Dry needling Barendrecht

Welkom bij de Dry needling specialist in Barendrecht. Last van overspannen spieren of pijn? Ontdek hoe Dry Needling (of onze traditionele fysiotherapie) een uitkomst is voor u om volledig van de pijn af te komen. Maak vandaag nog uw afspraak.

Bij onze Dry needling methode wordt met een kleine naald in de knopen van uw spieren geprikt, de zogenaamde triggerpoints. Door de spier herhaaldelijk aan te prikken spant de spier zich kort aan waarna deze volledig tot ontspanning komt en de verkramping verdwijnt. Hierdoor zal de spier weer gaan functioneren zoals het hoort en zal de pijn verdwijnen.

U zult misschien denken dat die naalden pijnlijk zijn. Dit verschilt allereerst per spier; sommigen zijn wat gevoeliger dan anderen. Ook verschilt dit per persoon. In principe is het gehele proces niet heel pijnlijk, het voelt aan alsof er kleine stroomstootjes door bijvoorbeeld uw arm, rug of schouder heen schieten. Uiteraard zullen de medewerkers van Fysio Barendrecht u constant bijstaan zodat u het Dry Needling proces zo goed mogelijk kunt doorlopen.

Dry Needling in Barendrecht!

Onze fysiotherapeuten denken in het hele herstelproces met u mee. Zo wordt in overleg met u de meest effectieve behandeling gevonden die het best past bij uw persoonlijke situatie. Onze praktijk doet niet alleen aan traditionele therapie maar is ook een expert in moderne technieken zoals Dry Needling.

Dry Needling is een behandelmethode die uw overspannen spieren snel en effectief behandeld. Deze methode gebruikt droge acupunctuurnaalden die herhaaldelijk licht in de pijnlijke spier worden geprikt, waardoor de spier snel en langdurig kan ontspannen. Fysio Barendrecht is gespecialiseerd in deze Dry Needling behandeling en kan zo helpen om op effectieve wijze uw blessures te behandelen.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlFysio Barendrecht is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Kan ik zelf een afspraak maken voor Dry Needling in Barendrecht?

Het antwoord is simpel gezegd: JA! U heeft daar geen verwijzing van huisarts of specialist voor nodig. Zoekt u naar een zeer efficiënte en veilige behandelmethode, kom dan eens langs en kom erachter of Dry Needling voor u een oplossing kan zijn. Onze therapeuten van Fysio Barendrecht zullen met u in gesprek gaan om de klacht in kaart te brengen en een diagnose te stellen. Door gerichte vragen en gedegen onderzoek kan onze therapeut vaak snel achterhalen waar de klacht zit en of deze klacht behandelbaar is met Dry Needling. 

Dry Needling Barendrecht

Weg met de pijn met Dry Needling Barendrecht!

Wanneer uw spieren overbelast zijn of u veel stress ervaart gaan spieren vaak op een onjuiste manier compenseren. Dit past uw houding aan en lijdt in de rug, schouders en nek vaak tot pijn of kramp die vaak lang aanhoudt. Fysio Barendrecht biedt hiervoor Dry Needling in Barendrecht aan als oplossing. 

Bij Fysiotherapie Barendrecht staat de patiënt centraal, zo maken wij bijvoorbeeld geen gebruik van wachtlijsten. Dit betekent dat u altijd verzekerd bent van snelle en de juiste hulp, wel zo fijn als u een acute blessure of klacht heeft.

Behandelplan Dry Needling bij Fysio Barendrecht

Fysio Barendrecht intake diagnostisering

Stap 1: aandacht voor uw klacht/probleem

Voordat we beginnen met het onderzoeken en behandelen van uw klacht/probleem, brengen we deze eerst in kaart tijdens een uitvoerig gesprek.

Klachtenonderzoek fysiotherapie barendrecht

Stap 2: klachten onderzoek

U heeft kennis gemaakt met Fysio Barendrecht en wij hebben uw klacht/probleem in beeld. Hierna wij doen onderzoek naar en rondom uw klacht. Dit doen we om de zwakke schakels en mogelijke oorzaken te kunnen achterhalen.

Barendrecht fysiotherapie fysio barendrecht

Stap 3: welke therapie past bij u

Na het onderzoeken weten wij als Fysio Barendrecht precies welke therapie u nodig heeft. Onze therapeuten lossen uw klacht dan op middels bewezen therapieën. Wij brengen uw lichaam weer in balans door het behandelen van de structuren die niet goed functioneren!

Stap 4: testen en meten

Na het behandelen testen we of de klacht weg is en dat de functie weer werkt naar behoren. Door middel van testen weten wij zeker of de beweging is hersteld. Zo weet u ook gelijk dat de technieken van Fysio Barendrecht u hebben geholpen.

Fysio barendrecht controle

Stap 5: nazorg en advies

Het doel van Fysio Barendrecht is om uw klachten blijvend op te lossen en ervoor te zorgen dat ze niet meer terugkeren. Dit doen wij door middel van nazorg en advies op het gebied van voeding, beweging en mentaliteit.

Meer informatie over Dry needling in Barendrecht?

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 8:00-18:00
Weekenden en avonden: Op afspraak

Locatie

Achterom 1A Barendrecht
Telefoon: 0180 849 257
Email: info@fysio-barendrecht.nl

Contactformulier