Dry Needling Barendrecht

Last van overspannen spieren of pijn? Ontdek hoe Dry Needling een uitkomst is voor jou om van de pijn af te komen. Bij onze Dry needling methode wordt met een kleine naald in de knopen van je spieren geprikt, de zogenaamde triggerpoints. Door de spier herhaaldelijk aan te prikken spant de spier zich kort aan waarna deze volledig tot ontspanning komt en de verkramping verdwijnt. Hierdoor zal de spier weer gaan functioneren zoals het hoort en zal de pijn in de meeste gevallen (direct) verminderen.

 • Altijd binnen 24 uur een afspraak, open op avonden en in het weekend
 • Spierspanning vermindert direct
 • Best beoordeelde praktijk in Barendrecht (Via Zorgkaart Nederland)
 • Meer bewegingsvrijheid na de eerste behandeling
 • Geen verwijzing nodig en contracten met alle zorgverzekeraars

Dry Needling Barendrecht! Geen wachtlijst en flexibel te boeken. Twijfel je of fysiotherapie jouw kan helpen? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact met ons op voor advies

Aangesloten bij alle zorgverzekeraars:

Verzekeraars fysio Barendrecht

Direct resultaat onze Dry Needling therapie

Je zult misschien denken dat die naalden pijnlijk zijn. Dit verschilt allereerst per spier; sommigen zijn wat gevoeliger dan anderen. Ook verschilt dit per persoon. In principe is het gehele proces niet heel pijnlijk, het voelt aan alsof er kleine stroomstootjes door bijvoorbeeld je arm, rug of schouder heen schieten. Uiteraard zullen onze therapeuten je constant monitoren. 

Samen met jouw therapeut wordt er overlegd welke therapie er wordt toegpast.

Dry Needling Barendrecht

Behandelplan Dry Needling bij Fysio Barendrecht

Jou verder helpen

Analyse, methode, behandelen

 • 1: Aandacht voor je klacht/probleem

Voordat we beginnen met het onderzoeken en behandelen van jouw klacht/probleem, brengen we deze eerst in kaart tijdens een uitvoerig gesprek.

 • 2: Intake en klachten onderzoek

Je hebt kennis gemaakt met Fysio Barendrecht en wij hebben jouw klacht/probleem in beeld. Hierna wij doen onderzoek naar en rondom jouw klacht. Dit doen we om de zwakke schakels en mogelijke oorzaken te kunnen achterhalen.

 • 3: De juiste therapie uitzoeken 

Na het onderzoeken weten wij als Fysio Barendrecht precies welke therapie je nodig hebt. Onze therapeuten lossen jouw klacht dan op middels bewezen therapieën. Wij brengen jouw lichaam weer in balans door het behandelen van de structuren die niet goed functioneren!

 • 4: Behandelen

Op dit moment gaan we met onze behandelmethodes aan de slag!

 • 5: Testen en meten

Na het behandelen testen we of de klacht weg is en dat de functie weer werkt naar behoren. Door middel van testen weten wij zeker of de beweging is hersteld. Zo weet je ook gelijk dat de technieken van Fysio Barendrecht je hebben geholpen.

 • 6: Nazorg en advies

Het doel van Fysio Barendrecht is om jouw klachten blijvend op te lossen en ervoor te zorgen dat ze niet meer terugkeren. Dit doen wij door middel van nazorg en advies op het gebied van voeding, beweging en mentaliteit.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlFysio Barendrecht is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Dry Needling in Barendrecht

Wanneer jouw spieren overbelast zijn of je veel stress ervaart gaan spieren vaak op een onjuiste manier compenseren. Dit past jouw houding aan en lijdt in de rug, schouders en nek vaak tot pijn of kramp die vaak lang aanhoudt. Fysio Barendrecht biedt hiervoor Dry Needling aan als oplossing. 

Onze fysiotherapeuten denken in het hele herstelproces met je mee. Zo wordt in overleg met jou de meest effectieve behandeling gevonden die het best past bij jouw persoonlijke situatie. Onze praktijk doet niet alleen aan traditionele therapie maar is ook een expert in moderne technieken zoals Dry Needling.

Dry Needling is een behandelmethode die jouw overspannen spieren snel en effectief behandeld. Deze methode gebruikt droge acupunctuurnaalden die herhaaldelijk licht in de pijnlijke spier worden geprikt, waardoor de spier snel en langdurig kan ontspannen. Fysio Barendrecht is gespecialiseerd in deze Dry Needling behandeling en kan zo helpen om op effectieve wijze jouw blessures te behandelen.

Samen met jouw therapeut wordt er overlegd welke therapie er wordt toegpast.

Kan ik zelf een afspraak maken voor Dry Needling in Barendrecht?

Het antwoord is simpel gezegd: JA! Je hebt daar geen verwijzing van huisarts of specialist voor nodig. Zoek je een zeer efficiënte en veilige behandelmethode, kom dan eens langs en ontdek of Dry Needling voor jou een oplossing kan zijn

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 8:00-18:00
Weekenden en avonden: Op afspraak

Locatie

Achterom 1A Barendrecht
Telefoon: 0180 849 257
Email: info@fysio-barendrecht.nl

Contactformulier