Fysio aan huis

Het kan nog wel eens voorkomen dat u een fysiotherapie behandeling nodig heeft, maar niet in staat bent om zelf op de praktijk aanwezig te kunnen zijn. In dat geval is er een mogelijkheid voor fysio aan huis, waardoor u geen stap de deur uit hoeft te zetten. Voor een fysio aan huis is echter wel een verwijzing van een arts nodig.

Fysio aan huis heerjansdam

Fysio Barendrecht

Wanneer fysiotherapie aan huis?

Inmiddels zijn veel fysiotherapeuten gespecialiseerd in behandelingen bij mensen thuis. Enkele gevallen waarin wij langs kunnen komen, zijn wanneer u last heeft van chronische pijnklachten, operaties, spierziekte of complexe zorgvragen. Bij Fysio Barendrecht kunt u ook terecht voor postoperatieve zorg of behandeling van traumatische aandoeningen.

Fysiotherapie aan huis Barendrecht

Fysiotherapie aan huis Barendrecht. Wanneer u niet in staat bent om onze fysiotherapiepraktijk aan de Achterom 1A te bezoeken, maar u wel behoefte heeft aan fysiotherapie, komen onze fysiotherapeuten bij u langs. Een klacht wordt namelijk erger wanneer u geen therapie volgt en het huis niet uit kan. Voor een fysiotherapie aan huis behandeling in Barendrecht heeft u een verwijzing van arts of specialist nodig. 

Vandaag wat aan uw klachten doen? Wij komen spoedig langs om u te ondersteunen/helpen. Maak gemakkelijk online een afspraak of bel naar 0180 849 257. 

GEMEENTE BARENDRECHT

Wij behandelen aan huis in heel Barendrecht, Rhoon en Carnisselande. 

SPECIALISTEN

Persoonlijke aandacht, specifieke kennis, voldoende tijd en kwaliteitszorg staat bij fysiotherapie aan huis behandeling altijd centraal!

KRACHT/CONDITIE 

Behandelplan op de langer termijn voor optimaal herstel voor de toekomst!

Meer informatie over Fysio Barendrecht?

Wilt u wat meer informatie over Fysiotherapie Barendrecht? Neem dan contact met ons op!

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 8:00-18:00
Weekenden en avonden - Op afspraak

Locatie

Achterom 1A Barendrecht
Telefoon: 0180 849 257
Email: info@fysio-barendrecht.nl