Fysiotherapie na sportblessure in Barendrecht

Fysiotherapie na een sportblessure bij Fysio Barendrecht, de fysiotherapeut speelt een belangrijke rol bij de voorlichting en het advies voor iedereen die wilt gaan sporten of op het moment al sport als professional of amateur.

Maar wat doet de fysiotherapeut bij een sportblessure nou eigenlijk? De fysiotherapeut behandelt mensen die na een blessure of ziekte weer willen gaan sporten of weer aan het werk willen gaan. De sport gerelateerde fysiotherapeut adviseert en ondersteunt daarbij ook nog eens ervaren sporters die de sport op een hoog niveau willen uitvoeren. Naast de mensen die willen sporten of al een sport beoefenen, ziet de sport gerelateerde fysiotherapeut ook andere (kwetsbare) personen, zoals ouderen en kinderen. Dit komt omdat er bij deze doelgroep, sport deel uitmaakt van de therapie/behandeling. De klachten die het meeste voorkomen en waarmee de meeste mensen naar de sport gerelateerde fysiotherapeut gaan, zijn blessures aan de enkel, schouder en knie! De Fysiotherapie na een sportblessure/behandeling focust zich niet alleen op het herstellen van de gewrichten, maar kan ook bedoeld zijn om de lichaamsdelen te trainen die erg belastbaar zijn.

Vandaag wat aan uw klachten doen? Wij komen spoedig langs om u te ondersteunen/helpen. Maak gemakkelijk online een afspraak of bel naar 0180 849 257. 

Een schema op maat voor uw sportblessure in Barendrecht

Elke (sport)blessure is anders, daarom stellen de fysiotherapeuten van Fysio Barendrecht een persoonlijk behandelprogramma voor u op. Dit schema/programma is gefocust op de verlichting van de pijn in uw spieren, sterke en soepele spieren. Het is in het geval van een sportblessure erg belangrijk dat u een bepaalde rustperiode neemt. U wilt natuurlijk wel weer verantwoord gaan sporten. Daarom is het dus belangrijk dat u samen met ons overbelasting tegen gaat!

 

Sportfysiotherapie barendrecht fysiotherapie bij sportblessure

Snel herstel van uw sportblessure bij Fysio Barendrecht

Er zijn enorm veel verschillende voorbeelden te noemen als het gaat om een sportblessure. Dat is natuurlijk wel logisch, want elke sport heeft zo zijn eigen zwakke plekken. Veel voetballers kampen nu bijvoorbeeld eenmaal snel en vaak met een enkel– of

knieblessure. Wij helpen u bij elke soort sportblessure die u ervaart. Voor een spoedig herstel van uw sportblessure bent u bij Fysio Barendrecht aan het juiste adres.

KRACHT/CONDITIE 

Behandelplan op de langer termijn voor optimaal herstel voor de toekomst!

SPECIALISTEN

Persoonlijke aandacht, specifieke kennis, voldoende tijd en kwaliteitszorg staat bij fysiotherapie aan huis behandeling altijd centraal!

GEMEENTE BARENDRECHT

Wij behandelen aan huis in heel Barendrecht, Rhoon en Carnisselande. 

Het ontstaan van zo’n sportblessure

Een sportblessure kan van het één of het andere moment ontstaan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een verzwikking van uw enkel of een onverwachte draai met uw knie. Vaak is er bij een sportblessure al het nodige aan vooraf gegaan waardoor dit is ontstaan. Dit kan bijvoorbeeld een tijdsduur zijn van te zwaar trainen, maar ook het dragen van verkeerde schoenen of een onjuiste houding aannemen kan een voorteken zijn van een sportblessure. Daarom is het ontzettend belangrijk dat we niet alleen de symptomen gaan behandelen, maar vooral ook de oorzaak gaan bekijken.

Pijn in de spieren verwijderen

Bij een sportblessure zijn de spieren vaak flink verhindert. Het zou zo kunnen zijn dat uw spieren verkrampt zijn, maar ze kunnen tevens ook boksen tegen verklevingen of knopen. Als Fysio Barendrecht zijnde, zijn wij erop gericht om deze eventuele verklevingen of knopen weg te halen. Als deze pijnpunten namelijk verholpen zijn, bevordert dit een snelle genezing. Als laatste is de kans op herhaling van een sportblessure hierdoor minimaal.

Sportfysiotherapie barendrecht

Persoonlijke begeleiding voor sterkere spieren in Barendrecht

Is het einde van uw behandeling in zicht? Dan gaan wij als Fysio Barendrecht ons richten op krachtherstel. We zorgen er ook voor dat we dit niet overhaast doen. We maken hiervoor gebruik van een doelgericht en persoonlijk trainingsprogramma die we samen maken. Kortom; meld je bij ons aan als je vecht tegen een sportblessure en laat ons u verder helpen en begeleiden.

Afspraak fysiotherapie bij een sportblesssure in Barendrecht

Heeft u baat bij fysiotherapie na een sportblessure? Maak dan spoedig een afspraak bij Fysio Barendrecht. Een afspraak kunt u maken via 0180 849 257, info@fysio-barendrecht.nl of door online een afspraak in te plannen. 

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlFysio Barendrecht is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Meer informatie over Sportfysiotherapie Barendrecht?

Wilt u wat meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 8:00-18:00
Weekenden en avonden - Op afspraak

Locatie

Achterom 1A Barendrecht
Telefoon: 0180 849 257
Email: info@fysio-barendrecht.nl