Hoeveel fysiopraktijken zijn er in Nederland?

Hoeveel fysiopraktijken zijn er in Nederland? Nederland telt op moment 12805 bedrijven met als hoofdactiviteit fysiotherapie. Van alle 12805 ingeschreven bedrijven zijn er 11721 economisch actief. Dit betekent dat er minimaal 15u per week wordt gewerkt in deze bedrijven. Dit houdt in dat er 1647 fysiotherapiepraktijken niet economisch actief zijn.

Fysio aan huis heerjansdam

Fysio Barendrecht

Fysiopraktijken nemen toe!

Het aantal fysiopraktijken in Nederland is de afgelopen 5 jaar met 7,5% toegenomen. Naast de stijging van het aantal fysiotherapeuten zien we ook een verschuiving van kleine naar grote praktijken waarin fysio’s bijvoorbeeld samenwerken met huisartsen en andere zorgverleners. 

Fysio Barendrecht

Over Fysio Barendrecht

Bij Fysio Barendrecht staat er maar één ding centraal en dat bent u. Bij ons draait alles om de patiënt. Wij zijn een veelzijdige praktijk met naast algemene en manuele fysiotherapie een grote variatie aan specialisme. Van manuele therapie tot revalidatie, van medisch trainen tot dry needling en van looptraining tot golffysio. Wij hebben ons sinds 2020 gevestigd op een mooie centrale locatie midden in Barendrecht (Achterom 1A  Barendrecht). Wij denken als fysiotherapie-praktijk met u mee, het gehele genezingsproces lang! Samen gaan wij op zoek naar de therapie die bij u op het lijf geschreven staat.  

Fysio barendrecht fysiotherapie

Persoonlijk behandelplan

De aanpak bij Fysio Barendrecht is zowel professioneel als persoonlijk. Iedere patiënt geniet van voldoende tijd, aandacht en zorg. Dit is naar onze mening van belang voor een ideaal herstelproces.

fysiotherapie barendrecht

  Kwaliteit  

Alle fysiotherapeuten van Fysio Barendracht zijn BIG-geregistreerd en ingeschreven bij het KRF (kwaliteit register fysiotherapie)! Verder werken wij aan onze kwaliteit via zorgkaart Nederland en Qualiview.

fysiotherapie barendrecht fysio barendrecht

Goed bereikbaar 

Onze praktijk genaamd: Fysio Barendrecht staat 6 dagen per week voor uw klaar. De fysiotherapie-praktijk is zowel met het openbaar vervoer als met de auto (gratis parkeerplekken voor de deur) en fiets goed bereikbaar.

Meer informatie over Fysio Barendrecht?

Wilt u wat meer informatie over Fysiotherapie Barendrecht? Neem dan contact met ons op!

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 8:00-18:00
Weekenden en avonden - Op afspraak

Locatie

Achterom 1A Barendrecht
Telefoon: 0180 849 257
Email: info@fysio-barendrecht.nl

Beginnen met chatten
💬 Hulp nodig?
Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn? Direct een medewerker nodig? Bel 0180849257