Personal training Barendrecht

Personal training Barendrecht. Op zoek naar een ervaren personal trainer die verder kijkt dan enkel gewichtsverlies of spiergroei? Maak dan kennis met de trainers van Fysio Barendrecht! We nodigen u graag uit in onze moderne praktijk of wij komen langs bij u op locatie. Een afspraak kunt u telefonisch (0180849257), online of via info@fysio-barendrecht.nl maken. 

Personal training barendrecht

Personal training Barendrecht

Een persoonlijke en vooral professionele begeleiding bij het trainen helpt u, uw doel te behalen. Wij onderscheiden ons door een medisch specialist beschikbaar te stellen voor uw training. De eerste stap is doelstellingen maken en de levensstijl evalueren. Daarna wordt per week de training afgestemd op het lichaam. 

Meten is weten, daarom voeren wij tussentijds metingen uit en doen wij fysieke testen om de voortgang te beoordelen. 

LOCATIE

Onze praktijk aan de Achterom 1A in Barendrecht is makkelijk bereikbaar met de auto (gratis parkeren) en het openbaar vervoer. 

THERAPEUTEN

Persoonlijke aandacht, tijd en zorg staat bij Fysio Barendrecht altijd centraal!

BEWEGINGSVRIJHEID

Binnen één behandeling al meer bewegingsvrijheid dan voorheen!

 

Waarom personal training van Fysio Barendrecht?

Persoonlijke aandacht, afgestemde oefeningen en kracht/cardiocombinaties op maat zullen u helpen om uw gezondheid aanzienlijk te verbeteren. Het trainen van uw hele lichaam is veilig, effectief en duurt een uur. Tijdens de training kunt u uw hoofd weer helemaal leeg maken en ontspannen te werk gaan. Persoonlijke training zonder medische aanleiding kan natuurlijk ook, onder leiding van een gespecialiseerde begeleider/fysiotherapeut op basis van een persoonlijk plan. Ook deze trainingen beginnen en eindigen met een meting.

Afspraak voor personal training in Barendrecht maken?

Bent u klaar om te ervaren wat personal training voor u kan betekenen? Maak dan gemakkelijk telefonisch, online of via de E-mail een afspraak bij Fysio Barendrecht. Eerst wat informatie inwinnen? Bel dan even naar 0180 849 257. 

Manuele Therapie Barendrecht

Meer informatie over Personal Training in Barendrecht?

Wilt u wat meer informatie over Fysiotherapie Barendrecht? Neem dan contact met ons op!

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 8:00-18:00
Weekenden en avonden - Op afspraak

Locatie

Achterom 1A Barendrecht
Telefoon: 0180 849 257
Email: info@fysio-barendrecht.nl

Contactformulier