Revalidatie Barendrecht

Revalidatie Barendrecht! Voor een professioneel revalidatietraject kan je terecht bij Fysio Barendrecht. Onze specialisten helpen jou graag verder. Bij sportblessures, na operaties of bij een nieuwe heup of knie is een goede revalidatie erg van belang. Wij werken samen met jou aan een spoedig herstel met een passend traject voor jouw revalidatie, zodat je snel jouw dagelijkse activiteiten zonder problemen kunt uitvoeren. 

  • Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars! Je kunt daarnaast ZONDER verwijzing bij ons terecht.
  • Gespecialiseerde revalidatie therapeuten staan voor je klaar
  • Best beoordeelde praktijk in Barendrecht (Via Zorgkaart Nederland)

Revalidatie therapie Barendrecht! Geen wachtlijst en flexibel te boeken. Twijfel je of revalidatie therapie jou kan helpen? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact met ons op voor advies

Waarom revalideren bij Fysio Barendrecht?

Revalidatie Fysio Barendrecht

Revalidatie

Beperkingen in het lichaam kunnen vervelende gevolgen in het dagelijkse doen en laten. Deze beperkingen maken je afhankelijker en kunnen daarnaast invloed hebben op je werk. Om verschillende redenen kun je een beperkingen tegenkomen. Bijvoorbeeld door aangeboren aandoeningen, ziekte, een ongeval of na een ingreep/operatie. Wij werken samen met jou aan een optimaal herstel!

Revalidattie Traject In Barendrecht

Revalidatietraject in Barendrecht

Een revalidatietraject bij Fysio Barendrecht is specifiek gericht op 3 kernpunten. Deze kernpunten zijn houding, flexibiliteit en kracht. Het revalidatietraject begint met het losmaken van de stijve spieren en wordt afgesloten met een breed scala aan krachtoefeningen. Onze therapeuten zullen het plan uitvoerig met jou bespreken. Samen wordt er gewerkt aan jouw houding, manier van bewegen, flexibiliteit en het vergroten van spiermassa en kracht.  

Revalidatie persoonlijk Barendrecht

Persoonlijk en professioneel

Iedere patiënt geniet van voldoende tijd, aandacht en zorg. De focus van revalidatie richt zich in het bijzonder op het verbeteren van jouw fysieke conditie en het verminderen van lichamelijke aandoeningen. Tijdens het revalidatieproces bij Fysio Barendrecht werken wij gezamenlijk en actief aan jouw herstel.

Bereikbaarheid Fysio Barendrecht

Goed Bereikbaar

Onze praktijk Fysio Barendrecht staat 6 dagen per week voor jou klaar. De fysiotherapiepraktijk is zowel met het openbaar vervoer als met de fiets en auto (gratis parkeerplekken voor de deur) goed bereikbaar.

Een spoedig en zorgvuldig herstel

Je wilt niets liever dan een snel herstel, maar het is belangrijk om niet te overhaasten en voldoende tijd te nemen voor jouw revalidatie. Jouw welzijn staat altijd centraal in het revalidatieproces. Vooral na een operatie is het belangrijk om stap voor stap te herstellen. De therapeuten van Fysio Barendrecht bieden je hierbij de juiste ondersteuning. 

Samen met jouw therapeut wordt er overlegd welke therapie er wordt toegpast.

Revalidatie Barendrecht
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlFysio Barendrecht is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Jou verder helpen

Analyse, methode, behandelen

  • 1: Aandacht voor je klacht/probleem
  • 2: Intake en klachten onderzoek
  • 3: De juiste therapie uitzoeken 
  • 4: Behandelen
  • 5: Testen en meten
  • 6: Nazorg en advies

Meer informatie over Revalidatie in Barendrecht?

Op zoek naar een specialist op het gebied van revalidatie? Maak dan spoedig een afspraak bij Fysio Barendrecht. Een afspraak kan je maken door te bellen naar 0180 849 257, info@fysio-barendrecht.nl of online een afspraak in te plannen. 

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 8:00-18:00
Weekenden en avonden: Op afspraak

Locatie

Achterom 1A Barendrecht
Telefoon: 0180 849 257
Email: info@fysio-barendrecht.nl

Contactformulier