Moet ik eerst naar een dokter?

Sinds januari 2006 is het niet meer nodig om een verwijsbrief te hebben van een huisarts en kunt u direct terecht bij een fysiotherapeut.

Fysio aan huis heerjansdam

Fysio Barendrecht

Voorheen was het zo dat in geval van blessure of bij rugpijn, u eerst de huisarts raadpleegde, maar sinds januari 2006 is het niet meer nodig om een verwijsbrief te hebben van een arts om naar een fysiotherapeut te kunnen. Dit betekent dat u niet eerst naar een dokter hoeft wanneer u last heeft van uw rug/nek, benen, armen, spieren en/of pezen.

Wanneer u last heeft van spieren, pezen of gewrichten, wordt het aangeraden om een fysiotherapeut te raadplegen. Een fysiotherapeut heeft wel de mogelijkheid u door te sturen naar een dokter, wanneer de klachten door een fysio niet te behandelen kunnen worden.

Let op! Soms heb je wel een verwijzing nodig

Voor algemene fysiotherapie heb je geen verwijzing nodig, maar dit geldt niet voor alle soorten fysiotherapie. Soms heb je wel een verwijzing nodig, bijvoorbeeld als je naar een fysiotherapeut gaat voor een aandoening die op de ‘chronische lijst’ staat of fysio aan huis gaat ook niet zonder verwijzing.   

”Wacht niet te lang met klachten en bel direct een fysio”

Fysio barendrecht fysiotherapie

Persoonlijk behandelplan

De aanpak bij Fysio Barendrecht is zowel professioneel als persoonlijk. Iedere patiënt geniet van voldoende tijd, aandacht en zorg. Dit is naar onze mening van belang voor een ideaal herstelproces.

fysiotherapie barendrecht

  Kwaliteit  

Alle fysiotherapeuten van Fysio Barendracht zijn BIG-geregistreerd en ingeschreven bij het KRF (kwaliteit register fysiotherapie)! Verder werken wij aan onze kwaliteit via zorgkaart Nederland en Qualiview.

fysiotherapie barendrecht fysio barendrecht

Goed bereikbaar 

Onze praktijk genaamd: Fysio Barendrecht staat 6 dagen per week voor uw klaar. De fysiotherapie-praktijk is zowel met het openbaar vervoer als met de auto (gratis parkeerplekken voor de deur) en fiets goed bereikbaar.

Meer informatie over Fysio Barendrecht?

Wilt u wat meer informatie over Fysiotherapie Barendrecht? Neem dan contact met ons op!

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 8:00-18:00
Weekenden en avonden - Op afspraak

Locatie

Achterom 1A Barendrecht
Telefoon: 0180 849 257
Email: info@fysio-barendrecht.nl