last van langdurige pijn, peesklachten, hielspoor, slijmbeurzen of verkalkingen van kapsels of spieren? Op zoek naar een goede shockwave therapeut?

Echografie Barendrecht

Echografie

Wil je op een snelle en fijne manier jouw blessure in beeld brengen? Zicht op de schade krijgen in spieren, gewrichten en pezen?  Of de ontsteking of doorbloeding van het weefsel zien? Kies dan voor Echografie in Barendrecht!

Wat is shockwave therapie

PNE

Last van peesklachten of andere hardnekkige klachten (bijvoorbeeld: tennisarm of achillespeesontsteking) die maar niet over gaan? Laat je behandelen met PNE!

Dry Needling Barendrecht

Dry needling

Dry needling is een speciale en effectieve behandelmethode om spierspanning te verminderen. Lees hier meer over dry needling.

Fysiotherapie Barendrecht Carnisselande

Revalidatie

Hulp nodig bij het revalideren na bijvoorbeeld een nieuwe heup, knie of voorste kruisband? Lees hier meer over Revalidatie.

Triggerpoint therapie Barendrecht

Triggerpoint therapie

Door middel van triggerpoint therapie behandelen wij kleine verkrampingen in de spieren die waargenomen kunnen worden als kleine pijnlijke verhardingen. Lees hier meer over triggerpoint therapie.

medische training

Medische Training

Bewegen en sporten bevordert uw lichaam om fit en gezond te blijven. Lees hier meer over Medische Training.

Intake/Diagnostisering

Tijdens de intake wordt duidelijk wat u het beste kunt doen om pijn of klachten te verminderen. Lees hier meer over de intake/diagnostisering.

Fysiotherapie aan huis in Barendrecht

Fysio aan huis

Wanneer u niet in staat bent om naar de praktijk te komen maar wel behoefte heeft aan fysiotherapie, komen wij bij u thuis langs. Lees hier meer over fysiotherapie aan huis.

Fysiotherapie na Corona

Corona fysiotherapie

Voor revalidatie na corona (COVID-19) kunt u terecht bij de specialisten van Fysio Barendrecht. Ons persoonlijk afgestemde fysiotherapeutische revalidatieprogramma helpt en ondersteunt coronapatiënten met het opbouwen van de conditie en spierkracht.

Golffysio Barendrecht

Golffysio

Ontstaan er klachten tijdens het golfen? Lees hier hoe Fysio Barendrecht kan helpen om deze klachten te verhelpen. Wij kunnen de swing analyseren volgens het 4 segmenten model van Wim van Lier. 

Medical Taping in Barendrecht

Medical Taping

Met kinesiotape behandelen wij u om uw spieren extra te ondersteunen. Medical taping is verder zeer effectief bij spierondersteuning, pijndemping, menstruatieklachten en hooikoorts. 

Etalagebenen

Etalagebenen ofwel Claudicatio Intermittens is een pijn in de benen die wordt veroorzaakt door adervernauwing. Dit is ontzettend vervelend en beperkt de loopafstand enorm. Wij helpen u hier graag vanaf met onze specifieke therapie.

Meer informatie over Fysio Barendrecht?

Wilt u meer informatie over Fysiotherapie Barendrecht? Neem dan contact met ons op!

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 8:00-18:00
Weekenden en avonden: Op afspraak

Locatie

Achterom 1A Barendrecht
Telefoon: 0180 849 257
Email: info@fysio-barendrecht.nl

Contactformulier