Persoonlijke aanpak bij fysiotherapie Barendrecht Carnisselande, Bij Fysiotherapie Barendrecht Carnisselande staat een persoonlijke aanpak centraal. Dit merkt u niet alleen terug in de snelheid waarmee u geholpen wordt maar ook tijdens de intake. Door met u in gesprek te gaan over de klachten kunnen onze specialisten achterhalen waar deze vandaan komen en wat de beste behandeling gekeken naar u als persoon. Ieder mens is anders en wij stellen u centraal. Doordat Fysio Barendrecht kleinschalig is kunnen wij snel schakelen en snel inspelen op de meest effectieve behandeling. U weet zeker dat u altijd zo snel mogelijk geholpen zal worden. Dat is een prettig idee als u last hebt van een acute lichamelijke klacht, maar ook wanneer u niet langer met fysieke klachten rond wil blijven lopen. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben wij verschillende behandelmethodes voor onze patiënten.

Fysiotherapie Barendrecht Carnisselande

Bereikbaar

Fysio Carnisselande / Barendrecht is dankzij de centrale ligging goed bereikbaar voor iedereen in  de regio. Zowel met openbaar vervoer als met de auto (gratis parkeren voor de deur). Bovendien is onze fysio praktijk op zeer gunstige tijden geopend. Zo kunt u de meeste dagen al vanaf zeven uur ’s ochtends bij ons terecht en ook tot laat op de avond. En de weekend maken wij graag tijd voor u (geopend op afspraak). 

Pijnvrij

Mensen lopen vaak te lang door met een pijnlijke klacht (meestal door tijdgebrek). Doe dit vooral niet maar trek snel aan de bel. Door de Fysio behandelingen helpen wij u snel op de goede weg. Zo kunnen de meest acute klachten zo snel mogelijk behandeld worden. 

Fysio’s 

Uiteraard beschikt onze praktijk ook over de nodige accreditatie. Onze therapeuten zijn allen BIG-geregistreerd. Zo waarborgt Fysio Carnisselande / Barendrecht de kwaliteit van al onze fysiotherapeuten. Iedereen wordt behandeld met de tijd, zorg en aandacht die zo essentieel zijn bij een spoedig en soepel herstelproces.

Benieuwd naar de reviews van Fysiotherapie Barendrecht Carnisselande?

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlFysio Barendrecht is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Klik dan HIER 

Praktijk informatie Fysiotherapie Barendrecht Carnisselande

Het gehele team van Fysio Barendrecht is BIG-geregistreerd en ingeschreven in het centraal kwaliteitsregister van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie. Dit stelt uw zorgverzekeraar zeer op prijs en in de meeste gevallen krijgt u uw behandeling ook vergoed. Onze fysiopraktijk heeft een centrale ligging in het centrum van Barendrecht aan de Achterom 1 A. U kunt voor de deur gratis parkeren. Indien u uw woning niet makkelijk kan verlaten  voor de behandeling kunnen wij ook gewoon u thuis langskomen voor de behandeling. Wij denken graag met u mee zodat u snel weer zonder pijn door het leven kunt. Wij maken ons hard voor een persoonlijke en gelokaliseerde aanpak en onze fysiotherapeuten nemen dan ook genoeg tijd voor uw behandeling. Iedereen wordt beholpen met aandacht, wat uw herstelproces ten goede komt.

Plan je afspraak in

Doe vandaag nog wat aan die vervelende fysieke klachten en plan een afspraak in bij Fysiotherapie Barendrecht. Of u nu lichamelijke klachten hebt aan uw nek, rug, schouder of een andere plek in uw lichaam, bij ons kunt u snel terecht. U maakt heel gemakkelijk online een afspraak. Wil u liever een medewerker van Fysio Barendrecht spreken? Dan kan u telefonisch contact opnemen of het contactformulier invullen.