Vacature fysiotherapie

Vacature fysiotherapie! Binnen onze organisatie zijn wij altijd op zoek naar versterking om onze praktijk in Barendrecht en onze omliggende praktijken te laten groeien! 

Praktijkeigenaren Patrick Danny van Hoof en Pim Versluis komen dan ook graag met jouw in contact. Wij hebben op dit moment praktijken in Barendrecht, Rhoon, Alblasserdam en binnenkort meer. 

Wij zijn een praktijk wat de gezondheid en persoonlijke aandacht van de patiënt op 1 zet. Wij staan voor, kwaliteitszorg, oefentherapie, klantbinding, persoonlijke aandacht en korte wachtlijsten.

Daarnaast bieden wij fysiotherapeuten vele groeimogelijkheden zoals, management, franchise en vaste contracten. 

Altijd al gedroomd van een eigen praktijk? Neem dan contact op voor onze franchise mogelijkheden!

pim@go-hoen.nl

0180849257

Openstaande vacatures:

Vacature fysiotherapie barendrecht

Algemeen Fysiotherapeut

8-40 uur per week

Kom jij ons team versterken als algemeen fysiotherapeut? Ben jij toe aan een goed inkomen, prettige secundaire arbeidsvoorwaarden en vele doorgroeimogelijkheden? Kom dan met ons in contact! Neem dan eens contact met ons op!

Vacature manuele therapie fysiotherapie barendrecht

Manueel Therapeut

8-40 uur per week

Ben jij die enthousiaste manueel therapeut die ons vrolijke team wilt komen versterken? Ben jij toe aan een goed inkomen, prettige secundaire arbeidsvoorwaarden en vele doorgroeimogelijkheden? Kom dan met ons in contact!

vacature oedeem therapeut zuid holland barendrecht

Oedeem fysiotherapeut 

8-40 uur per week

Als praktijk zijn we zoek naar een oedeemfysiotherapeut die ons energieke team wil komen versterken! Ben jij toe aan een goed inkomen, prettige secundaire arbeidsvoorwaarden en vele doorgroeimogelijkheden? Kom dan met ons in contact! Neem dan eens contact met ons op!

Vacature bekkenbodemtherapeut barendrecht zuid holland

Bekkenbodemtherapeut

8-40 uur per week

Als praktijk zijn wij op zoek naar een bekken fysiotherapeut die ons energieke team wil komen versterken! Ben jij toe aan een goed inkomen, prettige secundaire arbeidsvoorwaarden en vele doorgroeimogelijkheden? Kom dan met ons in contact! Neem dan eens contact met ons op.

Meer informatie over onze vacatures?

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 8:00-18:00
Weekenden en avonden - Op afspraak

Locatie

Achterom 1A Barendrecht
Telefoon: 0180 849 257
Email: info@fysio-barendrecht.nl