Etalagebenen (claudicatio) Barendrecht

Etalagebenen Barendrecht, laat u helpen door de specialisten van Fysio Barendrecht. 

U voelt pijn in de benen bij de wandelingen die u dagelijks maakt. Het is niet alleen pijnlijk, maar er ontstaat ook kramp in uw benen, daarnaast kunnen uw benen soms gedeeltelijk of geheel gevoelloos aanvoelen. Het is vermeldenswaard dat als u stilstaat, uw klachten snel verdwijnen. Wat kunt u daaraan doen? Onze speciaal opgeleide en gecertificeerde etalagebenen (Claudicatio Intermittens) fysiotherapeuten helpen u graag verder.

Vandaag wat aan uw klachten doen? Maak gemakkelijk online een afspraak of bel naar 0180 849 257. 

Looptherapie (etalagebenen) bij Fysio Barendrecht

Uiteraard wilt u dat de krampen en pijn in uw benen zo snel mogelijk verdwijnen. Als u een korte afstand heeft gelopen, voelt u zich moe.

U bent inmiddels naar uw huisarts geweest en heeft de diagnose etalagebenen gehad oftewel Claudicatio Intermittens. U bent blij te weten waardoor uw klachten worden veroorzaakt, maar nu is het zaak er iets aan te doen.

Hiervoor dient u een afspraak te maken voor fysiotherapie met onze claudicatio intermittens specialisten (etalagebenen). Of u nu een doktersadvies heeft of niet, u kunt bij ons terecht!

Etalagebenen Barendrecht

Etalagebenen therapie in Barendrecht

Ongeveer een vijfde van de ouderen lijdt aan deze aandoening. Weinig bewegen, slechte voeding, genetica en roken zijn de belangrijkste oorzaken van deze beenaandoeningen. Etalagebenen is een vaatziekte die vernauwing van bloedvaten in de benen veroorzaakt. Het grootste ongemak van de etalagebenen is pijn in de benen en krampen tijdens het lopen. Uw arts heeft u mogelijk bloedverdunners of medicijnen gegeven om het cholesterol te verlagen. Gelukkig hoeft er niet te worden gedotterd, wat niet erg is, maar de dokter heeft  u doorverwezen naar onze fysiotherapie praktijk aan de Achterom 1A in Barendrecht, daarnaast bent u ook zonder verwijzing van arts van harte welkom bij onze praktijk!

MODERNE PRAKTIJK/OEFENZAAL

Wij beschikken over een ruime praktijk met aansluitende oefenzaal voor een optimale looptherapie. 

SPECIALISTEN

Onze etalagebenen therapeuten staan voor persoonlijke aandacht, specifieke kennis, voldoende tijd en kwaliteitszorg. 

SNEL OP WEG  

Behandelplan voor de lange termijn voor optimaal herstel voor de toekomst!

Looptherapie op maat

Onze special opgeleide etalagebenen therapeuten bieden een op maat gemaakt loopprogramma onder begeleiding aan. Door looptraining kunt u de kans op dotteren of een operatie verkleinen. Onze fysiotherapeut controleert uw toestand en de maximale loopafstand. Dankzij een persoonlijk op maat gemaakt programma kunt u 2 à 3 keer per week komen trainen. Uiteraard krijgt u een goede hardloop vaardigheidstraining om uw fysieke conditie te verbeteren. Door de looptechnieken ook thuis en in het dagelijkse leven te gebruiken verminderen klachten en staat u met minder pijn in het leven. 

Bel of mail ons voor meer informatie of een afspraak

Wilt u verzekerd zijn van de beste zorg? Neem dan gemakkelijk contact met onze praktijk in Barendrecht op. Doordat onze therapeuten zich hebben gespecialiseerd in etalagebenen krijgt u de behandeling die past bij uw situatie. Bel voor meer informatie naar 0180 849 257. 

Afspraak voor etalagenenen maken bij Fysio Barendrecht

Heeft u baat bij etalagebenen therapie in Barendrecht? Maak dan spoedig een afspraak bij Fysio Barendrecht. Een afspraak kunt u maken via 0180 849 257, info@fysio-barendrecht.nl of door online een afspraak in te plannen. 

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlFysio Barendrecht is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Meer informatie over etalagebenen (claudicatio) in Barendrecht?

Wilt u wat meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 8:00-18:00
Weekenden en avonden - Op afspraak

Locatie

Achterom 1A Barendrecht
Telefoon: 0180 849 257
Email: info@fysio-barendrecht.nl