Golffysio

Golffysio? Een vorm van therapie gespecialiseerd op de golfswing. Deze vorm van fysiotherapie is niet alleen bij klachten nuttig, voor verbetering van mobiliteit en kracht bent u ook op het juiste adres met golffysio.

Fysio aan huis heerjansdam

Fysio Barendrecht

Waarom golffysio?

In de koude maanden is het dan ook nog belangrijker om de juiste bewegingen te maken en te oefenen zodat er in het voorjaar direct de resultaten te zien zijn op de golfbaan. Bij het golfen kunnen er verschillende klachten ontstaan. Door specifieke bewegingen belast u ook specifieke spieren en gewrichten. Het is belangrijk om deze klachten te behandelen zodat u weer pijnloos uw hobby kunt uitvoeren. Veel fysiopraktijken zullen ten eerste beginnen met een intake, waar er direct gezocht wordt naar het probleem. 

Golf in Nederland

Nederland telt ruim 370 duizend golfers die aangesloten zijn bij de (NGF) Nederlandse Golf Federatie. Daarmee is golf een ongekend populaire sport in Nederland. In onze toch wat haastige maatschappij heeft iedereen wel eens de behoefte om er even op uit te gaan. Golf is daarvoor het perfectie middel. Golf is een sport voor jong en oud en kan gespeeld worden met wie, waar en hoe u het wenst. Het speciale handicapsysteem zorgt ervoor dat iedere golfer met elkaar kan spelen.  

Laat u dit plezier niet ontnemen en draag zorg bij voor uw lichaam via onze golffysio. Plan gemakkelijk een afspraak in bij Fysio Barendrecht!

Afspraak voor golffysio in Barendrecht?

Wilt u graag een afspraak maken voor golffysio? Een afspraak kunt u maken door te bellen naar 0180 849 257, info@fysio-barendrecht.nl of online een afspraak in te plannen. 

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlFysio Barendrecht is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Meer informatie over Fysio Barendrecht?

Wilt u wat meer informatie over Fysiotherapie Barendrecht? Neem dan contact met ons op!

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 8:00-18:00
Weekenden en avonden - Op afspraak

Locatie

Achterom 1A Barendrecht
Telefoon: 0180 849 257
Email: info@fysio-barendrecht.nl