Vrouwelijke fysiotherapeute Barendrecht

Vrouwelijke fysiotherapeute Barendrecht, Als u naar uw fysiotherapie gaat is het een hele normale en terechte vraag om uzelf af te vragen of u door een man of vrouw behandelt wilt worden. Als u zich niet op uw gemak voelt bij iemand van het andere geslacht dan zal de behandeling nooit optimaal zijn! Wij kunnen het ons goed voorstellen dat veel meiden en vrouwen liever behandelt willen worden door een vrouwelijke fysiotherapeute. Het kan meerdere redenen hebben dat vrouwen zich niet op hun gemak voelen bij mannelijke fysiotherapeuten. Bijvoorbeeld behandelingen aan lichaamsdelen, zoals liezen of bekken of vanuit religieus oogpunt. Wat uw verkeur of reden ook is, bij ons heeft u altijd een keuze!

Vandaag wat aan uw klachten doen? Wij komen spoedig langs om u te ondersteunen/helpen. Maak gemakkelijk online een afspraak of bel naar 0180 849 257. 

Vrouwelijke fysiotherapeute Barendrecht

Er zijn heel veel verschillende mensen die aparte voorkeuren hebben voor sommige dingen. Zo hebben veel mensen de voorkeur voor een fysio behandeling door iemand van het eigen geslacht of juist niet. Het gaat er in ieder geval om dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt. Zo werkt het herstelproces ook beter en sneller! 

 vrouwelijke fysiotherapeute barendrecht

Wij hebben naast onze mannelijke fysiotherapeut Patrick Danny van hoof, ook drie super gespecialiseerde vrouwelijke fysiotherapeutes! Dit zijn Simone Spek, Francy Crielaars en Melissa van Genderen. Wilt u door één van onze vrouwelijke fysiotherapeutes behandelt worden? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor het maken van uw eerste/een afspraak. Als u uw voorkeuren aangeeft aan ons, zorgen wij ervoor dat u bij de juiste fysiotherapeute terecht komt.

Praktijk aan de Achterom 1A in Barendrecht

Onze fysiotherapiepraktijk is gelegen midden in het centrum van Barendrecht. Parkeren kan gratis voor de deur. 

SPECIALISTEN

Onze therapeutes staan voor persoonlijke aandacht, specifieke kennis, voldoende tijd en kwaliteitszorg!

KRACHT/CONDITIE 

Behandelplan op de langer termijn voor optimaal herstel voor de toekomst!

Afspraak bij een vrouwelijke therapeute in Barendrecht

Maakt u graag een afspraak bij één van onze therapeuten? Maak dan spoedig een afsprak bij Fysio Barendrecht. Een afspraak kunt u maken via 0180 849 257, info@fysio-barendrecht.nl of door online een afspraak in te plannen. 

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlFysio Barendrecht is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Meer informatie over vrouwelijke fysiotherapeute Barendrecht?

Wilt u wat meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 8:00-18:00
Weekenden en avonden - Op afspraak

Locatie

Achterom 1A Barendrecht
Telefoon: 0180 849 257
Email: info@fysio-barendrecht.nl