Intake / Diagnostisering Barendrecht

Wanneer u zich bij ons aanmeldt, wordt er een afspraak gemaakt voor een intake/diagnostisering. Als er geen doorverwijzing van arts of specialist is, wordt er een screening gedaan. Er wordt gekeken naar de klacht en of er een indicatie voor fysiotherapie of manuele therapie, of dat het misschien verstandig is uw klachten eerst door een huisarts te laten bekijken. Als dit het geval is, neemt de therapeut contact op met uw huisarts.

U kunt ZONDER verwijzing bij Fysiotherapie Barendrecht terecht. Daarnaast hebben wij contracten met ALLE zorgverzekeraars in Nederland. U hoeft zich zo nooit zorgen te maken over de vergoeding. Maak gemakkelijk online een afspraak, bel naar 0180 849 257 of mail info@fysio-barendrecht.nl

Intake / Diagnostisering in Barendrecht

Als er tijdens de intake / diagnostisering een indicatie is voor fysio- of manuele therapie volgt er een onderzoek na de screening om aan de slag te kunnen gaan. De therapeut kijkt niet alleen naar de klacht zelf, maar onderzoekt ook waar de klacht ontstaan is. Daarnaast wordt er gekeken of de patiënt andere lichamelijke problemen heeft die iets te maken kunnen hebben met de klacht. Aan de hand van de uitkomsten wordt er samen met u een behandelplan opgesteld. Ook wordt er een diagnose gesteld en een afspraak voor de start van de behandeling gemaakt.

intake diagnostisering

Mocht u graag meer informatie willen inwinnen over de intake / diagnostisering bij Fysio Barendrecht, dan kunt u contact met ons opnemen. Heeft u lichamelijke klachten? Wacht dan niet en maak vandaag nog een afspraak. 

TOEKOMSTGERICHT

Bij Fysio Barendrecht wordt er een behandelplan voor de lange termijn gemaakt. 

SPECIALISTEN

Bij de specialisten van Fysio Barendrecht staan persoonlijke aandacht, specifieke kennis, voldoende tijd en kwaliteitszorg altijd centraal!

FYSIO-PRAKTIJK

Onze praktijk aan de Achterom 1A in Barendrecht is makkelijk bereikbaar met de auto (gratis parkeren) en het openbaar vervoer. 

Afspraak maken voor een Intake / Diagnostisering in Barendrecht?

Aan de slag met uw klachten? Maak dan spoedig een afspraak voor bij Fysio Barendrecht. Een afspraak kunt u maken door te bellen naar 0180 849 257, mailen naar info@fysio-barendrecht.nl of online een afspraak in te plannen. 

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlFysio Barendrecht is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Meer informatie over Intake / Diagnostisering Barendrecht!

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 8:00-18:00
Weekenden en avonden: Op afspraak

Locatie

Achterom 1A Barendrecht
Telefoon: 0180 849 257
Email: info@fysio-barendrecht.nl

Contactformulier