Fysiotherapeut Bart van Dorssen

Onze fysiotherapeut Bart van Dorssen is een enthousiaste en sociale fysiotherapeut uit Portland. Sinds november 2020 is Bart werkzaam als fysiotherapeut bij onze praktijken in Barendrecht en Rhoon. Op de dinsdag en donderdag is hij werkzaam in Barendrecht (Fysio Barendrecht) en op maandag, woensdag en vrijdag in onze fysiotherapiepraktijk in Rhoon (Fysio Rhoon). Met zijn eerlijke en enthousiaste manier van werken weet u meteen waar u aan toe bent. Daarnaast is Bart een betrokken fysiotherapeut die u met een persoonlijke benadering graag van uw klachten afhelpt.

“Van kleins af aan wist ik dat ik in de gezondheidszorg terecht moest komen”

Enthousiaste en sociale fysiotherapeut

U kunt bij Bart terecht voor al uw klachten. Bijvoorbeeld bij tennis- en golfellebogen staat hij graag voor u klaar, net zoals bij knieklachten. Ook heeft Bart een minor afgerond over de wervelkolom.

In de toekomst wilt Bart zijn kennis op het gebied van fysiotherapie nog verder uitbreiden door meer cursussen en opleidingen te volgen.

Verder helpt Bart u graag bij uw sportblessures. Zelf is hij namelijk een fanatieke sporter, zo fitnest hij drie keer in de week en heeft hij maar liefst 18 jaar gejudood.

BIG: 49918936004

Bart van Dorssen is aangesloten bij het Kwaliteits Register Fysiotherapeuten (KRF vroeger het KNGF) 

Bart van dorssem fysio barendrecht

Topzorg voor iedereen

Overtuigd van specialistisch werken

Werken vanuit overtuiging

In schooljaar 2017 is Bart aan de hogeschool van Rotterdam afgestudeerd en sindsdien ook werkzaam in het vak fysiotherapie. Fysiotherapie had hij altijd al in z’n hoofd zitten vertelde hij, “van kleins af aan wist ik dat ik in de gezondheidszorg terecht moest komen”. Nadat hij een beroepskeuzetest op de middelbare school had gedaan, waarvan een van de drie gezondheidsberoepen die daar uit kwamen fysiotherapie was, heeft hij zich meteen ingeschreven voor een meeloopdag op de hogeschool en zodoende zich ook daadwerkelijk ingeschreven.

De specialisaties van Bart van Dorssen

Wat zeggen onze patiënten over Bart

Kijk voor meer reviews op Zorgkaart-Nederland

5/5
Fijn persoon en therapeut!
Izolde
4.7/5
Therapeut Bart van Dorssen heeft mij goed behandeld.
Teun

Heeft u vragen? Neem gerust contact op!

Neem contact met ons op of plan nu uw afspraak in!

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 8:00-18:00
Weekenden en avonden: Op afspraak

Locatie

Achterom 1A Barendrecht
Telefoon: 0180 849 257
Email: info@fysio-barendrecht.nl