Fysiotherapie aan huis Oud-IJsselmonde

In Oud-IJsselmonde bieden wij fysiotherapie aan huis voor patiënten die niet in staat zijn om onze praktijk te bezoeken. Deze service is essentieel voor mensen die kampen met klachten of pijn en moeilijkheden ondervinden bij het reizen. Het tijdig starten van fysiotherapie is cruciaal om de aandoening niet te laten verergeren.

Een verwijzing van een arts of specialist is noodzakelijk voor het ontvangen van fysiotherapie aan huis in Oud-IJsselmonde.

Indien u direct aan uw klachten wilt werken, staan wij klaar om u bij te staan. U kunt eenvoudig een afspraak regelen via 0180 849 257.

Fysiotherapie aan huis behandeling in Oud-IJsselmonde

Onze fysiotherapie aan huis in Oud-IJsselmonde richt zich vaak op patiënten met uitgebreide zorgbehoeften, zoals na operaties of bij chronische aandoeningen. Dit geldt eveneens voor senioren die moeilijkheden hebben met mobiliteit. Onze gespecialiseerde fysiotherapeuten hebben ruime ervaring met thuisbehandelingen en bieden een zorgvuldig afgestemd hersteltraject.

Voor meer details over onze thuisbehandelingen, kunt u contact opnemen via 0180 849 257 of uw zorgverzekeraar raadplegen.

PERSOONLIJKE THUIS AANPAK

Onze therapeuten in Oud-IJsselmonde zorgen voor een behandeling met persoonlijke aandacht, diepgaande kennis en genoeg tijd voor elke patiënt.

LOKAAL IN OUD-IJSSELMONDE

Wij bieden onze fysiotherapie aan huis in heel Oud-IJsselmonde en de nabije omgeving.

TOEKOMSTGERICHTE BEHANDELPLANNEN

Onze behandelplannen focussen op lange termijn doelen zoals het versterken van kracht en het verbeteren van de conditie.

Zorgeloze fysiotherapie aan huis in Oud-IJsselmonde

Ervaar een ontspannen en effectieve fysiotherapie sessie in het comfort van uw eigen huis in Oud-IJsselmonde. Onze deskundige fysiotherapeuten zorgen voor alle benodigdheden en bereiden de sessie voor, zodat u zich kunt concentreren op uw herstel. Het eerste bezoek bestaat uit een uitgebreide intake en diagnose, gevolgd door een persoonlijk behandelplan dat rekening houdt met uw specifieke situatie en woonomstandigheden.

Fysio aan huis speciaal voor zorg benodigde senioren in Oud-IJsselmonde

Speciaal voor senioren in Oud-IJsselmonde bieden wij fysiotherapie aan huis aan, waarbij we de stress en moeite van het reizen verminderen. Onze therapeuten zijn gespecialiseerd in de behandeling van ouderen en ontwikkelen een behandelplan dat perfect aansluit bij hun specifieke behoeften en omstandigheden.

Fysiotherapie aan huis na een heupoperatie in Oud-IJsselmonde

Voor cliënten die een heupoperatie hebben ondergaan, is fysiotherapie aan huis in Oud-IJsselmonde een essentiële stap in het revalidatieproces. Onze fysiotherapeuten bieden gespecialiseerde begeleiding om het herstel te bevorderen en de bewegingsvrijheid te vergroten.

fysiotherapie aan huis Oud-IJsselmonde heup

Fysiotherapie aan huis na een knieoperatie in Oud-IJsselmonde

Na een knieoperatie is het van belang om zo snel mogelijk te starten met fysiotherapie aan huis in Oud-IJsselmonde. Onze therapie richt zich op het versterken van de relevante spieren en het verbeteren van de flexibiliteit van de knie. Afhankelijk van uw vooruitgang, plannen we verdere revalidatie in onze praktijk, met een uitgebreid en persoonlijk aangepast behandelplan.

fysiotherapie aan huis Oud-IJsselmonde knie

Afspraak fysio aan huis Oud-IJsselmonde

Heeft u baat bij fysiotherapie aan huis in Oud-IJsselmonde? Maak dan gemakkelijk een afspraak. Een afspraak kunt u maken via 0180 849 257. 

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlFysio Barendrecht is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Meer informatie over fysiotherapie aan huis IJsselmonde?

Wilt u wat meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 8:00-18:00
Weekenden en avonden - Op afspraak

Locatie

Achterom 1A Barendrecht
Telefoon: 0180 849 257
Email: info@fysio-barendrecht.nl