Fysiotherapie aan huis in Barendrecht

Wanneer u behoefte heeft aan fysiotherapie, maar het lastig of niet mogelijk is om onze praktijk te bezoeken, komen we bij u aan huis!

Een klacht kan namelijk verergeren als u geen therapie volgt. Voor een fysiotherapie aan huis behandeling in Barendrecht heb je altijd een verwijzing van arts of specialist nodig. 

  • Best beoordeelde praktijk (een 9,3) in Barendrecht (Via Zorgkaart Nederland)
  • Altijd binnen 24 uur een afspraak en open op avonden en in het weekend
  • Onze therapeuten (BIG geregistreerd) verlichten of verhelpen de pijn

Fysiotherapie aan huis: geen wachtlijst en flexibel in te plannen. Twijfel je of fysiotherapie aan huis voor jou geschikt is? Neem dan vrijblijvend telefonisch (0180849257) contact met ons op voor advies of mail naar info@fysio-barendrecht.nl

Aangesloten bij alle zorgverzekeraars:

Verzekeraars fysio Barendrecht
Fysiotherapeut Barendrecht

Hoe bereidt u zich voor op fysio aan huis?

Voor een fysiotherapie behandeling aan huis passen onze therapeuten zich volledig aan jouw situatie aan. Dit betekent dat je geen voorbereidingen hoeft te treffen. Het behandelplan wordt opgesteld op basis van de mogelijkheden en beperkingen van jouw woning. Echter, zijn onze aan huis behandelingen net zo effectief als een behandeling in de praktijk. 

Samen met uw therapeut wordt er overlegd welke therapie er wordt toegepast.

Fysiotherapie aan huis barendrecht

Waarom kiezen voor Fysio Barendrecht?

Fysio aan huis Barendrecht

Omgeving Barendrecht

Wij behandelen aan huis in heel Barendrecht, Rhoon en Carnisselande. 

Fysiotherapie met verwijzing

Persoonlijke aandacht

Persoonlijke aandacht, specifieke kennis, voldoende tijd en kwaliteitszorg staan bij fysiotherapie aan huis altijd centraal!

Hertsellen aan huis Barendrecht

Lange termijn

Behandelplan op de lange termijn voor optimaal herstel voor de toekomst!

Fysiotherapie aan huis bij een nieuwe heup

Fysiotherapie is essentieel voor het herstel na een heupoperatie. Bij een nieuwe heup is het belangrijk om gecontroleerd te blijven bewegen. Door begeleiding van een fysiotherapeut zal uw revalidatie spoedig verlopen. Onze fysiotherapeut gaat met jou een persoonlijk traject aan. Hierbij wordt oefentherapie en de belasting van uw nieuwe heup opgebouwd. Er kan al een dag na de operatie gestart worden met fysiotherapie aan huis in Barendrecht. 

Fysiotherapie aan huis bij een nieuwe knie

Nadat u bent thuisgekomen van jouw knieoperatie kan er direct gestart worden met fysiotherapie aan huis. De thuisrevalidatie die Fysio Barendrecht aanbiedt is gericht op het specifiek trainen van de omliggende spieren en het vergroten van de bewegelijkheid. Wanneer onze fysiotherapeuten je in staat achten om onze praktijk te bezoeken, zal de revalidatie met uitgebreide oefeningen verder plaatsvinden in onze oefenzaal. In goed overleg wordt in de beginfase een behandelplan voor de lange termijn opgesteld. Dit voor een optimale herstelprocedure. 

Fysiotherapie aan huis Barendrecht: aantrekkelijk voor senioren

Voor veel ouderen is behandeling aan huis een prettige optie. Het is minder gedoe en kost minder energie. Een fysiotherapie aan huis behandeling werkt dan ook perfect voor patiënten die al op leeftijd zijn. Onze therapeuten zijn goed geïnformeerd over de specifieke problemen en klachten die ouderen kunnen ervaren. Hierdoor kunnen onze specialisten deze doelgroep perfect helpen en ondersteunen. 

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlFysio Barendrecht is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Jou verder helpen

Analyse, methode, behandelen

  • 1: Aandacht voor je klacht/probleem
  • 2: Intake en klachten onderzoek
  • 3: De juiste therapie uitzoeken 
  • 4: Behandelen
  • 5: Testen en meten
  • 6: Nazorg en advies

Meer informatie over Fysiotherapie aan huis in Barendrecht?

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 8:00-18:00
Weekenden en avonden: Op afspraak

Locatie

Achterom 1A Barendrecht
Telefoon: 0180 849 257
Email: info@fysio-barendrecht.nl

Contactformulier