Behandelingen fysiotherapie

Wij bieden diverse behandelingen fysiotherapie aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn! Klik HIER voor onze reviews. 

Fysio Barendrecht

Fysiotherapie

De fysiotherapeut kan helpen tijdens uw revalidatie of klachten aan het bewegingsapparaat. Ook kan de fysiotherapeut preventief oefeningen geven voor uw hobby of sport om klachten te voorkomen. Lees hier meer over fysiotherapie.

Manuele Therapie Barendrecht

Manuele Therapie

Manuele therapie is een specialisatie binnen Fysio Barendrecht. Het is een therapie die het meest wordt toegepast bij de wervelkolom, maar ook op andere gewrichten een positieve werking heeft. Bij klachten aan de onderrug, rug of nek kunnen wij manuele therapie toepassen.

Golffysio

Golffysio

Ontstaan er klachten tijdens het golfen? Lees hier hoe Fysio Barendrecht kan helpen om deze klachten te verhelpen. Wij kunnen de swing analyseren volgens het 4 segmenten model van Wim van Lier. 

Intake/Diagnostisering

Tijdens de intake wordt duidelijk wat u het beste kunt doen om pijn of klachten te verminderen. Lees hier meer over de intake/diagnostisering.

Claudicatio

Etalagebenen

Ook wel Claudicatio Intermittens genoemd is een pijn in de benen die veroorzaakt wordt door ader vernauwing. Dit wordt als erg vervelend ervaren en beperkt de loopafstand enorm. Wij helpen je hier graag vanaf met onze specifieke therapie.

medische training

Medische Training

Bewegen en sporten bevorderd je lichaam om fit en gezond te blijven. Lees hier meer over Medische Training.

Dry needling

Dry needling is een speciale en effectieve behandelmethode om spierspanning te verminderen. Lees hier meer over Dry Needling.

Revalidatie

Hulp nodig bij het revalideren na bijvoorbeeld een nieuwe heup, knie of voorste kruisband? Lees hier meer over Revalidatie.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlFysio Barendrecht is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering