Welke verzekeraars dekken fysiotherapie?

Welke verzekeraars dekken fysiotherapie? Verzekeraars dekken tot op bepaalde hoogte de behandelingen. Sommige verzekeraars dekken daarentegen alle behandelingen met een aanvullende verzekering. Let op, het kan zo zijn dat u niet direct wordt geaccepteerd als u kiest voor veel tot onbeperkte fysiotherapie behandelingen bij een aanvullende verzekering.

Fysio aan huis heerjansdam

Fysio Barendrecht

Wanneer wordt u verzekerd?

Er zal meestal een medische selectie plaatsvinden, waarin er een aantal vragen gesteld worden betreft de gezondheid. Voor verdere informatie kunt u met de desbetreffende verzekeraar contact opnemen.

Welke verzekeraars dekken fysiotherapie

Mensen die niet op de chronische ziekte lijst staan kunnen een aanvullende verzekering afsluiten waarin een deel of de gehele behandeling vergoed wordt. Men die op de chronische lijst staat krijgt de behandelingen na de 20e behandeling volledig vergoed, maar de behandelingen daarvoor dienen zelf betaald te worden.

Fysiotherapie Barendrecht

Fysiotherapie Barendrecht werkt met een persoonlijke en gepersonaliseerde aanpak. Onze fysiotherapeuten nemen echt de tijd voor uw persoonlijke klachten. Door iedereen te helpen met voldoende aandacht geniet u van een spoedig herstelproces.

U kunt met al uw lichamelijke klachten terecht bij Fysiotherapie Barendrecht, van pijn aan de rug, schouders en nek tot een verdraaide knie of enkel.

Praktijkinformatie Fysiotherapie Barendrecht:

Naast uw fysieke gesteldheid staat privacy hoog in het vaandel. Indien gewenst communiceren onze fysiotherapeuten met uw verwijzend arts over de ondergane behandeling. Echter, zonder jouw expliciete toestemming zullen wij nooit informatie vrijgeven aan derden (uw arts). U kunt dus zonder zorgen de professionaliteit van onze experts ervaren die uw klacht serieus nemen. Zij zullen op gerichte wijze te werk gaan en de tijd nemen voor elke patiënt. Kennis en expertise zijn hier de sleutelwoorden. Mocht u een verzoek hebben tot inzage van uw persoonsgegevens, stuur dan een e-mail naar info@go-hoen.nl

 

Meer informatie over Fysio Barendrecht?

Wilt u wat meer informatie over Fysiotherapie Barendrecht? Neem dan contact met ons op!

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 8:00-18:00
Weekenden en avonden - Op afspraak

Locatie

Achterom 1A Barendrecht
Telefoon: 0180 849 257
Email: info@fysio-barendrecht.nl