Massage therapie

Massagetherapie? Voor een  massage die u meer oplevert dan alleen ontspanning.

Fysio aan huis heerjansdam

Fysio Barendrecht

Wat is massage therapie?

Gezondheidsklachten worden tijdens massage therapie aangepakt, daarnaast zal er gezocht worden naar de oorzaak van de gezondheidsklacht. De verschillende klachten kunnen ontstaan door stress op de werkvloer of dat je levensstijl niet op orde. Deze vraagtekens zullen worden beantwoord bij een massage therapie.

 

Fysiotherapeut Barendrecht

Op zoek naar een Fysiotherapeut in Barendrecht? Maak kennis met Fysio Barendrecht aan de Achterom 1A! Maak gemakkelijk een afspraak via onderstaande knop of bel naar 0180 849257. Onze fysiotherapeuten beschikken over een breed scala specialismen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Heeft u vandaag de dag of al een langere tijd last van een lichamelijke klacht/blessure en wil u hier vanaf, maak dan een afspraak (geen verwijzing arts nodig).

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlFysio Barendrecht is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Praktijkinformatie Fysiotherapie Barendrecht:

Naast uw fysieke gesteldheid staat privacy hoog in het vaandel. Indien gewenst communiceren onze fysiotherapeuten met uw verwijzend arts over de ondergane behandeling. Echter, zonder jouw expliciete toestemming zullen wij nooit informatie vrijgeven aan derden (uw arts). U kunt dus zonder zorgen de professionaliteit van onze experts ervaren die uw klacht serieus nemen. Zij zullen op gerichte wijze te werk gaan en de tijd nemen voor elke patiënt. Kennis en expertise zijn hier de sleutelwoorden. Mocht u een verzoek hebben tot inzage van uw persoonsgegevens, stuur dan een e-mail naar info@go-hoen.nl

 

Meer informatie over Fysio Barendrecht?

Wilt u wat meer informatie over Fysiotherapie Barendrecht? Neem dan contact met ons op!

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 8:00-18:00
Weekenden en avonden - Op afspraak

Locatie

Achterom 1A Barendrecht
Telefoon: 0180 849 257
Email: info@fysio-barendrecht.nl