Dry needling Barendrecht

Dry Needling in Barendrecht!

Onze fysiotherapeuten denken in het hele herstelproces met u mee. Zo zullen jullie samen de meest effectieve behandeling vinden die het best past bij uw persoonlijke situatie. Onze praktijk doet niet alleen aan traditionele therapie maar is ook een expert in moderne technieken zoals Dry Needling.

Dry Needling is een behandelmethode die uw overspannen spieren snel en effectief behandeld. Deze methode gebruikt droge acupunctuurnaalden die herhaaldelijk licht in de pijnlijke spier worden geprikt, waardoor de spier snel en langdurig kan ontspannen. Fysio Barendrecht is gespecialiseerd in deze Dry Needling behandeling en kan zo helpen om op effectieve wijze uw blessures te behandelen.

Dry Needling Barendrecht

Kan ik zelf een afspraak maken voor Dry Needling in Barendrecht?

Het antwoord is simpel gezegd: JA! U heeft daar geen verwijzing van huisarts of specialist voor nodig. Zoekt u naar een zeer efficiënte en veilige behandelmethode, kom dan eens langs en kom erachter of Dry Needling voor u een oplossing kan zijn. Onze therapeuten van Fysio Barendrecht zullen met u in gesprek gaan om de klacht in kaart te brengen en een diagnose te stellen. Door gerichte vragen en gedegen onderzoek kan onze therapeut vaak snel achterhalen waar de klacht zit en of deze klacht behandelbaar is met Dry Needling. 

Dry Needling in Barendrecht

Pijnvrij met Dry Needling Barendrecht!

Wanneer uw spieren overbelast zijn of u veel stress ervaart gaan spieren vaak op een onjuiste manier compenseren wat uw houding aanpast. Dit lijdt in de rug, schouders en nek vaak tot pijn of kramp die vaak lang aanhoudt. Fysio Barendrecht biedt hiervoor Dry Needling in Barendrecht aan als oplossing. Met deze methode wordt met een kleine naald in de knopen van uw spieren geprikt, de zogenaamde triggerpoints. Door de spier herhaaldelijk aan te prikken spant de spier zich kort aan waarna deze volledig tot ontspanning komt en de verkramping verdwijnt. Hierdoor zal de spier weer gaan functioneren zoals het hoort en zal de pijn verdwijnen.

Maar is het dan niet pijnlijk, die naalden, hoor ik u denken. Dit verschilt allereerst per spier, sommigen zijn wat gevoeliger dan anderen. Ook verschilt dit per persoon. In principe is het gehele proces niet heel pijnlijk, het voelt aan alsof er kleine stroomstootjes door bijvoorbeeld uw arm, rug of schouder heen schieten. Uiteraard zullen de medewerkers van Fysio Barendrecht u bij het gehele bijstaan zodat u het Dry Needling proces zo goed mogelijk kan doorlopen.

Bij Fysiotherapie Barendrecht staat de patiënt centraal, zo maken wij bijvoorbeeld geen gebruik van wachtlijsten. Dit betekent dat u altijd verzekerd bent van de juiste en snelle hulp, wel fijn als u een acute blessure of klacht heeft.

Fysiotherapie praktijk informatie 

Dus woont u in de regio Barendrecht en heeft u last van een blessure, nekpijn of een zwakke rug? Kom dan eens langs bij de fysiotherapeuten van Fysio Barendrecht en kom erachter of Dry Needling een uitkomst kan zijn voor u. Onze therapeuten denken in het gehele proces met u mee en zullen u op gerichte en professionele helpen en behandelen. Vandaag nog wat doen aan uw klacht? Maak dan gemakkelijk online een afspraak bij Fysiotherapie Barendrecht. Klik hiervoor hieronder. Toch liever een specialist spreken? Dit kan, bel dan +31 6 424 732 93. Benieuwd naar de ervaring van andere patiënten? Kijk dan voor reviews op zorgkaart Nederland!