De echografie praktijk bij jou in de buurt!

Wil je op een snelle en fijne manier jouw blessure in beeld brengen? Zicht op de schade krijgen in spieren, gewrichten en pezen?  Of de ontsteking of doorbloeding van het weefsel zien? Kies dan voor Echografie in Barendrecht!

  • Geen verwijzing nodig en contracten met alle zorgverzekeraars 
  • Kies voor veel ervaring en  de meest betrouwbare apparatuur bij Fysio Barendrecht
  • Direct inzicht met bijpassend advies/behandelplan
  • Best beoordeelde praktijk in Barendrecht (Via Zorgkaart Nederland)

Echografie Barendrecht! Geen wachtlijst en flexibel te boeken. Twijfel je of deze therapie jouw kan helpen? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact met ons op voor advies

Aangesloten bij alle zorgverzekeraars:

Verzekeraars fysio Barendrecht
Echografie therapeut Barendrecht
---------------------------------------------------------

Waarom Echografie bij Fysio Barendrecht?

Echografie in Barendrecht

Direct inzicht

Bij echografie wordt een Probe (echokop) met gel gebruikt op de plek waar je klachten ervaart. Zo ziet de therapeut op een scherm het onderzochte gebied in zwart wit voorbij komen. Het gaat bij deze echografie om geluidsgolven. Zelf kunnen wij deze geluidsgolven niet horen, omdat het een te hoge frequentie heeft. Maar die ultrageluidsgolven zorgen er wel voor dat wij kunnen zien waar de schade zit.

Echo fysio Barendrecht

Persoonlijk en professioneel

Iedere patiënt geniet van voldoende tijd, aandacht en zorg. Onze therapeuten gebruiken echografie voor onderzoek. Zo kan de fysiotherapeut die jouw behandelt precies zien en achterhalen waar jouw klachten vandaan komen. Aan de hand daarvan kan de therapeut bepalen waar en welke behandeling toegepast kan worden.

Fysio Echo Onderzoek

Kundige vakspecialisten

Één van onze specialisten doet de echo aan de hand van geluidsgolven die reflecteren op de zachte en harde structuren van jouw lichaam. Deze worden zichtbaar op het beeldscherm. Door deze beelden die de fysiotherapeut gaat analyseren, weet hij/zij exact hoe dit vertaald moet worden naar een diagnose voor jouw klachten.

Bereikbaarheid Fysio Barendrecht

Goed Bereikbaar

Onze praktijk Fysio Barendrecht staat 6 dagen per week voor jou klaar. De fysiotherapiepraktijk is zowel met het openbaar vervoer als met de fiets en auto (gratis parkeerplekken voor de deur) goed bereikbaar.

Wat is echografie?

Het gaat bij echografie om de weefsels, gewrichten, pezen en spieren die zich onder jouw huid bevinden. Er wordt met echografie een beeldvormend onderzoek gedaan waardoor je al deze onderliggende elementen in je lichaam kan zien. Hierdoor kan er een diagnose gesteld worden op een makkelijke en betrouwbare manier. Je kunt van doorbloeding tot spierscheuring, van beschadigingen tot aandoeningen in je pezen zien met echografie. Door een goed beeld van de schade te krijgen kunnen wij de meest doeltreffende behandeling kiezen.

Samen met jouw therapeut wordt er overlegd welke therapie er wordt toegpast.

Echografie Barendrecht
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlFysio Barendrecht is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Jou verder helpen

Analyse, methode, behandelen

  • 1: Aandacht voor je klacht/probleem
  • 2: Intake en klachten onderzoek
  • 3: De juiste therapie uitzoeken 
  • 4: Behandelen
  • 5: Testen en meten
  • 6: Nazorg en advies

Meer informatie of een afspraak maken voor echografie in Barendrecht?

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 8:00-18:00
Weekenden en avonden: Op afspraak

Locatie

Achterom 1A Barendrecht
Telefoon: 0180 849 257
Email: info@fysio-barendrecht.nl

Contactformulier