Etalagebenen (claudicatio) Barendrecht

Etalagebenen Barendrecht, laat u helpen door de specialisten van Fysio Barendrecht. 

U voelt pijn in de benen bij uw dagelijkse wandelingen. Het is niet alleen pijnlijk, maar er ontstaat ook kramp in uw benen. Daarnaast kunnen uw benen soms gedeeltelijk of geheel gevoelloos aanvoelen. Bovendien verdwijnen uw klachten snel, wanneer u stilstaat. Wat kunt u hieraan doen? Onze speciaal opgeleide en gecertificeerde etalagebenen (Claudicatio Intermittens) fysiotherapeuten helpen u graag verder.

U kunt ZONDER verwijzing bij Fysiotherapie Barendrecht terecht. Daarnaast hebben wij contracten met ALLE zorgverzekeraars in Nederland; u hoeft zich zo nooit zorgen te maken over de vergoeding. Maak gemakkelijk online een afspraak, bel 0180 849 257 of mail naar info@fysio-barendrecht.nl

Looptherapie (etalagebenen) bij Fysio Barendrecht

Uiteraard wilt u dat de krampen en pijn in uw benen zo snel mogelijk verdwijnen. Bovendien voelt u zich moe wanneer u een korte afstand heeft gelopen.

U bent inmiddels naar uw huisarts geweest en heeft de diagnose etalagebenen gehad. Dit wordt ook wel Claudicatio Intermittens genoemd. U bent blij te weten waardoor uw klachten worden veroorzaakt, maar nu is het zaak er iets aan te doen.

Hiervoor kunt u een afspraak te maken voor fysiotherapie bij onze claudicatio intermittens specialisten (etalagebenen). Met of zonder een doktersadvies, u kunt altijd bij ons terecht!

Etalagebenen Barendrecht

Etalagebenen therapie in Barendrecht

Ongeveer eenvijfde van de ouderen lijdt aan deze aandoening. Weinig bewegen, slechte voeding, genetica en roken zijn de belangrijkste oorzaken van deze beenaandoening. Etalagebenen is een vaatziekte die vernauwing van bloedvaten in de benen veroorzaakt. Het grootste ongemak van de etalagebenen is pijn in de benen en krampen tijdens het lopen. Uw arts heeft u mogelijk bloedverdunners of medicijnen gegeven om het cholesterol te verlagen. Gelukkig hoeft er niet te worden gedotterd. In plaats daarvan heeft de dokter u doorverwezen naar onze fysiotherapie praktijk aan de Achterom 1A in Barendrecht. Ook zonder verwijzing van een arts bent u van harte welkom bij onze praktijk!

MODERNE PRAKTIJK/OEFENZAAL

Wij beschikken over een ruime praktijk met aansluitende oefenzaal voor een optimale looptherapie. 

SPECIALISTEN

Onze etalagebenen therapeuten staan voor persoonlijke aandacht, specifieke kennis, voldoende tijd en kwaliteitszorg. 

SNEL OP WEG  

Lange termijn behandelplan voor optimaal herstel voor de toekomst!

Looptherapie op maat

Onze speciaal opgeleide etalagebenen therapeuten bieden een loopprogramma op maat aan. Door looptraining kunt u de kans op dotteren of een operatie verkleinen. Onze fysiotherapeut controleert uw toestand en maximale loopafstand. Dankzij een persoonlijk op maat gemaakt programma kunt u 2 à 3 keer per week komen trainen. Uiteraard krijgt u een goede training om uw fysieke conditie te verbeteren. Door de looptechnieken ook thuis en in het dagelijkse leven te gebruiken verminderen klachten en kunt u met minder pijn door het leven. 

Afspraak voor etalagebenen maken bij Fysio Barendrecht

Heeft u baat bij etalagebenen therapie in Barendrecht? Maak dan spoedig een afspraak bij Fysio Barendrecht. Een afspraak kunt u maken via 0180 849 257, info@fysio-barendrecht.nl of door online een afspraak in te plannen. 

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlFysio Barendrecht is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Introductie filmpje Claudicatio/etalagebenen

Meer informatie over etalagebenen (claudicatio) in Barendrecht?

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 8:00-18:00
Weekenden en avonden: Op afspraak

Locatie

Achterom 1A Barendrecht
Telefoon: 0180 849 257
Email: info@fysio-barendrecht.nl

Contactformulier