Fysiotherapie

Fysiotherapie Barendrecht werkt met een persoonlijke en gelokaliseerde aanpak. Onze fysiotherapeuten nemen echt de tijd voor uw persoonlijke klachten. Door iedereen te helpen met voldoende aandacht geniet u van een spoedig herstelproces.

U kunt met al uw lichamelijke klachten terecht bij Fysiotherapie Barendrecht, van pijn aan de rug, schouders en nek tot een verdraaide knie of enkel.

Fysiotherapie bij Fysio Barendrecht

Onze fysiotherapeuten weet als geen ander hoe het menselijk lichaam in elkaar zit en hoe de spieren, botten en gewrichten samenwerken zodat u kunt lopen, staan, bukken en springen. Bewegen lijkt zo vanzelfsprekend, totdat u last krijgt van fysieke klachten. De fysiotherapeut helpt u bij het behandelen van deze klachten, maar zorgt er ook voor dat ergere klachten voorkomen worden. Door met u persoonlijk in gesprek te gaan kan Fysiotherapie Barendrecht Carnisselande u helpen om gezond te bewegen en blessures te voorkomen. Op deze manier helpen we u zodat uw lichaam zo optimaal mogelijk kan functioneren. Uw lichaam verdient nu eenmaal de beste behandeling.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlFysio Barendrecht is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Bereikbaar

Onze praktijk in Barendrecht  is bovendien goed bereikbaar. Onze praktijk bevindt zich namelijk op de Achterom 1a te Barendrecht (naast de Hypotheker). We zijn maar liefst zes dagen per week geopend (maandag tot en met zaterdag). Verder kunt u gratis parkeren voor de deur.

Kwaliteit

Ons team van fysiotherapeuten in Barendrecht zijn BIG-geregistreerd in het centraal kwaliteitsregister van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). Wat uw verzekeraar erg fijn vindt.

Aanpak

Door onze gelokaliseerde en persoonlijke aanpak nemen onze fysiotherapeuten voldoende tijd voor iedere patiënt. Bovendien wordt iedereen geholpen met de aandacht die bij een spoedig herstelproces komt kijken.

Algemene informatie omtrent Fysio Barendrecht

Wat Fysiotherapie Barendrecht anders maakt is dat wij als kleinschalige fysio praktijk de tijd voor je nemen. Jouw persoonlijke klachten en wensen staan centraal, net als jouw levensstijl. Wij kijken verder dan alleen het lichamelijke probleem dat nu de kop opsteekt, maar geven je bijvoorbeeld ook advies als jij een veeleisende fysieke baan hebt. De behandeling wordt volledig aangepast op jouw persoonlijke situatie. Hierdoor is het zelfs mogelijk dat wij je aan huis behandelen als je geen tijd hebt om langs te komen of wanneer je het huis niet uit kunt. De behandeling begint met een intake gesprek, waarna we een deskundig behandelplan op kunnen stellen.

Fysiotherapie Barendrecht

Boek jouw afspraak

Lange wachtrijen? Daar doen wij niet aan. Als jij een afspraak in plant bij Fysio Barendrecht kun je zo snel mogelijk langskomen. Wij hebben ruime openingstijden en zijn zes dagen per week geopend, van maandag tot en met zaterdag. Daarnaast is onze praktijk in het centrum van Barendrecht gemakkelijk te bereiken. Wij zijn gevestigd aan de Achterom 1A en voor de deur kun je gratis parkeren. Je kunt gemakkelijk en snel online jouw afspraak inplannen of eerst even telefonisch of via het contactformulier contact opnemen met één van onze medewerkers als je dat prettiger vind. Wij hopen je binnenkort te mogen ontvangen in onze praktijk.

Meer informatie over Fysio Barendrecht?

Wilt u wat meer informatie over Fysiotherapie Barendrecht? Neem dan contact met ons op!

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 8:00-18:00
Weekenden en avonden - Op afspraak

Locatie

Achterom 1A Barendrecht
Telefoon: 0180 849 257
Email: info@fysio-barendrecht.nl

Contactformulier