Revalidatie Barendrecht

Revalidatie Barendrecht! Voor een professioneel revalidatietraject kunt u terecht bij Fysio Barendrecht. Onze specialisten helpen u namelijk graag verder. Bij sportblessures, na operaties of bij een nieuwe heup of knie is een goede revalidatie erg van belang. Wij werken samen met u aan een spoedig herstel met een passend traject voor uw revalidatie. Zodoende dat u weer snel uw dagelijkse activiteiten zonder problemen kunt uitvoeren. Neem voor meer informatie contact op met Fysio Barendrecht

U kunt ZONDER verwijzing bij Fysiotherapie Barendrecht terecht. Daarnaast hebben wij contracten met ALLE zorgverzekeraars in Nederland. U hoeft zich zo nooit zorgen te maken over de vergoeding. Maak gemakkelijk online een afspraak, bel 0180 849 257 of mail naar info@fysio-barendrecht.nl

Revalidatie bij Fysio Barendrecht

Beperkingen in het lichaam kunnen vervelende gevolgen voor uw dagelijkse doen en laten. Deze beperkingen maken u afhankelijker en kunnen daarnaast invloed hebben op uw werk. Om verschillende redenen kunt u enkele beperkingen tegenkomen. Bijvoorbeeld door aangeboren aandoeningen, ziekte, een ongeval of na een ingreep/operatie. Wij lossen uw lichamelijke problemen op door middel van revalidatie.

De focus van revalidatie richt zich in het bijzonder op het verbeteren van uw fysieke conditie en het verminderen van lichamelijke aandoeningen. Tijdens het revalidatieproces bij Fysio Barendrecht werken wij gezamenlijk en actief aan uw herstel.

Het revalidatietraject bij Fysio Barendrecht

Een revalidatietraject bij Fysio Barendrecht is specifiek gericht op 3 kernpunten. Deze kernpunten zijn houding, flexibiliteit en kracht. Het revalidatietraject begint met het losmaken van de stijve spieren en wordt afgesloten met een breed scala aan krachttrainingsoefeningen. Onze therapeuten zullen het plan uitvoerig met u bespreken. Zij zullen namelijk samen met u werken aan houding, manier van bewegen, flexibiliteit en het vergroten van spiermassa en kracht.  

KRACHT/CONDITIE 

Revalidatieplan voor de lange termijn dat bijdraagt aan optimaal herstel voor de toekomst!

SPECIALISTEN

De revalidatie specialisten van Fysio Barendrecht staan voor persoonlijke aandacht, specifieke kennis, voldoende tijd en kwaliteitszorg!

Praktijk voor revalidatie

Onze praktijk aan de Achterom 1A in Barendrecht is makkelijk bereikbaar met de auto (gratis parkeren) en het openbaar vervoer. 

Een spoedig en zorgvuldig herstel

U wilt niet liever dan een snel herstel, maar het is belangrijk om niet te overhaasten en voldoende tijd te nemen voor uw revalidatie. Uw welzijn staat altijd centraal in het revalidatieproces. Vooral na een operatie is het belangrijk om stap voor stap te herstellen. De therapeuten van Fysio Barendrecht bieden u hierbij de juiste ondersteuning. Maak telefonisch of per e-mail een afspraak zodat wij u spoedig en professioneel verder kunnen helpen.

Afspraak maken voor revalidatie in Barendrecht

Op zoek naar een specialist op het gebied van revalidatie? Maak dan spoedig een afspraak bij Fysio Barendrecht. Een afspraak kunt u maken door te bellen naar 0180 849 257, info@fysio-barendrecht.nl of online een afspraak in te plannen. 

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlFysio Barendrecht is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Meer informatie over Revalidatie in Barendrecht?

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 8:00-18:00
Weekenden en avonden: Op afspraak

Locatie

Achterom 1A Barendrecht
Telefoon: 0180 849 257
Email: info@fysio-barendrecht.nl

Contactformulier