Steunzolen Barendrecht

Last van voet/heup/been/enkelklachten, vermoeidheid of behoefte aan extra voetcomfort? Op zoek naar op maat gemaakte steunzolen? Maak dan vandaag nog een afspraak bij Fysio Barendrecht.

  • Volledige of gedeeltelijke vergoeding dankzij onze overeenkomsten met alle zorgverzekeraars. Bovendien is er geen verwijzing vereist
  • Comfort+ Steunzolen zijn individueel afgestemd en gemaakt met innovatieve Voxelcare technologie
  • Eén-stop Service: Bezoek ons voor een screening en intake door de fysiotherapeut en voetanalyse met geavanceerde apparatuur. Uw op maat gemaakte zolen worden vervolgens door een erkende podoloog via Loopvisie vervaardigd en direct bij u thuisbezorgd, zonder extra bezoeken.
  • Verbeterde Prestaties: Speciaal ontworpen voor sport en dagelijks gebruik.

Steunzolen Barendrecht! Geen wachtlijst en flexibel te boeken. Twijfel je of onze Comfort+ Steunzolen iets voor jou zijn? Neem dan vrijblijvend telefonisch (0180849257) contact met ons op voor advies of mail naar info@fysio-barendrecht.nl.

Aangesloten bij alle zorgverzekeraars:

Verzekeraars fysio Barendrecht
Steunzolen Barendrecht
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlFysio Barendrecht is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Stappenplan voor steunzolen bij Fysio Barendrecht

Analyse, methode, behandelen

  • Persoonlijke Aandacht: We luisteren naar je specifieke klachten of behoeften met betrekking tot voetcomfort.
  • Intake en Analyse: Een grondige intake gevolgd door nauwkeurige scananalyses om de specifieke behoeften van je voet te begrijpen.
  • Zoolontwerp: Op basis van de analyse ontwerpen we de perfecte zool die individueel is afgestemd en vervaardigd voor jouw voet en schoen.
  • Materiaalkeuze: De zolen worden gemaakt van hoogwaardige materialen zoals fibre glass/carbon, dempende foam, en meer, voor optimaal comfort en prestaties.
  • Behandeling en Advies: Afhankelijk van je klachten en behoeften, bieden we aanvullend schoenadvies en zorgen we voor een optimale afstelling tussen steunzolen en schoenen.
  • Levering en Nazorg: Je op maat gemaakte zolen worden direct naar je opgestuurd. We bieden ook nazorg en advies om ervoor te zorgen dat je het meeste uit je nieuwe zolen haalt.

Waarom kiezen voor steunzolen bij Fysio Barendrecht?

Optimale voetverzorging met geavanceerde technologie

Dankzij de VCP4000 Wireless Pressure Plate en onze expertise kunnen we nauwkeurige scananalyses uitvoeren. De Comfort+ zolen, individueel afgestemd en vervaardigd, bieden zowel verbeterd comfort als prestatie voor elke voet en schoen.

Steunzolen in Barendrecht

Op maat gemaakte oplossingen voor uw voetklachten

Of je nu op zoek bent naar extra comfort of een oplossing voor specifieke klachten, onze steunzolen zijn er om te helpen. Met aanvullend schoenadvies zorgen we voor een optimale afstelling tussen steunzolen en schoenen, wat veel klachten kan verhelpen.

Bereikbaarheid Fysio Barendrecht

Uitstekende bereikbaarheid en service

Onze praktijk Fysio Barendrecht is 6 dagen per week geopend en zowel met het openbaar vervoer, de fiets, als met de auto goed bereikbaar. Bovendien zijn er gratis parkeerplekken direct voor de deur.

Persoolijke begeleiding steunzolen Barendrecht

Persoonlijke zorg en aandacht

Bij Fysio Barendrecht staat de patiënt centraal. Wij zorgen ervoor dat elke patiënt voldoende tijd, aandacht en professionele zorg krijgt voor een optimaal herstelproces.

Direct comfort met steunzolen gemaakt in Barendrecht

Heb je alles al geprobeerd om dat constante ongemak in je voeten te verlichten? Het kan zijn dat je voetklachten hebt die niet volledig worden aangepakt door standaard schoenen of inlegzolen. Pijnlijke voetbogen, hielspoor, ongelijke drukverdeling en andere voetgerelateerde klachten kunnen je dagelijkse activiteiten belemmeren. Als je je in een van deze situaties herkent, dan zijn de op maat gemaakte Comfort+ steunzolen van Fysio Barendrecht precies wat je nodig hebt. Met geavanceerde scananalyses en hoogwaardige materialen bieden onze steunzolen directe verlichting en verbeterd comfort!

Samen met jouw therapeut wordt er overlegd welke therapie er wordt toegepast.

Barendrecht steunzolen
5/5

Manal

“De Comfort+ steunzolen waren voor mij een gamechanger. Na het dragen van de zolen voelde ik al direct verlichting bij mijn voetklachten.”

5/5

Sanne

“Ik kon snel terecht voor een voetanalyse. De specialist was zeer deskundig en nam alle tijd om mijn voetproblemen te bespreken. Het plan voor de steunzolen werd grondig doorgenomen en was zeer duidelijk. Ik ben enorm tevreden met de service en aanpak!”

5/5

Levi

“Ik kon snel een afspraak maken voor mijn aanhoudende voetpijn. De aanmeting voor de steunzolen verliep soepel en specialist Patrick legde alles duidelijk uit.”

Meer informatie of een afspraak maken voor steunzolen in Barendrecht?

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 8:00-18:00
Weekenden en avonden: Op afspraak

Locatie

Achterom 1A Barendrecht
Telefoon: 0180 849 257
Email: info@fysio-barendrecht.nl

Contactformulier