Behandelingen fysiotherapie

Wij bieden diverse behandelingen fysiotherapie aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn! Klik HIER voor onze reviews. 

Fysio Barendrecht

Fysiotherapie

De fysiotherapeut kan helpen bij revalidatie of klachten aan het bewegingsapparaat. Ook kan de fysiotherapeut, om klachten te voorkomen, preventieve oefeningen geven bij het beoefenen van uw hobby of sport. Lees hier meer over fysiotherapie.

Manuele Therapie Barendrecht

Manuele Therapie

Manuele therapie is een specialisatie binnen Fysio Barendrecht. Het is een therapie die het meest wordt toegepast bij de wervelkolom, maar ook op andere gewrichten een positieve werking heeft. Bij klachten aan de onderrug, rug of nek kunnen wij manuele therapie toepassen.

Dry Needling Barendrecht

Dry needling

Dry needling is een speciale en effectieve behandelmethode om spierspanning te verminderen. Lees hier meer over dry needling.

Fysiotherapie Barendrecht Carnisselande

Revalidatie

Hulp nodig bij het revalideren na bijvoorbeeld een nieuwe heup, knie of voorste kruisband? Lees hier meer over Revalidatie.

Triggerpoint therapie Barendrecht

Triggerpoint therapie

Bij triggerpoint therapie behandelen wij kleine verkrampingen in de spieren die waargenomen kunnen worden als kleine pijnlijke verhardingen. Lees hier meer over triggerpoint therapie.

medische training

Medische Training

Bewegen en sporten bevorderd je lichaam om fit en gezond te blijven. Lees hier meer over Medische Training.

Intake/Diagnostisering

Tijdens de intake wordt duidelijk wat u het beste kunt doen om pijn of klachten te verminderen. Lees hier meer over de intake/diagnostisering.

Fysiotherapie aan huis in Barendrecht

Fysio aan huis

Op het moment dat u niet in staat bent om langs te komen op de praktijk, maar wel behoefte heeft aan fysiotherapie komen wij bij u langs. Lees hier meer over fysiotherapie aan huis.

Fysiotherapie na Corona

Corona fysiotherapie

Voor revalidatie na corona (COVID-19) kunt u terecht bij de specialisten van Fysio Barendrecht. Ons persoonlijk afgestemde fysiotherapeutische revalidatieprogramma helpt en ondersteund coronapatiënten met het opbouwen van de conditie en kracht in de spieren.

Golffysio

Golffysio

Ontstaan er klachten tijdens het golfen? Lees hier hoe Fysio Barendrecht kan helpen om deze klachten te verhelpen. Wij kunnen de swing analyseren volgens het 4 segmenten model van Wim van Lier. 

Medical Taping in Barendrecht

Medical Taping

Met kinesiotape behandelen wij u om uw spieren extra te ondersteunen. Medical taping is verder zeer effectief bij spierondersteuning, pijndemping, menstruatieklachten en hooikoorts. 

Etalagebenen

Ook wel Claudicatio Intermittens genoemd is een pijn in de benen die veroorzaakt wordt door ader vernauwing. Dit wordt als erg vervelend ervaren en beperkt de loopafstand enorm. Wij helpen je hier graag vanaf met onze specifieke therapie.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlFysio Barendrecht is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering