Nekpijn / Nekklachten

Nekpijn, we kennen het allemaal. Een vermoeiende, trekkende pijn die niet fijn aanvoelt. Vaak wordt nekpijn veroorzaakt door verkrampte spieren. Deze klachten ontstaan vaak door verklevingen en knopen in de spierweefsels. Niet alleen de spieren in uw nek kunnen leiden tot nekpijn, maar ook de spieren rondom uw schouders en rug kunnen zorgen voor klachten. Vaak resulteert nekpijn in hoofdpijn.

Oorzaak nekpijn / nekklachten

Het is niet altijd even eenvoudig om te achterhalen waar uw nekklachten vandaan komen. Stress is een veel voorkomende oorzaak voor nekklachten, dit is echter niet altijd het geval. uw houding, de manier hoe u beweegt en hoe u uzelf gedraagt spelen een belangrijke rol. Dit kan komen door bijvoorbeeld een verkeerde zit- of slaaphouding. Mensen die veel hun smartphone gebruiken ervaren ook vaker nekklachten. Bij fysio Barendrecht behandelen wij uw nekklachten en geven we tips hoe dit in de toekomst te voorkomen.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlFysio Barendrecht is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Wekelijks Bereikbaar

Onze Fysiopraktijk Barendrecht staat van Maandag t/m Vrijdag voor u klaar! Pleeg een belletje en wij plannen een afspraak voor u in!

Persoonlijke Behandeling

Iedere patiënt is voor ons speciaal. We geven u voldoende aandacht, zorg en tijd. Dit is een erg belangrijk proces als u elkaar wilt gaan vertrouwen.

  Kwaliteit  

Onze fysiotherapeuten zorgen voor de beste kwaliteit! We proberen u zo snel weer de oude te maken wat natuurlijk het einddoel is. Al onze therapeuten zijn BIG-geregistreerd en ingeschreven bij het KRF!

nekpijn barendrecht

Behandelen van nekpijn bij Fysio Barendrecht

Bij de behandeling van nekklachten helpen wij u zorgvuldig en uitvoerig. Door middel van rust te houden, uw spieren te ontspannen en sterke en soepele spieren te ontwikkelen.

De specialisaties bij Fysio Barendrecht

Barendrecht Fysiotherapie, ons behandelplan

Fysio Barendrecht intake diagnostisering

Stap 1: aandacht voor uw klacht/probleem

Voordat we beginnen met het onderzoeken en behandelen van uw klacht/probleem, brengen we uw klacht/probleem in kaart tijdens een uitvoerig gesprek.

Klachtenonderzoek fysiotherapie barendrecht

Stap 2: klachten onderzoek

Nu heeft u kennis kunnen maken met Fysio Barendrecht en hebben wij uw klacht/probleem in beeld. Vervolgens doen wij onderzoek naar uw klacht/probleem en de omringende factoren. Dit doen we om de zwakke schakels en wellichte oorzaken te kunnen achterhalen.

Barendrecht fysiotherapie fysio barendrecht

Stap 3: welke therapie past bij u

Na het onderzoeken weten wij als Fysio Barendrecht precies welke therapie u nodig heeft. Onze therapeuten behandelen uw klacht met bewezen therapieën. Wij brengen uw lichaam weer in balans door het behandelen van de structuren die niet goed functioneren!

Stap 4: testen en meten

Na het behandelen testen we of de klacht weg is en dat de functie weer werkt naar behoren. Door middel van het testen hiervan weten wij zeker of de beweging hersteld is. Zo weet u ook gelijk dat de technieken van Fysio Barendrecht voor u hebben geholpen.

Fysio barendrecht controle

Stap 5: nazorg en advies

Het doel van Fysio Barendrecht is om uw klachten blijvend op te lossen en ervoor te zorgen dat ze ook niet terugkeren. Dit doen wij doormiddel van nazorg en advies op het gebied van voeding, beweging en mentaliteit.

Wat zeggen onze patiënten

Kijk voor meer reviews op Zorgkaart-Nederland

5/5
"Helemaal van mijn nekpijn geholpen door Patrick. Erg prettig in de omgang voelde me snel thuis!"
Dewi
Nek klachten
4.5/5
"Oefeningen mee naar huis gekregen en er gelijk aan de slag mee gegaan. Ik zag na een tijdje erge vooruit gang. Ben blij dat ik een afspraak gemaakt heb!
Sylvie
Enkel
4.6/5
"Mooie praktijk erg hygiënisch en werd snel geholpen na mij belletje!"
Tom
Stijve nek
5/5
"Ik zou deze praktijk zeker aanraden. Aardig personeel en ze luisterde echt naar mijn verhaal en namen er de tijd voor.
Geert
Voet

Wilt u meer weten over nekpijn behandelingen in Barendrecht?

Klik dan hieronder om uw eerste afspraak te maken!

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 8:00-18:00
Weekenden en avonden - Op afspraak

Locatie

Achterom 1A Barendrecht
Telefoon: 0180 849 257
Email: info@fysio-barendrecht.nl