Fysiotherapie aan huis IJsselmonde

Voor patiënten in IJsselmonde die niet in staat zijn om onze kliniek te bezoeken, bieden wij gespecialiseerde fysiotherapie aan huis. Dit is een belangrijke service voor degenen die te maken hebben met beperkingen die hen belemmeren in het reizen, aangezien een tijdige behandeling cruciaal is om klachten en pijn effectief te verminderen.

Een verwijzing van een arts of specialist is vereist voor fysiotherapie aan huis in IJsselmonde.

Heeft u last van klachten en wilt u snel hulp? Wij komen naar u toe voor professionele ondersteuning. U kunt eenvoudig een afspraak maken via 0180 849 257.

Fysiotherapie aan huis in IJsselmonde

Onze fysiotherapie diensten aan huis in IJsselmonde zijn bedoeld voor een divers publiek, waaronder mensen met complexe zorgbehoeften of ouderen met mobiliteitsproblemen. Onze fysiotherapeuten zijn ervaren in huisbezoeken en bieden op maat gemaakte behandelingen om uw herstelproces te ondersteunen.

fysiotherapie aan huis IJsselmonde

Voor meer informatie over onze diensten aan huis kunt u ons bellen op 0180 849 257 of overleggen met uw zorgverzekeraar.

PERSOONLIJKE AANPAK

Onze aan huis therapeuten in IJsselmonde zorgen voor persoonlijke aandacht, gespecialiseerde kennis, en voldoende tijd tijdens elke behandeling.

LOKAAL IN IJSSELMONDE 

Wij bieden fysiotherapie aan huis in heel IJsselmonde en de omliggende gebieden.

TOEKOMSTGERICHTE ZORG

Onze behandelplannen zijn gericht op de toekomst, met een nadruk op het verbeteren van kracht en conditie.

Fysiotherapie aan huis zonder zorgen

Ervaar een zorgeloze fysiotherapie sessie in het comfort van uw eigen huis in IJsselmonde. Onze fysiotherapeuten zorgen voor alle benodigdheden, zodat u zich kunt concentreren op uw herstel. Het eerste bezoek focust op een uitgebreide intake en diagnostiek, gevolgd door het opstellen van een op maat gemaakt behandelplan aangepast aan uw fysieke mogelijkheden en de omgeving van uw woning.

Fysio aan huis speciaal voor zorg benodigde ouderen in IJsselmonde

Onze aan huis diensten zijn ideaal voor senioren in IJsselmonde, met een aanpak die stress en rompslomp vermindert. Onze therapeuten zijn deskundig in het behandelen van ouderen en stellen een behandelplan op dat volledig is aangepast aan hun specifieke behoeften.

Fysiotherapie aan huis na een heupoperatie in IJsselmonde

Voor patiënten die een heupoperatie hebben ondergaan, bieden we in IJsselmonde aangepaste fysiotherapie aan huis aan. Onze behandelingen focussen op gecontroleerd bewegen en het geleidelijk opbouwen van belasting.

fysiotherapie aan huis Ijsselmonde heup

Fysiotherapie aan huis na een knieoperatie in IJsselmonde

Na uw knieoperatie is het essentieel om direct te beginnen met fysiotherapie aan huis. Onze aanpak in IJsselmonde is gericht op het versterken van relevante spieren en het verbeteren van de kniebeweging. Afhankelijk van uw vooruitgang, zullen we de behandeling voortzetten in onze praktijk, waarbij we een uitgebreid behandelplan opstellen voor een optimale herstelprocedure.

fysiotherapie aan huis IJsselmonde knie

Afspraak fysio aan huis IJsselmonde

Heeft u baat bij fysiotherapie aan huis in IJsselmonde? Maak dan gemakkelijk een afspraak. Een afspraak kunt u maken via 0180 849 257. 

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlFysio Barendrecht is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Meer informatie over fysiotherapie aan huis IJsselmonde?

Wilt u wat meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 8:00-18:00
Weekenden en avonden - Op afspraak

Locatie

Achterom 1A Barendrecht
Telefoon: 0180 849 257
Email: info@fysio-barendrecht.nl