Fysio aan huis Barendrecht

Fysiotherapie aan huis Barendrecht. Het is natuurlijk mogelijk dat u niet in staat bent om onze fysiotherapiepraktijk aan de Achterom 1A te bezoeken, maar wel behoefte heeft aan fysiotherapie. In dat geval komen onze fysiotherapeuten bij u thuis langs. Een klacht wordt namelijk erger wanneer u geen therapie volgt. Voor een fysiotherapie aan huis behandeling in Barendrecht heeft u een verwijzing van arts of specialist nodig. 

Vandaag wat aan uw klachten doen? Wij komen spoedig langs om u te helpen en ondersteunen. Maak gemakkelijk online een afspraak of bel 0180 849 257.

Voorbereiding Fysiotherapie aan huis Barendrecht

Voor een fysiotherapie behandeling aan huis passen onze therapeuten zich volledig aan u aan. Dit betekent dat u geen voorbereidingen hoeft te treffen. Het behandelplan wordt opgesteld op basis van de mogelijkheden en beperkingen van uw woning. Echter zijn onze aan huis behandelingen net zo effectief als een behandeling in de praktijk. 

Fysiotherapie aan huis barendrecht

GEMEENTE BARENDRECHT

Wij behandelen aan huis in heel Barendrecht, Rhoon en Carnisselande. 

SPECIALISTEN

Persoonlijke aandacht, specifieke kennis, voldoende tijd en kwaliteitszorg staan bij fysiotherapie aan huis behandeling altijd centraal!

KRACHT/CONDITIE 

Behandelplan op de lange termijn voor optimaal herstel voor de toekomst!

Fysiotherapie aan huis bij een nieuwe heup

Fysiotherapie bij is een nieuwe heup van groot belang voor een optimaal herstelproces. Bij een nieuwe heup is het belangrijk om gecontroleerd te blijven bewegen. Door begeleiding van een fysiotherapeut zal uw revalidatie spoedig verlopen. Onze fysiotherapeut gaat met u een persoonlijk traject aan. Hierbij wordt oefentherapie en de belasting van uw nieuwe heup opgebouwd. Er kan al een dag na de operatie gestart worden met fysiotherapie aan huis in  Barendrecht. 

Fysiotherapie aan huis bij een nieuwe knie

Nadat u bent thuisgekomen van uw knieoperatie kan er direct gestart worden met fysiotherapie aan huis. De thuisrevalidatie die Fysio Barendrecht aanbiedt is gericht op het specifiek trainen van de omliggende spieren en het vergroten van de bewegelijkheid. Wanneer onze fysiotherapeuten u in staat achten om onze praktijk te bezoeken, zal de revalidatie met uitgebreide oefeningen verder plaatsvinden in onze oefenzaal. In goed overleg wordt met u in de beginfase een behandelplan voor de lange termijn opgesteld. Dit voor een optimale herstelprocedure. 

Fysiotherapie aan huis Barendrecht: aantrekkelijk voor senioren

Voor sommige ouderen/senioren is het prettig om aan huis behandeld te worden. Het is minder gedoe en kost minder energie. Een fysiotherapie aan huis behandeling werkt dan ook perfect voor patiënten die al op leeftijd zijn. Onze praktijk en therapeuten zijn goed op de hoogte van problemen en klachten die ouderen mogelijk ervaren. Hierdoor kunnen onze specialisten deze doelgroep perfect helpen en ondersteunen. 

Afspraak fysiotherapie aan huis Barendrecht

Heeft u baat bij fysiotherapie aan huis? Maak dan spoedig een afspraak bij Fysio Barendrecht. Een afspraak kunt u maken via 0180 849 257, info@fysio-barendrecht.nl of door online een afspraak in te plannen. 

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlFysio Barendrecht is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Meer informatie over Fysiotherapie aan huis in Barendrecht?

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 8:00-18:00
Weekenden en avonden: Op afspraak

Locatie

Achterom 1A Barendrecht
Telefoon: 0180 849 257
Email: info@fysio-barendrecht.nl

Contactformulier