Blessure aan de Achillespees?

Pijn aan de achillespees? Wat doet fysio Barendrecht hier tegen? Het kan zomaar gebeuren, u verstapt zich en loopt een blessure op aan uw achillespees. Deze blessure is erg pijnlijk en zorgt ervoor dat veel dingen die u in het dagelijks leven doet niet meer gaan. Bij fysio Barendrecht geven wij doelgerichte behandelingen die uitkomst bieden.

Een blessure aan de achillespees is er één die niet snel over zal gaan, het kan soms maanden duren voor deze blessure overgaat. Even rustig aan doen in het dagelijks leven is dan ook echt van belang. De achillespees mag in de periode van herstel niet belast worden en dat is heel lastig. Veel dingen zullen niet meer kunnen of beperk worden. Als u dit zo leest zit u waarschijnlijk al te balen over de gevolgen die deze blessure heeft, maar dit is van belang bij het herstel van uw blessure.

Achillespees, hoe ziet de geschiedenis van uw klacht eruit:

Een blessure komt nooit echt door een kleine misstap of verkeerde beweging, de blessure is een opsomming van een aantal van die verkeerde bewegingen en misstapjes. Dit kan zijn door bij het sporten geen goede warming-up te doen of simpelweg door pech te hebben. Het is dan ook zo dat vooral sporters last hebben van deze blessures als zij langdurig hun spier op de verkeerde manier gebruiken. Kort samengevat was het een soort proces waardoor de blessure is ontstaan, bewust of onbewust. Fysio Barendrecht wil samen met u de oorzaak en natuurlijk de oplossing zoeken! Als er een gezamenlijke oorzaak is gevonden zal er een trainingsplan worden opgesteld om de blessure te gaan herstellen. Dit trainingsplan zal worden afgestemd op persoonlijkheid en fysieke kracht.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlFysio Barendrecht is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Goed bereikbaar 

Onze praktijk genaamd: Fysio Barendrecht staat 6 dagen per week voor uw klaar. De fysiotherapie-praktijk is zowel met het openbaar vervoer als met de auto (gratis parkeerplekken voor de deur) en fiets goed bereikbaar.

Persoonlijk behandelplan

Onze aanpak is zowel professioneel als persoonlijk. Iedere patiënt geniet van voldoende tijd, aandacht en zorg. Dit is naar onze mening van belang voor een ideaal herstelproces.

  Kwaliteit  

Alle fysiotherapeuten van Fysio Barendracht zijn BIG-geregistreerd en ingeschreven bij het KRF (kwaliteit register fysiotherapie)! Verder werken wij aan onze kwaliteit via zorgkaart Nederland en Qualiview.

achillespees barendrecht

Terugkomen van uw Achillespees blessure!

Een slechte opbouw in het opnieuw gaan gebruiken van de spier na het herstel kan zorgen voor een nieuwe blessure. Om dit te voorkomen geeft fysio Barendrecht de volgende tips:

* Doe een goede en lange warming-up

* Ga krachttrainen om de spier sterker te maken

* Draag in de winter warme kleding rondom de spier, dit zal de spier warmer houden

* Masseer de spier regelmatig, ook zo zal de spier wat warmen worden en blijven

* Indien u weer gaat trainen, doe dat dan rustig en bouw de trainingen op

De specialisaties bij Fysio Barendrecht

Barendrecht Fysiotherapie, ons behandelplan

Fysio Barendrecht intake diagnostisering

Stap 1: aandacht voor uw klacht/probleem

Voordat we beginnen met het onderzoeken en behandelen van uw klacht/probleem, brengen we uw klacht/probleem in kaart tijdens een uitvoerig gesprek.

Klachtenonderzoek fysiotherapie barendrecht

Stap 2: klachten onderzoek

Nu heeft u kennis kunnen maken met Fysio Barendrecht en hebben wij uw klacht/probleem in beeld. Wij doen hierna onderzoek naar en rondom uw klacht/probleem. Dit doen we om de zwakke schakels en wellichte oorzaken te kunnen achterhalen.

Barendrecht fysiotherapie fysio barendrecht

Stap 3: welke therapie past bij u

Na het onderzoeken weten wij als Fysio Barendrecht precies welke therapie u nodig heeft. Onze therapeuten lossen uw klacht dan op middels bewezen therapieën. Wij brengen uw lichaam weer in balans door het behandelen van de structuren die niet goed functioneren!

Stap 4: testen en meten

Na het behandelen testen we of de klacht weg is en dat de functie weer werkt naar behoren. Door middel van het testen hiervan weten wij zeker of de beweging hersteld is. Zo weet u ook gelijk dat de technieken van Fysio Barendrecht voor u hebben geholpen.

Fysio barendrecht controle

Stap 5: nazorg en advies

Het doel van Fysio Barendrecht is om uw klachten blijvend op te lossen en ervoor te zorgen dat ze ook niet terugkeren. Dit doen wij doormiddel van nazorg en advies op het gebied van voeding, beweging en mentaliteit.

Wat zeggen onze patiënten

Kijk voor meer reviews op Zorgkaart-Nederland

5/5
"Mijn dochter hier terecht gekomen met knieproblemen. Ze had snel een afspraak. Fijne behandeling, duidelijke uitleg en oefeningen. Prettig in omgang!"
Cora
Knie
5/5
"Ik ben zeer goed geholpen door dit bedrijf. Zeker een aanrader voor andere!"
Coen
Enkelband
4.6/5
""Super aardige fysio therapeut! Kreeg een aantal oefeningen voor thuis en zie echt resultaat. Super blij!"
Anouk
Enkel
4.7/5
"Geweldig geholpen door Patrick. Top fysiotherapeut!"
Alessandro
Pols

Meer weten over de achillespees behandeling van Fysio Barendrecht?

Maak dan nu een afspraak!

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 8:00-18:00
Weekenden en avonden - Op afspraak

Locatie

Achterom 1A Barendrecht
Telefoon: 0180 849 257
Email: info@fysio-barendrecht.nl