Sportfysiotherapie Barendrecht

Sportfysiotherapie Barendrecht, de fysiotherapeut speelt een belangrijke rol bij voorlichting en advies voor iedere sporter: beginnend, amateur of professioneel.

Maar wat doet de fysiotherapeut bij een sportblessure? De fysiotherapeut behandelt mensen die na een blessure of ziekte weer willen gaan sporten of weer aan het werk willen gaan. Een sport gerelateerde fysiotherapeut adviseert en ondersteunt daarbij ook nog eens ervaren sporters die sport op een hoog niveau uitoefenen. Naast sporters ziet de sport gerelateerde fysiotherapeut ook andere (kwetsbare) personen, zoals ouderen en kinderen. Dit omdat bij deze doelgroep sport deel uitmaakt van de therapie/behandeling. De klachten die het meeste voorkomen en waarmee de meeste mensen naar de sport gerelateerde fysiotherapeut gaan zijn blessures aan de enkel, schouder en knie. Fysiotherapie na een sportblessure/behandeling focust zich niet alleen op het herstellen van de gewrichten, maar kan ook bedoeld zijn lichaamsdelen te trainen die erg belastbaar zijn.

Vandaag wat aan uw klachten doen? Maak gemakkelijk online een afspraak of bel naar 0180 849 257. 

Sportfysiotherapie Barendrecht: een schema op maat!

Elke (sport)blessure is anders. Daarom stellen de fysiotherapeuten van Fysio Barendrecht een persoonlijk behandelprogramma voor u op. Dit schema/programma is gefocust op de verlichting van de pijn in uw spieren voor sterke en soepele spieren. Het is in het geval van een sportblessure erg belangrijk dat u een bepaalde rustperiode neemt. U wilt natuurlijk wel weer verantwoord gaan sporten. Daarom is het belangrijk dat u samen met ons overbelasting tegen gaat!

 

Sportfysiotherapie barendrecht fysiotherapie bij sportblessure

Snel herstel van uw sportblessure bij Fysio Barendrecht

Er zijn enorm veel verschillende voorbeelden te noemen als het gaat om een sportblessure. Dat is natuurlijk ook logisch aangezien elke sport voor andere eigen zwakke plekken zorgt. Veel voetballers kampen bijvoorbeeld vaak met een enkel– of knieblessure. Wij kunnen u helpen bij iedere soort sportblessure. Voor een spoedig herstel van uw sportblessure bent u bij Fysio Barendrecht aan het juiste adres.

KRACHT/CONDITIE 

Behandelplan op de lange termijn voor optimaal herstel voor de toekomst!

SPECIALISTEN

Persoonlijke aandacht, specifieke kennis, voldoende tijd en kwaliteitszorg staan bij sportfysiotherapie altijd centraal!

Praktijk voor sportfysiotherapie

Onze praktijk aan de Achterom 1A in Barendrecht is makkelijk bereikbaar met de auto (gratis parkeren) en het openbaar vervoer. 

Het ontstaan van zo’n sportblessure

Een sportblessure kan van het één of het andere moment ontstaan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een verzwikking van uw enkel of een onverwachte draai met uw knie. Vaak is er bij een sportblessure al het nodige aan vooraf gegaan waardoor deze is ontstaan. Dit kan bijvoorbeeld een tijdsduur zijn van te zwaar trainen. Maar ook het dragen van verkeerde schoenen of een onjuiste houding aannemen kunnen leiden een sportblessure. Daarom is het ontzettend belangrijk dat we niet alleen de symptomen gaan behandelen, maar vooral ook de oorzaak gaan bekijken.

Pijn in de spieren verhelpen

Bij een sportblessure zijn de spieren vaak flink verhindert. Het kan zo zijn dat uw spieren verkrampt zijn, maar het kunnen tevens ook verklevingen of knopen zijn. Wij van Fysio Barendrecht zijn erop gericht om deze eventuele verklevingen of knopen weg te halen. Als deze pijnpunten namelijk verholpen zijn, bevordert dit een snelle genezing. Als laatste is de kans op herhaling van een sportblessure hierdoor minimaal.

Sportfysiotherapie barendrecht

Persoonlijke begeleiding voor sterkere spieren in Barendrecht

Is het einde van uw behandeling in zicht? Dan gaan wij als Fysio Barendrecht ons richten op krachtherstel. We zorgen er ook voor dat we dit niet overhaast doen. We maken hiervoor gebruik van een doelgericht en persoonlijk trainingsprogramma die we samen maken. Kortom; meld u bij ons aan als u last hebt een sportblessure en laat ons u verder helpen en begeleiden.

Afspraak sportfysiotherapie Barendrecht

Heeft u baat bij fysiotherapie na een sportblessure? Maak dan spoedig een afspraak bij Fysio Barendrecht. Een afspraak kunt u maken via 0180 849 257, info@fysio-barendrecht.nl of door online een afspraak in te plannen. 

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlFysio Barendrecht is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Meer informatie over Sportfysiotherapie Barendrecht?

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 8:00-18:00
Weekenden en avonden: Op afspraak

Locatie

Achterom 1A Barendrecht
Telefoon: 0180 849 257
Email: info@fysio-barendrecht.nl

Contactformulier