Golffysio

Wat is golffysio? Het is een vorm van therapie gespecialiseerd in de golfswing. Deze vorm van fysiotherapie is niet alleen nuttig bij klachten; ook voor verbetering van mobiliteit en kracht bent u bij golffysio aan het juiste adres.

Fysio aan huis heerjansdam

Fysio Barendrecht

Waarom golffysio?

In de koude maanden is het dan ook nog belangrijker om de juiste bewegingen te maken en te oefenen zodat er in het voorjaar direct de resultaten te zien zijn op de golfbaan. Bij het golfen kunnen er verschillende klachten ontstaan. Door specifieke bewegingen belast u ook specifieke spieren en gewrichten. Het is belangrijk om deze klachten te behandelen zodat u weer pijnloos uw hobby kunt uitvoeren. Veel fysiopraktijken beginnen met een intake, waarbij direct naar het probleem wordt gezocht. 

Golf in Nederland

Nederland telt ruim 370 duizend golfers die aangesloten zijn bij de (NGF) Nederlandse Golf Federatie. Daarmee is golf een ongekend populaire sport in Nederland. In onze toch wat haastige maatschappij heeft iedereen wel eens de behoefte om er even op uit te gaan. Golf is daarvoor het perfecte middel. Golf is een sport voor jong en oud en kan gespeeld worden met wie u wilt, waar u wilt en hoe u het wenst. Het speciale handicapsysteem zorgt ervoor dat iedere golfer met elkaar kan spelen.  

Laat dit plezier u niet ontnomen worden en zorg goed voor uw lichaam met onze golffysio. Plan gemakkelijk een afspraak in bij Fysio Barendrecht!

Afspraak voor golffysio in Barendrecht?

Wilt u een afspraak maken voor golffysio? U kunt bellen naar 0180 849 257, mailen naar info@fysio-barendrecht.nl of online een afspraak inplannen.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlFysio Barendrecht is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Meer informatie over Fysio Barendrecht?

Wilt u wat meer informatie over Fysiotherapie Barendrecht? Neem dan contact met ons op!

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 8:00-18:00
Weekenden en avonden - Op afspraak

Locatie

Achterom 1A Barendrecht
Telefoon: 0180 849 257
Email: info@fysio-barendrecht.nl