Kinderfysiotherapie Barendrecht

Wij behandelen kinderen vanaf 8 jaar

Kinderfysiotherapie in Barendrecht. Wij van fysio Barendrecht behandelen kinderen vanaf 8 jaar!

U kunt ZONDER verwijzing bij Fysio Barendrecht terecht. Daarnaast hebben wij contracten met ALLE zorgverzekeraars in Nederland (behalve JUST) U hoeft zich dus nooit zorgen te maken over de vergoeding. Maak gemakkelijk online een afspraak, mail naar info@fysio-barendrecht.nl of bel naar 0180-849257

Wat is fysiotherapie voor kinderen in Barendrecht?

Onze kinderfysiotherapie richt zich op bewegingsproblemen bij kinderen van 8 tot 18 jaar. Na 18 jaar vallen ze onder de volwassenen therapie. Wanneer uw kind problemen ondervindt met bewegen, dan is de fysiotherapeut de aangewezen persoon die uw kind verder kan helpen.

Kinderfysiotherapie werkt na onderzoek, volgens een behandelplan. Wanneer nodig wordt overlegd met andere disciplines, zoals de arts, leerkracht, logopedist of ergotherapeut.

Kinderfysiotherapie Barendrecht
Fysio barendrecht fysiotherapie

Persoonlijk behandelplan

De aanpak bij Fysio Barendrecht is zowel professioneel als persoonlijk. Iedere patiënt geniet van voldoende tijd, aandacht en zorg. Dit is naar onze mening van belang voor een ideaal herstelproces.

fysiotherapie barendrecht

  Kwaliteit  

Alle fysiotherapeuten van Fysio Barendracht zijn BIG-geregistreerd en ingeschreven bij het KRF (Kwaliteit Register Fysiotherapie)! Verder werken wij aan onze kwaliteit via Zorgkaart Nederland en Qualiview.

fysiotherapie barendrecht fysio barendrecht

Goed bereikbaar 

Onze praktijk Fysio Barendrecht staat 6 dagen per week voor u klaar. De fysiotherapiepraktijk is zowel met het openbaar vervoer als met de fiets en auto (gratis parkeerplekken voor de deur) goed bereikbaar.

Vergoeding bij fysiotherapie voor kinderen

Kinderfysiotherapie wordt vaak vergoed door uw zorgverzekering uit de basisverzekering. Onze praktijk is aangesloten bij alle zorgverzekeraars in Nederland, behalve Just. Er is geen eigen risico voor kinderen. Komt uw kind zonder verwijzing van een arts dan worden er maximaal 18 behandelingen vergoed uit de basis verzekering.

Als uw kind een verwijzing van een arts heeft en een chronische indicatie, dan worden kinderfysiotherapie behandelingen onbeperkt vergoed.
Ook zijn er veel aanvullende verzekeringen waaruit kinderfysiotherapie extra wordt vergoed.

Fysiotherapie voor kinderen in Barendrecht, ons behandelplan

Fysio Barendrecht intake diagnostisering

Stap 1: aandacht voor uw klacht/probleem

Voordat we beginnen met het onderzoeken en behandelen van blessure, brengen we uw klacht/probleem in kaart tijdens een uitvoerig gesprek.

Klachtenonderzoek fysiotherapie barendrecht

Stap 2: klachten onderzoek

U heeft kennis kunnen maken met Fysio Barendrecht en wij hebben uw klacht/probleem in beeld. Wij doen hierna onderzoek naar en rondom uw klacht/probleem. Dit doen we om de zwakke schakels en mogelijke oorzaken te kunnen achterhalen.

Barendrecht fysiotherapie fysio barendrecht

Stap 3: welke therapie past bij u

Na het onderzoeken weten wij als Fysiotherapie Barendrecht precies welke therapie u nodig heeft. Onze therapeuten lossen uw klacht dan op middels bewezen therapieën. Wij brengen uw lichaam weer in balans door het behandelen van de structuren die niet goed functioneren!

Stap 4: testen en meten

Na het behandelen testen we of de klacht weg is en dat de functie weer werkt naar behoren. Door middel van testen weten wij zeker of de beweging hersteld is. Zo weet u ook meteen dat de technieken van Fysiotherapie Barendrecht voor u hebben geholpen.

Fysio barendrecht controle

Stap 5: nazorg en advies

Het doel van Fysio Barendrecht is om uw klachten blijvend op te lossen en ervoor te zorgen dat ze niet meer terugkeren. Dit doen wij door middel van nazorg en advies op het gebied van voeding, beweging en mentaliteit.

Kinderfysiotherapie vanaf 10 jaar.

Wij behandelen kinderen vanaf 8 jaar op het gebied van fysiotherapie en training. Wilt u graag een afspraak maken, dan kan dit gemakkelijk via onze website of bel op het nummer: 0180-849257

Meer informatie over Kinderfysiotherapie in Barendrecht?

Wilt u meer informatie over kinderfysiotherapie in Barendrecht? Neem dan contact met ons op!

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 8:00-18:00
Weekenden en avonden: Op afspraak

Locatie

Achterom 1A Barendrecht
Telefoon: 0180 849 257
Email: info@fysio-barendrecht.nl

Contactformulier