Fysiotherapie aan huis Rotterdam Zuid

Fysiotherapie aan huis Rotterdam Zuid. Wanneer u niet in staat bent om een fysiotherapiepraktijk bij u in de regio te bezoeken, maar  wel baat heeft bij fysiotherapie, komen onze ervaren therapeuten graag bij u langs.

Een klacht wordt namelijk erger wanneer u geen therapie volgt en het huis niet uit kan. Voor een fysiotherapie aan huis behandeling in Rotterdam Zuid heeft u een verwijzing van arts of specialist nodig. 

Vandaag wat aan uw klachten doen? Wij komen spoedig langs om u te ondersteunen/helpen. Maak gemakkelijk een afspraak via 0180 849 257. 

Fysiotherapie aan huis Rotterdam Zuid

Voor een fysiotherapie behandeling aan huis passen onze therapeuten zich voor u aan. Dit betekent dat u geen voorbereidingen hoeft te treffen. Het behandelplan wordt opgesteld aan de hand van de beperkingen en mogelijkheden bij uw woning, maar is daarnaast net zo efficiënt en effectief als een behandeling in de praktijk.

Fysiotherapie aan huis rotterdam zuid

Fysiotherapie aan huis in Rotterdam Zuid vindt vaker plaats dan gedacht. Onze therapeuten zijn gespecialiseerd in aan huis behandelingen. In de meeste gevallen komen wij aan huis bij complexe zorgvragen, zoals spierziekten, na operaties, chronische pijnklachten en als u slecht ter been bent. Ook in gevallen van postoperatieve zorg of traumatische aandoeningen behandelt Fysio Barendrecht bij u thuis. 

 

IN HEEL ROTTERDAM ZUID

Wij behandelen aan huis in heel Rotterdam Zuid en omstreken. 

ERVAREN THERAPEUTEN

Specifieke kennis, persoonlijke aandacht, voldoende tijd en kwaliteitszorg staat bij fysiotherapie aan huis-behandeling altijd centraal!

LANGE TERMIJN

Behandelplan op de lange termijn voor optimaal herstel voor de toekomst!

Fysiotherapie aan huis Barendrecht, aantrekkelijk voor senioren

Voor sommige ouderen/senioren is het prettig om aan huis behandeld te worden. Het is minder gedoe, rompslomp en kost minder energie. Een fysiotherapie aan huis behandeling werkt dan ook perfect voor patiënten die al op leeftijd zijn. Onze praktijk en therapeuten zijn goed op de hoogte van problemen en klachten die ouderen ondergaan, waardoor onze specialisten deze doelgroep perfect kunnen ondersteunen/helpen.

Fysiotherapie aan huis senioren ouderen Rotterdam zuid

Fysiotherapie aan huis bij een nieuwe knie

Nadat u bent thuisgekomen van uw knieoperatie kan er direct gestart worden met fysiotherapie aan huis. De thuisrevalidatie die wij aanbieden is gericht op het specifiek trainen van de desbetreffende (omliggende) spieren en het vergroten van de bewegelijkheid. Wanneer onze fysiotherapeuten u in staat acht om onze praktijk  te bezoeken, zal de revalidatie met uitgebreide oefening verder plaatsvinden in onze oefenzaal. In goed overleg wordt met u in de beginfase een behandelplan voor de lange termijn opgesteld, voor een optimale herstel procedure. 

Fysiotherapie aan huis nieuwe knie Rotterdam Zuid

Fysiotherapie aan huis bij een nieuwe heup

Fysiotherapie bij een nieuwe heup van belang voor een optimaal herstelproces. Bij een nieuwe heup is het belangrijk om gecontroleerd te blijven bewegen. Door u te laten begeleiden door een fysiotherapeut zal de revalidatie spoedig verlopen. Onze fysiotherapeut gaat met u een persoonlijk traject aan, hierbij wordt oefentherapie en de belasting opgebouwd. Er kan al een dag nu de operatie gestart worden met fysiotherapie aan huis in Rotterdam Zuid. 

Fysio aan huis Rotterdam zuid nieuwe heup

Afspraak fysiotherapie aan huis Rotterdam Zuid

Heeft u baat bij fysiotherapie aan huis in Rotterdam Zuid? Maak dan spoedig en gemakkelijk een afspraak. Een afspraak kunt u maken via 0180 849 257.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlFysio Barendrecht is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Meer informatie over fysiotherapie aan huis Rotterdam Zuid?

Wilt u wat meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 8:00-18:00
Weekenden en avonden - Op afspraak

Locatie

Achterom 1A Barendrecht
Telefoon: 0180 849 257
Email: info@fysio-barendrecht.nl