Vrouwelijke fysiotherapeute Barendrecht

Vrouwelijke fysiotherapeute Barendrecht: wanneer je naar een fysiotherapeut gaat is het een hele normale en terechte vraag of je door een man of vrouw behandeld wilt worden. Wanneer een patiënt zich niet op zijn/haar gemak voelt bij iemand van het andere geslacht zal de behandeling nooit optimaal zijn! Wij begrijpen goed dat veel vrouwen en meisjes de voorkeur geven aan een vrouwelijke fysiotherapeute. Er kunnen verschillende redenen zijn waardoor vrouwen zich niet op hun gemak voelen bij een mannelijke fysiotherapeut. Bijvoorbeeld bij behandelingen aan lichaamsdelen, zoals liezen of bekken of vanuit religieus oogpunt. Wat jouw voorkeur of reden ook is, bij ons heb je altijd een keuze!

Vandaag wat aan jouw klachten doen? Maak gemakkelijk online een afspraak of bel naar 0180 849 257.

Waarom kiezen voor een vrouwelijke therapeut bij Fysio Barendrecht?

Therapieën tegen pijn

Altijd een therapie beschikbaar die helpt tegen jouw pijn.

Behandelen Fysio Barendrecht

Persoonlijk en professioneel

Iedere patiënt geniet van voldoende tijd, aandacht en zorg. Dit is naar onze mening van belang voor een ideaal herstelproces.

Bereikbaarheid Fysio Barendrecht

Goed Bereikbaar

Onze fysiotherapiepraktijk is zowel met het openbaar vervoer als met de fiets en auto (gratis parkeerplekken voor de deur) goed bereikbaar.

Vrouwelijke fysiotherapeute bij Fysio Barendrecht

Veel mensen hebben de voorkeur voor een fysio behandeling door iemand van het eigen geslacht of juist niet. Het gaat er in ieder geval om dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt. Zo werkt het herstelproces beter en sneller! 

 vrouwelijke fysiotherapeute barendrecht

Naast onze mannelijke fysiotherapeuten hebben wij ook een gespecialiseerde vrouwelijke fysiotherapeute! Wilt u door onze vrouwelijke fysiotherapeute behandeld worden? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor het maken van een afspraak. Geef uw voorkeur bij ons aan en wij zorgen ervoor dat u bij de juiste fysiotherapeut(e) terecht komt.

SPECIALISTEN

Onze therapeutes staan voor persoonlijke aandacht, specifieke kennis, voldoende tijd en kwaliteitszorg!

KRACHT/CONDITIE 

Behandelplan op de lange termijn voor optimaal herstel voor de toekomst!

Praktijk aan de Achterom 1A in Barendrecht

Onze fysiotherapiepraktijk is midden in het centrum van Barendrecht gelegen. Parkeren kan gratis voor de deur. 

Afspraak bij een vrouwelijke therapeute in Barendrecht

Wilt u een afspraak maken bij onze vrouwelijke fysiotherapeute? Maak dan spoedig een afspraak bij Fysio Barendrecht. Een afspraak kunt u maken via 0180 849 257, info@fysio-barendrecht.nl of door online een afspraak in te plannen. 

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlFysio Barendrecht is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Vrouwelijke fysio Barendrecht, meer informatie nodig?

Wilt u wat meer informatie over Fysiotherapie Barendrecht? Neem dan contact met ons op!

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 8:00-18:00
Weekenden en avonden: Op afspraak

Locatie

Achterom 1A Barendrecht
Telefoon: 0180 849 257
Email: info@fysio-barendrecht.nl

Contactformulier