Fysiotherapie aan huis Barendrecht

Fysiotherapie aan huis Barendrecht. Wanneer u niet in staat bent om onze fysiotherapiepraktijk aan de Achterom 1A te bezoeken, maar u wel behoefte heeft aan fysiotherapie, komen onze fysiotherapeuten bij u langs. Een klacht wordt namelijk erger wanneer u geen therapie volgt en het huis niet uit kan. Voor een fysiotherapie aan huis behandeling in Barendrecht heeft u een verwijzing van arts of specialist nodig. 

Vandaag wat aan uw klachten doen? Wij komen spoedig langs om u te ondersteunen/helpen. Maak gemakkelijk online een afspraak of bel naar 0180 849 257. 

Fysiotherapie aan huis bij Fysio Barendrecht

Op het moment dat u niet in staat bent om langs te komen op de praktijk, maar wel behoefte heeft aan fysiotherapie komen wij bij u langs. Dit kan bijvoorbeeld voorkomen wanneer u een operatie bent ondergaan, u slecht ter been bent of gewoonweg niet wegkomt uit huis. Voor fysiotherapie aan huis is wel een verwijzing van een arts nodig, neem bij vragen contact op met uw zorgverzekeraar. 

Fysiotherapie aan huis Barendrecht

Fysiotherapie aan huis in Barendrecht vind vaker plaats dan gedacht. Onze therapeuten zijn gespecialiseerd in aan huis behandelingen. In de meeste gevallen komen wij aan huis bij complexe zorgvragen, zoals spierziekte, operaties, chronische pijnklachten en slecht ter been. Ook in gevallen van postoperatieve zorg of traumatische aandoeningen behandeld Fysio Barendrecht bij u thuis. 

GEMEENTE BARENDRECHT

Wij behandelen aan huis in heel Barendrecht, Rhoon en Carnisselande. 

SPECIALISTEN

Persoonlijke aandacht, specifieke kennis, voldoende tijd en kwaliteitszorg staat bij fysiotherapie aan huis behandeling altijd centraal!

KRACHT/CONDITIE 

Behandelplan op de langer termijn voor optimaal herstel voor de toekomst!

Voorbereiding aan huis behandeling

Voor een fysiotherapie behandeling aan huis passen onze therapeuten zich voor u aan. Dit betekent dat u geen voorbereidingen hoeft te treffen. Het behandelplan wordt opgesteld aan de hand van de beperkingen en mogelijkheden bij uw woning, maar is daarnaast net zo efficiënt en effectief als een behandeling in de praktijk. 

 

Fysiotherapie aan huis bij een nieuwe heup

Fysiotherapie bij een nieuwe heup van belang voor een optimaal herstelproces. Bij een nieuwe heup is het belangrijk om gecontroleerd te blijven bewegen. Door u te laten begeleiden door een fysiotherapeut zal de revalidatie spoedig verlopen. Onze fysiotherapeut gaat met u een persoonlijk traject aan, hierbij wordt oefentherapie en de belasting opgebouwd. Er kan al een dag nu de operatie gestart worden met fysiotherapie aan huis in  Barendrecht. 

Fysiotherapie aan huis bij een nieuwe knie

Nadat u bent thuisgekomen van uw knieoperatie kan er direct gestart worden met fysiotherapie aan huis. De thuisrevalidatie die Fysio Barendrecht aanbied is gericht op het specifiek trainen van de desbetreffende (omliggende) spieren en het vergroten van de bewegelijkheid. Wanneer onze fysiotherapeuten u in staat acht om onze praktijk aan de Achterom 1a in Barendrecht te bezoeken, zal de revalidatie met uitgebreide oefening verder plaatsvinden in onze oefenzaal. In goed overleg wordt met u in de beginfase een behandelplan voor de lange termijn opgesteld, voor een optimale herstel procedure. 

Fysiotherapie aan huis Barendrecht, aantrekkelijk voor senioren

Voor sommige ouderen/senioren is het prettig om aan huis behandeld te worden. Het is minder gedoe, rondsloop en kost minder energie. Een fysiotherapie aan huis behandeling werkt dan ook perfect voor patiënten die al op leeftijd zijn. Onze praktijk en therapeuten zijn goed op de hoogte van problemen en klachten die ouderen ondergaan, waardoor onze specialisten deze doelgroep perfect kunnen ondersteunen/helpen. 

Afspraak fysiotherapie aan huis Barendrecht

Heeft u baat bij fysiotherapie aan huis? Maak dan spoedig een afspraak bij Fysio Barendrecht. Een afspraak kunt u maken via 0180 849 257, info@fysio-barendrecht.nl of door online een afspraak in te plannen. 

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlFysio Barendrecht is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Meer informatie over fysiotherapie aan huis Barendrecht?

Wilt u wat meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 8:00-18:00
Weekenden en avonden - Op afspraak

Locatie

Achterom 1A Barendrecht
Telefoon: 0180 849 257
Email: info@fysio-barendrecht.nl