Personal training Barendrecht

Op zoek naar een ervaren personal trainer die verder kijkt dan enkel gewichtsverlies of spiergroei? Maak dan kennis met de medisch onderlegde trainers van Fysio Barendrecht! 

  • Trainen met een medisch specialist die je meer vlakken ondersteunt dan alleen spiergroei of afvallen.
  • Persoonlijke en professionele aanpak
  • Onze trainingen maken jou sterker, fitter en vitaler

Personal training Barendrecht! Geen wachtlijst en flexibel te boeken. Twijfel je of personal training jou kan helpen? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact met ons op voor advies

Personal training barendrecht

Waarom Personal training bij Fysio Barendrecht

Medisch onderlegd

Wat is er nu fijner dan trainen met iemand die medisch onderlegd is en zelf de opleiding fysiotherapie heeft afgerond. Afgestemde oefeningen en kracht/cardiocombinaties op maat zullen je helpen om jouw gezondheid/fysiek aanzienlijk te verbeteren. Het trainen is veilig, effectief en duurt een uur of half uur.

Bereikbaarheid Fysio Barendrecht

Goed Bereikbaar

Onze praktijk staat 6 dagen per week voor jou klaar. De praktijk is zowel met het openbaar vervoer als met de fiets en auto (gratis parkeerplekken voor de deur) goed bereikbaar.

Sporten begeleiding Barendrecht

Gezondheid is onbetaalbaar

Uiteraard is jouw gezondheid onbetaalbaar. Voor een training betaal je €35 euro voor 30 minuten (je mag 10/15 minuten van tevoren zelf warming-up doen) en alle training van 60 minuten kosten €62.50,-

Personal training in Barendrecht

Persoonlijk en professioneel

Een persoonlijke en vooral professionele begeleiding bij het trainen helpt u uw doel te behalen. Wij onderscheiden ons door een medisch specialist beschikbaar te stellen voor uw training. De eerste stap is doelstellingen maken en de levensstijl evalueren. Daarna wordt per week de training afgestemd op het lichaam. Meten is weten, daarom voeren wij tussentijds metingen uit en doen wij fysieke testen om de voortgang te beoordelen. 

Afspraak voor personal training in Barendrecht maken?

Ben je klaar om te ervaren wat personal training voor jou kan betekenen? Maak dan gemakkelijk telefonisch, online of via de E-mail een afspraak bij Fysio Barendrecht. Eerst wat informatie inwinnen? Bel dan even naar 0180 849 257. 

Samen met jouw therapeut wordt er overlegd welke therapie er wordt toegpast.

personal training

Meer informatie over Personal Training in Barendrecht?

Wilt u wat meer informatie over Fysiotherapie Barendrecht? Neem dan contact met ons op!

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 8:00-18:00
Weekenden en avonden - Op afspraak

Locatie

Achterom 1A Barendrecht
Telefoon: 0180 849 257
Email: info@fysio-barendrecht.nl

Contactformulier