Fysiotherapie

Fysiotherapie Barendrecht werkt met een persoonlijke en gelokaliseerde aanpak. Onze fysiotherapeuten nemen echt de tijd voor jouw persoonlijke klachten. Door iedereen te helpen met voldoende aandacht geniet jij van een spoedig herstelproces.

Je kunt met alle lichamelijke klachten terecht bij Fysio Barendrecht, van pijn aan de rug, schouders en nek tot een verdraaide knie of enkel.

  • Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars! Je kunt daarnaast ZONDER verwijzing bij ons terecht.
  • Gespecialiseerde fysiotherapeuten staan voor je klaar
  • Direct inzicht met bijpassend advies/behandelplan
  • Best beoordeelde praktijk in Barendrecht (Via Zorgkaart Nederland)

Geen wachtlijst en flexibel te boeken. Twijfel je of fysiotherapie jouw kan helpen? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact met ons op voor advies

Aangesloten bij alle zorgverzekeraars:

Verzekeraars fysio Barendrecht
---------------------------------------------------------
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlFysio Barendrecht is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Jou verder helpen

Analyse, methode, behandelen

  • 1: Aandacht voor je klacht/probleem
  • 2: Intake en klachten onderzoek
  • 3: De juiste therapie uitzoeken 
  • 4: Behandelen
  • 5: Testen en meten
  • 6: Nazorg en advies

Direct resultaat met fysiotherapie!

Onze fysiotherapeuten weten als geen ander hoe het menselijk lichaam in elkaar zit en hoe de spieren, botten en gewrichten samenwerken zodat jij pijnvrij kunt lopen, staan, bukken en springen. Bewegen lijkt zo vanzelfsprekend, totdat je last krijgt van fysieke klachten. De fysiotherapeut helpt jou bij het behandelen van deze klachten, maar zorgt er ook voor dat ergere klachten voorkomen worden. Door met jou persoonlijk in gesprek te gaan kan Fysiotherapie Barendrecht jou helpen om gezond te bewegen en blessures te voorkomen. Op deze manier helpen we je zodat jouw lichaam zo optimaal mogelijk kan functioneren. Jouw lichaam verdient nu eenmaal de beste behandeling.

Samen met jouw therapeut wordt er overlegd welke therapie er wordt toegpast.

Fysiotherapie in Barendrecht therapie

Waarom fysiotherapie bij Fysio Barendrecht?

Fysiotherapie in Barendrecht verlichting

Directe verlichting

Fysiotherapie is een veelgebruikte behandelmethode. De methode helpt goed bij de ‘harde’ delen in het lichaam, zoals de wervelkolom. Onze andere therapieën zoals Dry Needling, triggerpoint of oefentherapie richten zich op de ‘zachte’ delen, de pezen en spieren.

Kwaliteit zorg fysio Barendrecht

Kwaliteit zorg

Ons team van fysiotherapeuten in Barendrecht zijn BIG-geregistreerd in het centraal kwaliteitsregister van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). Wat jouw verzekeraar erg fijn vindt.

Persoonlijk Fysio Barendrecht

Persoonlijk en professioneel

Door onze gelokaliseerde en persoonlijke aanpak nemen onze fysiotherapeuten voldoende tijd voor iedere patiënt. Bovendien wordt iedereen geholpen met de aandacht die bij een spoedig herstelproces komt kijken.

fysiotherapie Barendrecht bereikbaar

Goed Bereikbaar

Onze praktijk in Barendrecht  is bovendien goed bereikbaar. Onze praktijk bevindt zich namelijk op de Achterom 1a te Barendrecht (naast de Hypotheker). We zijn maar liefst zes dagen per week geopend (maandag tot en met zaterdag). Verder kan je gratis parkeren voor de deur.

Algemene informatie omtrent Fysio Barendrecht

Wat Fysiotherapie Barendrecht onderscheidt, is dat wij als kleinschalige fysiopraktijk de tijd voor je nemen. Jouw persoonlijke klachten en wensen staan centraal, net als jouw levensstijl. Wij kijken verder dan alleen het lichamelijke probleem dat nu de kop opsteekt, maar geven je bijvoorbeeld ook advies als jij een veeleisende fysieke baan hebt. De behandeling wordt volledig aangepast op jouw persoonlijke situatie. Hierdoor is het zelfs mogelijk dat wij je aan huis behandelen als je geen tijd hebt om langs te komen of wanneer je het huis niet uit kunt. De behandeling begint met een intake gesprek, waarna we een deskundig behandelplan op kunnen stellen.

Samen met jouw therapeut wordt er overlegd welke therapie er wordt toegpast.

Meer informatie over Fysio Barendrecht ?

Informatie

Maandag- vrijdag: 8:00-18:00
Weekenden en avonden: Op afspraak

Locatie

Achterom 1A Barendrecht
Telefoon: 0180 849 257
Email: info@fysio-barendrecht.nl

Contactformulier