Fysiotherapie aan huis Reyeroord

Zoekt u fysiotherapeutische hulp aan huis in Reyeroord? Als het lastig is om onze praktijk te bereiken, bieden wij de mogelijkheid voor behandelingen bij u thuis. Het is essentieel om tijdig met fysiotherapie te starten om verergering van uw klachten of pijn te voorkomen.

Een verwijzing van een arts of specialist is vereist voor thuisbehandelingen in Reyeroord.

Klaar om uw klachten aan te pakken? Wij komen snel bij u langs voor ondersteuning. Plan eenvoudig een afspraak via             0180 849 257.

Fysiotherapie aan huis in Reyeroord

We verzorgen vaak thuisbehandelingen in Reyeroord voor cliënten met complexe zorgvragen zoals na operaties, bij chronische pijn, of voor minder mobiele senioren. Onze specialisten zijn ervaren in thuisbehandelingen en staan klaar om u op weg te helpen.

fysiotherapie aan huis Reyeroord

Voor meer informatie over thuisbehandelingen, bel 0180 849 257 of neem contact op met uw zorgverzekeraar.

PROFESSIONALS 

Onze thuiszorgtherapeuten focussen op persoonlijke aandacht, specifieke kennis, en kwalitatieve zorg.

GEMEENTE REYEROORD

Wij bieden thuisbehandelingen in heel Reyeroord en omgeving.

TOEKOMSTGERICHT 

Onze behandelplannen zijn gericht op uw toekomst, met nadruk op kracht en conditieverbetering.

Fysiotherapie aan huis zonder zorgen

Geniet van een zorgeloze thuisbehandeling in Reyeroord. Onze deskundige fysiotherapeuten regelen alles, zodat u zich nergens druk om hoeft te maken. Tijdens het eerste bezoek ligt de focus op intake en diagnostiek. Uw behandelplan wordt persoonlijk afgestemd op uw fysieke mogelijkheden en de omstandigheden thuis, en is even effectief als een behandeling in onze praktijk.

Fysio aan huis speciaal voor zorg benodigde ouderen in Reyeroord

Behandeling aan huis vermindert de stress en regeldruk voor senioren. Onze therapeuten zijn goed geïnformeerd over de specifieke behoeften van oudere patiënten, wat zorgt voor een effectief behandelplan.

Fysiotherapie aan huis bij een nieuwe heup in Reyeroord

Heeft u een nieuwe heup gekregen? Start dan meteen met fysiotherapie aan huis voor een vlotte revalidatie. Onze therapeuten bieden begeleiding bij gecontroleerde bewegingen en oefentherapie, en beginnen al een dag na de operatie met de behandeling.

fysiotherapie aan huis Reyeroord heup

Fysiotherapie aan huis bij een nieuwe knie in Reyeroord

Direct na thuiskomst van een knieoperatie is het belangrijk om te starten met fysiotherapie thuis. Onze aanpak richt zich op het trainen van relevante spiergroepen en het verbeteren van beweeglijkheid. Zodra u in staat bent onze praktijk te bezoeken, zetten we de revalidatie voort met intensievere oefeningen. Samen met u stellen we een langdurig behandelplan op voor optimaal herstel.

fysiotherapie aan huis Reyeroord knie

Afspraak fysio aan huis Reyeroord

Heeft u baat bij fysiotherapie aan huis in Reyeroord? Maak dan gemakkelijk een afspraak. Een afspraak kunt u maken via 0180 849 257. 

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlFysio Barendrecht is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Meer informatie over fysiotherapie aan huis Reyeroord?

Wilt u wat meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 8:00-18:00
Weekenden en avonden - Op afspraak

Locatie

Achterom 1A Barendrecht
Telefoon: 0180 849 257
Email: info@fysio-barendrecht.nl