Intake / Diagnostisering Barendrecht

De eerste afspraak staat altijd in het teken van een intake! Als er geen doorverwijzing van arts of specialist is, wordt er een screening gedaan. Er wordt gekeken naar de klacht en/of er een indicatie voor fysiotherapie of manuele therapie is, of dat het misschien verstandig is jouw klachten eerst door een huisarts te laten bekijken. Als dit het geval is, neemt de therapeut contact op met jouw huisarts.

U kunt ZONDER verwijzing bij Fysiotherapie Barendrecht terecht. Daarnaast hebben wij contracten met ALLE zorgverzekeraars in Nederland (behalve JUST). U hoeft zich zo nooit zorgen te maken over de vergoeding. Maak gemakkelijk online een afspraak, bel naar 0180 849 257 of mail info@fysio-barendrecht.nl

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlFysio Barendrecht is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Jou verder helpen

Analyse, methode, behandelen

  • 1: Aandacht voor je klacht/probleem
  • 2: Intake en klachten onderzoek
  • 3: De juiste therapie uitzoeken 
  • 4: Behandelen
  • 5: Testen en meten
  • 6: Nazorg en advies

Intake / Diagnostisering in Barendrecht

Als er tijdens de intake / diagnostisering een indicatie is voor fysio- of manuele therapie volgt er een onderzoek na de screening om aan de slag te kunnen gaan. De therapeut kijkt niet alleen naar de klacht zelf, maar onderzoekt ook waar de klacht ontstaan is. Daarnaast wordt er gekeken of de patiënt andere lichamelijke problemen heeft die iets te maken kunnen hebben met de klacht. Aan de hand van de uitkomsten wordt er samen met u een behandelplan opgesteld. Ook wordt er een diagnose gesteld en een afspraak voor de start van de behandeling gemaakt.

Samen met jouw therapeut wordt er overlegd welke therapie er wordt toegpast.

intake diagnostisering

TOEKOMSTGERICHT

Bij Fysio Barendrecht wordt er een behandelplan voor de lange termijn gemaakt. 

SPECIALISTEN

Bij de specialisten van Fysio Barendrecht staan persoonlijke aandacht, specifieke kennis, voldoende tijd en kwaliteitszorg altijd centraal!

FYSIO-PRAKTIJK

Onze praktijk aan de Achterom 1A in Barendrecht is makkelijk bereikbaar met de auto (gratis parkeren) en het openbaar vervoer. 

Meer informatie over Intake / Diagnostisering Barendrecht!

Mocht u graag meer informatie willen inwinnen over de intake / diagnostisering bij Fysio Barendrecht, dan kunt u contact met ons opnemen. Heeft u lichamelijke klachten? Wacht dan niet en maak vandaag nog een afspraak. 

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 8:00-18:00
Weekenden en avonden: Op afspraak

Locatie

Achterom 1A Barendrecht
Telefoon: 0180 849 257
Email: info@fysio-barendrecht.nl

Contactformulier