Fysiotherapie aan huis Feijenoord

Voor inwoners van Feijenoord die fysiotherapeutische hulp nodig hebben maar niet in staat zijn onze praktijk te bezoeken, bieden wij een uitgebreide fysiotherapie aan huis. Deze service is essentieel om de progressie van pijn of andere klachten te beperken en een effectief hersteltraject te starten.

Een medische verwijzing is noodzakelijk voor fysiotherapie aan huis in Feijenoord.

Neem contact met ons op voor een snelle en grondige behandeling bij u thuis. Een afspraak maken is eenvoudig: bel 0180 849 257.

Fysiotherapie aan huis in Feijenoord

Onze fysiotherapeuten in Feijenoord zijn gespecialiseerd in thuisbehandelingen voor een breed scala aan patiënten, inclusief complexe zorgbehoeften zoals na een operatie, chronische pijnklachten, of voor senioren die moeite hebben met mobiliteit. We bieden gepersonaliseerde zorg die gericht is op effectieve ondersteuning en herstel.

fysiotherapie aan huis Feijenoord

Voor verdere details over onze aan huis-behandelingen in Feijenoord kunt u ons bellen op         0180 849 257 of uw zorgverzekeraar raadplegen.

PERSOONLIJKE AANPAK

Wij zetten ons in voor persoonlijke aandacht, specifieke expertise, ruime tijd en hoogwaardige zorg bij onze thuisbehandelingen in Feijenoord.

LOKAAL IN FEIJENOORD

Onze fysiotherapiediensten zijn beschikbaar in heel Feijenoord en omstreken, waardoor we een uitgebreid bereik hebben.

TOEKOMSTGERICHTE ZORG

Onze behandelmethodes zijn gericht op de lange termijn, met een focus op verbetering van kracht, conditie en algemeen welzijn.

Fysiotherapie aan huis zonder zorgen

Wij zorgen voor een stressvrije ervaring waarbij onze therapeuten alle voorbereidingen treffen, zodat u zich volledig kunt focussen op uw herstel. Tijdens het eerste huisbezoek richten we ons op een uitvoerige intake en diagnose. Een persoonlijk behandelplan wordt vervolgens samengesteld, rekening houdend met uw specifieke situatie en de mogelijkheden binnen uw woonomgeving.

Fysio aan huis speciaal voor zorg benodigde ouderen in Feijenoord

Onze aan huis fysiotherapie is ideaal voor senioren in Feijenoord, waarbij we rekening houden met hun unieke behoeften en uitdagingen. We bieden een op maat gemaakte behandeling die het dagelijks leven vergemakkelijkt.

Fysiotherapie aan huis na een heupoperatie in Feijenoord

Na een heupoperatie bieden we gespecialiseerde thuiszorg om uw herstel optimaal te ondersteunen. Onze fysiotherapeuten ontwikkelen een persoonlijk revalidatietraject met focus op geleidelijke opbouw van oefentherapie en aanpassing van de belasting op uw nieuwe heup.

fysiotherapie aan huis Feijenoord heup

Fysiotherapie aan huis na een knieoperatie in Feijenoord

Direct na een knieoperatie is het belangrijk om te starten met fysiotherapie thuis. Onze behandelingen zijn gericht op specifieke spiertraining en het verbeteren van de kniebewegelijkheid. Wanneer u klaar bent om naar onze praktijk te komen, zetten we de revalidatie voort met uitgebreide oefeningen. Samen met u wordt een gedetailleerd, langetermijn behandelplan opgesteld voor een optimaal herstelproces.

fysiotherapie aan huis Feijenoord knie

Afspraak fysio aan huis Feijenoord

Heeft u baat bij fysiotherapie aan huis in Feijenoord? Maak dan gemakkelijk een afspraak. Een afspraak kunt u maken via 0180 849 257. 

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlFysio Barendrecht is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Meer informatie over fysiotherapie aan huis Feijenoord?

Wilt u wat meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 8:00-18:00
Weekenden en avonden - Op afspraak

Locatie

Achterom 1A Barendrecht
Telefoon: 0180 849 257
Email: info@fysio-barendrecht.nl