Intake / Diagnostisering

Als u zich bij ons aanmeldt, wordt er een afspraak gemaakt voor een intake/diagnostisering. Als er geen doorverwijzing van arts of specialist is, wordt er een screening gemaakt. Er wordt hier gekeken naar de klacht en of er een indicatie voor fysiotherapie of manuele therapie is. Er wordt eerst vastgesteld of het toch niet verstandig is dat uw klachten allereerst door een huisarts worden bekeken. Als dit het geval is, neemt de therapeut contact op met uw huisarts.

Vandaag wat aan uw klachten doen? Maak gemakkelijk online een afspraak of bel naar 0180 849 257. 

Intake / Diagnostisering bij Fysio Barendrecht

Als er tijdens de intake / diagnostisering een indicatie is voor fysio- of manuele therapie volgt er een onderzoek na de screening om zo aan de slag te kunnen gaan. De therapeut kijkt niet alleen naar de klacht zelf, maar onderzoekt ook waar de klacht ontstaat. Ook wordt er gekeken of de patiënt andere lichamelijke problemen heeft die iets te maken kunnen hebben met de klacht. Aan de hand van de uitkomsten wordt er, samen met u, een behandelplan opgesteld. Ook wordt er een diagnose gesteld en een afspraak voor een behandeling gemaakt.

intake diagnostisering

Mocht u graag meer informatie inwinnen over de intake / diagnostisering  bij Fysio Barendrecht dan kunt u contact met ons opnemen. Heeft u lichamelijke klachten? Wacht dan niet en maak vandaag nog een afspraak. 

TOEKOMSTGERICHT

Bij Fysio Barendrecht wordt er een behandelplan voor de lange termijn gemaakt. 

SPECIALISTEN

Onze specialisten staan voor persoonlijke aandacht, specifieke kennis, voldoende tijd en kwaliteitszorg staat bij Fysio Barendrecht altijd centraal!

FYSIO-PRAKTIJK

Onze praktijk aan de Achterom 1A in Barendrecht is makkelijk bereikbaar met de auto (gratis parkeren) en het openbaar vervoer. 

Afspraak maken voor een Intake / Diagnostisering bij Fysio Barendrecht?

Wat doen aan uw klachten? Maak dan spoedig een afsprak voor corona Fysiotherapie bij Fysio Barendrecht. Een afspraak kunt u maken door te bellen naar 0180 849 257, info@fysio-barendrecht.nl of online een afspraak in te plannen. 

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlFysio Barendrecht is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Meer informatie over Intake / Diagnostisering?

Wilt u wat meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 8:00-18:00
Weekenden en avonden - Op afspraak

Locatie

Achterom 1A Barendrecht
Telefoon: 0180 849 257
Email: info@fysio-barendrecht.nl