Fysiotherapie aan huis Ridderkerk

Behoefte aan Fysiotherapie aan huis in Ridderkerk? Als u gebruik wilt maken van fysiotherapie maar niet in staat bent om onze praktijk te bezoeken, bieden wij de mogelijkheid om u aan huis in Ridderkerk te behandelen. Het is namelijk van belang dat er gestart wordt met fysiotherapie om uw klachten/pijn te verminderen, wanneer u niets doet kan de klacht/pijn erger worden. 

Voor een fysiotherapie aan huis behandeling in Ridderkerk heeft u een verwijzing van arts of specialist.

Wilt u direct wat aan uw klachten doen? Wij komen spoedig langs om u te ondersteunen/helpen. Maak gemakkelijk een afspraak via 0180 849 257.

Fysiotherapie aan huis in Ridderkerk

Fysiotherapie aan huis in Ridderkerk vindt regelmatig plaats bij mensen met complexe zorgvragen, zoals spierziekte, operaties, chronische pijnklachten en wanneer mensen/senioren slecht ter been zijn. Onze fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in behandelingen aan huis en helpen u graag op de goede weg. 

Fysiotherapie aan huis ridderkerk

Wilt u meer informatie over een aan huis-behandeling? Bel gerust 0180 849 257 of neem contact op met uw zorgverzekeraar. 

PROFESSIONALS 

Persoonlijke aandacht, specifieke kennis, voldoende tijd en kwaliteitszorg staat bij  onze aan huis therapeuten centraal!

GEMEENTE RIDDERKERK

Wij behandelen bij u thuis in heel Ridderkerk en omstreken.

TOEKOMSTGERICHT 

Behandelplan dat zich richt op de toekomst, waarbij krachttoename en conditieverbetering centraal staan.  

Fysiotherapie aan huis zonder zorgen

Een aan huis behandeling in Ridderkerk zonder zorgen. Onze ervaren fysiotherapeuten treffen tal van voorbereidingen zodat u zelf geen verdere acties hoeft te ondernemen. Tijdens het eerste bezoek zal de intake/diagnostisering centraal staan. Het behandelplan voor de lange termijn zal verder persoonlijk voor u opgesteld worden naar uw beperkingen en mogelijkheden van de woning, maar is net zo effectief als een behandeling bij ons in de praktijk.

Fysio aan huis speciaal voor zorg benodigde ouderen in Ridderkerk

Minder rompslomp, geregel en stress bij een behandeling aan huis voor senioren. Een fysiotherapie behandeling aan huis werkt dan ook perfect voor patiënten die al op leeftijd zijn (senioren). Onze therapeuten zijn optimaal op de hoogte van de klachten en problemen die ouderen ondergaan, waardoor een optimaal behandelplan ontstaat. 

Fysiotherapie aan huis bij een nieuwe heup in Ridderkerk

Heeft u een nieuwe heup? Dan is het belangrijk te starten met fysiotherapie aan huis. Door u te laten begeleiden door een fysiotherapeut zal de revalidatie spoedig verlopen.

Bij een nieuwe heup is het belangrijk om gecontroleerd te blijven bewegen. Onze fysiotherapeut gaat met u een persoonlijk traject aan, hierbij wordt oefentherapie en de belasting opgebouwd. Er kan al een dag nu de operatie gestart worden met fysiotherapie aan huis in  Ridderkerk. 

Fysiotherapie aan huis ridderkerk nieuwe heup versleten heup

Fysiotherapie aan huis bij een nieuwe knie in Ridderkerk

Nadat u thuis bent gekomen van uw knieoperatie is het van belang direct te starten met fysiotherapie aan huis. De thuisrevalidatie die onze praktijk aanbied is gericht op het trainen van de desbetreffende (omliggende) spieren en het vergroten van de bewegelijkheid. Wanneer onze fysiotherapeuten u in staat acht om onze praktijk te bezoeken, zal de knie-revalidatie met uitgebreide oefeningen verder plaatsvinden in onze sportzaal. In goed overleg met u, wordt in de beginfase een behandelplan voor de lange termijn opgesteld, voor een optimale herstel procedure. 

Afspraak fysio aan huis Ridderkerk

Heeft u baat bij fysiotherapie aan huis in Ridderkerk? Maak dan gemakkelijk een afspraak. Een afspraak kunt u maken via 0180 849 257. 

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlFysio Barendrecht is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Meer informatie over fysiotherapie aan huis Ridderkerk?

Wilt u wat meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 8:00-18:00
Weekenden en avonden - Op afspraak

Locatie

Achterom 1A Barendrecht
Telefoon: 0180 849 257
Email: info@fysio-barendrecht.nl