Vrouwelijke fysiotherapeute Barendrecht

Vrouwelijke fysiotherapeute Barendrecht: wanneer u naar een fysiotherapeut gaat is het een hele normale en terechte vraag om bij uzelf na te gaan of u door een man of vrouw behandeld wilt worden. Als u zich niet op uw gemak voelt bij iemand van het andere geslacht zal de behandeling nooit optimaal zijn! Wij kunnen ons dan ook goed voorstellen dat veel meiden en vrouwen liever behandeld willen worden door een vrouwelijke fysiotherapeute. Er kunnen verschillende redenen zijn waardoor vrouwen zich niet op hun gemak voelen bij een mannelijke fysiotherapeut. Bijvoorbeeld bij behandelingen aan lichaamsdelen, zoals liezen of bekken, of vanuit religieus oogpunt. Wat uw voorkeur of reden ook is, bij ons heeft u altijd een keuze!

Vandaag wat aan uw klachten doen? Maak gemakkelijk online een afspraak of bel naar 0180 849 257.

Vrouwelijke fysiotherapeute Barendrecht

Veel mensen hebben de voorkeur voor een fysio behandeling door iemand van het eigen geslacht of juist niet. Het gaat er in ieder geval om dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt. Zo werkt het herstelproces beter en sneller! 

 vrouwelijke fysiotherapeute barendrecht

Wij hebben naast onze mannelijke fysiotherapeut Patrick Danny van Hoof ook drie gespecialiseerde vrouwelijke fysiotherapeutes! Dit zijn Simone Spek, Francy Crielaars en Melissa van Genderen. Wilt u door één van onze vrouwelijke fysiotherapeutes behandeld worden? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor het maken van een afspraak. Geef uw voorkeur bij ons aan en wij zorgen ervoor dat u bij de juiste fysiotherapeut(e) terecht komt.

SPECIALISTEN

Onze therapeutes staan voor persoonlijke aandacht, specifieke kennis, voldoende tijd en kwaliteitszorg!

KRACHT/CONDITIE 

Behandelplan op de lange termijn voor optimaal herstel voor de toekomst!

Praktijk aan de Achterom 1A in Barendrecht

Onze fysiotherapiepraktijk is midden in het centrum van Barendrecht gelegen. Parkeren kan gratis voor de deur. 

Afspraak bij een vrouwelijke therapeute in Barendrecht

Maakt u graag een afspraak bij één van onze fysiotherapeuten? Maak dan spoedig een afspraak bij Fysio Barendrecht. Een afspraak kunt u maken via 0180 849 257, info@fysio-barendrecht.nl of door online een afspraak in te plannen. 

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlFysio Barendrecht is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Vrouwelijke fysio Barendrecht, meer informatie nodig?

Wilt u wat meer informatie over Fysiotherapie Barendrecht? Neem dan contact met ons op!

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 8:00-18:00
Weekenden en avonden: Op afspraak

Locatie

Achterom 1A Barendrecht
Telefoon: 0180 849 257
Email: info@fysio-barendrecht.nl

Contactformulier