Lichamelijke klachten Barendrecht

Lichamelijke klachten Barendrecht – Lichamelijke klachten aan de nek, schouders en/of andere lichaamsdelen kunnen flink vervelend zijn in het dagelijks leven, lees snel verder welke klachten wij allemaal kunnen behandelen.

Lichamelijke klachten

U heeft wellicht pijn op verschillende plekken, al uw spieren zijn gespannen of u ervaart hartkloppingen. U bent ontzettend uitgeput en hebt totaal geen energie voor de dingen die u vroeger wel zou doen. Dit komt door de klachten en pijn die u ervaart. Soms houden deze klachten niet op. Het is niet gek dat u zich zorgen maakt, want u heeft het gevoel alsof uw klachten alleen maar toenemen en niet meer afnemen

Lichamelijke klachten Barendrecht fysiotherapie

Achterom 1A

Onze praktijk is gevestigd aan de Achterom 1A en is zowel met de fiets, het openbaar vervoer als met de auto te bereiken (gratis parkeren).

De therapeuten

Onze therapeuten begeleiden u door het behandelproces. Ze staan altijd voor u klaar en proberen u zo goed mogelijk te helpen!

Proces

Al onze therapeuten zijn van topkwaliteit. Ze zijn BIG-geregistreerd en helpen u met al uw klachten/pijntjes.

Lichamelijk onverklaarde klachten

Uit onderzoek is gebleken dat mensen die heftig schokkende gebeurtenissen hebben meegemaakt, gedurende langere tijd last zouden kunnen hebben van lichamelijke klachten. Spierpijn, lage rugpijn, hoofdpijn, erg uitgeput zijn en misselijkheid komen erg veel voor.
Bij een uitgebreid medisch onderzoek kunnen dokters en artsen in veel gevallen geen lichamelijke oorzaak vinden voor deze klachten. Wel wordt er vaak een verband gelegd met de lastige situatie die iemand achter de rug heeft. Deze lastige situatie kan namelijk wel klachten met zich meebrengen, hoewel dit niet altijd bewezen is. Artsen en dokters spreken in dit verband ook wel over lichamelijk onverklaarde klachten.

Beperkingen

Deze onverklaarde klachten kunnen heftige beperkingen met zich meebrengen. Het kan namelijk zo zijn dat u bijvoorbeeld niet in staat bet uw dagelijkse activiteiten of uw werk weer op te pakken. Het kan ook zo zijn dat u geen fut heeft om met andere mensen om te gaan. Zelfs niet met familie of vrienden. Dit is natuurlijk super frustrerend, dus kom met lichamelijke klachten zo snel mogelijk naar ons in Barendrecht, zodat wij u kunnen helpen!

De specialisaties bij Fysio Barendrecht

Ons behandelplan bij chronische pijn in Barendrecht

Fysio Barendrecht intake diagnostisering

Stap 1: aandacht voor uw chronische pijn 

Voordat we beginnen met het onderzoeken en behandelen van uw klacht/probleem, brengen we uw klacht/probleem in kaart tijdens een uitvoerig gesprek.

Klachtenonderzoek fysiotherapie barendrecht

Stap 2: klachten onderzoek

Nu heeft u kennis kunnen maken met Fysio Barendrecht en hebben wij uw klacht/probleem in beeld. Wij doen hierna onderzoek naar en rondom uw klacht/probleem. Dit doen we om de zwakke schakels en wellichte oorzaken te kunnen achterhalen.

Barendrecht fysiotherapie fysio barendrecht

Stap 3: welke therapie past bij u

Na het onderzoeken weten wij als Fysio Barendrecht precies welke therapie u nodig heeft. Onze therapeuten lossen uw klacht dan op middels bewezen therapieën. Wij brengen uw lichaam weer in balans door het behandelen van de structuren die niet goed functioneren!

Stap 4: testen en meten

Na het behandelen testen we of de klacht weg is en dat de functie weer werkt naar behoren. Door middel van het testen hiervan weten wij zeker of de klacht hersteld is. Zo weet u ook gelijk dat de technieken van Fysio Barendrecht voor u hebben geholpen.

Fysio barendrecht controle

Stap 5: nazorg en advies

Het doel van Fysio Barendrecht is om uw klachten blijvend op te lossen en ervoor te zorgen dat ze ook niet terugkeren. Dit doen wij doormiddel van nazorg en advies op het gebied van voeding, beweging en mentaliteit.

Wat zeggen onze patiënten

Kijk voor meer reviews op Zorgkaart-Nederland

5/5
"Goede Fysio is Fysio Barendrecht zeg! Erg tevreden!"
Jan
Schoulder
5/5
"Geblesseerd geraakt tijdens het dansen, kon gelijk terecht!"
Holly
Pols
4.6/5
"Gunstig gelegen praktijk! Makkelijk te vinden!"
Thomas
Rug
4.7/5
"Patrick is een goede therapeut! De oefeningen gaan steeds beter en heb steeds minder last!"
Florian
Spieren

Heeft u vragen? Neem gerust contact op!

Neem contact met ons op of plan nu uw afspraak in!

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 8:00-18:00
Weekenden en avonden - Op afspraak

Locatie

Achterom 1A Barendrecht
Telefoon: 0180 849 257
Email: info@fysio-barendrecht.nl