Wordt een fysiobehandeling vergoed?

Wordt een fysiobehandeling vergoed? Behandelingen bij een fysiotherapeut worden gedeeltelijk vergoed bij een basispakket. Wat er precies vergoed wordt door de verzekering hangt af van uw leeftijd en de reden waardoor u fysiotherapie behandelingen volgt. Daarnaast kunt u eventueel een aanvullende verzekering afsluiten waarin de behandelingen vergoed worden.

Fysio aan huis heerjansdam

Fysio Barendrecht

Wanneer wordt jouw behandeling vergoed?

Bent u jonger dan 18 jaar? Dan krijg je de eerste negen behandelingen volledig vergoed. Mochten deze behandelingen niet het verwachte resultaat hebben behaald, dan is er een mogelijkheid dat de zorgverzekeraar nog een keer maximaal negen behandelingen vergoed. Bij een chronische ziekte onder de 18 kunnen alle behandelingen vergoed worden.

Wordt een fysio behandeling vergoed

Chronische ziekte en ouder dan 18? Dan worden alle behandelingen voor u vergoed na de 20e behandeling. Dit houdt in dat u de eerste twintig behandelingen zelf zou moeten betalen. De twintig behandelingen gelden echter niet per kalenderjaar, maar per aandoening.

Daarnaast zijn er steeds minder zorgverzekeraars die onbeperkt fysiobehandelingen aanbieden. Meestal bieden zorgverzekeraars een maximum van 36 behandelingen. Voor meer informatie betreft de vergoeding kunt u contact opnemen met de verzekering zelf.

Fysiotherapie Barendrecht

Boek jouw afspraak

Lange wachtrijen? Daar doen wij niet aan. Als jij een afspraak in plant bij Fysio Barendrecht kun je zo snel mogelijk langskomen. Wij hebben ruime openingstijden en zijn zes dagen per week geopend, van maandag tot en met zaterdag. Daarnaast is onze praktijk in het centrum van Barendrecht gemakkelijk te bereiken. Wij zijn gevestigd aan de Achterom 1A en voor de deur kun je gratis parkeren. Je kunt gemakkelijk en snel online jouw afspraak inplannen of eerst even telefonisch of via het contactformulier contact opnemen met één van onze medewerkers als je dat prettiger vind. Wij hopen je binnenkort te mogen ontvangen in onze praktijk.

Meer informatie over Fysio Barendrecht?

Wilt u wat meer informatie over Fysiotherapie Barendrecht? Neem dan contact met ons op!

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 8:00-18:00
Weekenden en avonden - Op afspraak

Locatie

Achterom 1A Barendrecht
Telefoon: 0180 849 257
Email: info@fysio-barendrecht.nl