Patrick Danny van Hoof

Onze fysiotherapeut Patrick Danny van Hoof is 30 lengtejaren jong en woonachtig in Krimpen aan de Lek. Patrick heeft in 2015 zijn diploma fysiotherapie behaald in Breda. Voordat hij fysiotherapeut werd, heeft hij de opleiding Sport en Bewegen gevolgd. Tijdens de sportopleiding is Patrick in aanraking gekomen met een fysiotherapeut op een sportschool en is zodoende zelf het vak ingerold.

“Met het idee om mensen met klachten te helpen en ze zo weer fit te maken is waar het eigenlijk allemaal begon”

Van vele markten thuis

Patrick is een van onze ervaren en veelzijdige fysiotherapeuten binnen Fysiotherapie Barendrecht. Naast algemene fysiotherapie is Patrick gespecialiseerd in Dry needling therapie, Medical taping, Claudicatio, fysiotherapie na COVID-19, medisch trainen, Triggerpoint therapie, golffysio en fysiotherapie na een sportblessure. 

Naast zijn grote passie fysiotherapie liggen Patrick’s interesses binnen de sport. Zo geeft hij inloopspreekuren bij verschillende sportverenigingen in Barendrecht en verzorgt hij daarnaast blessure-preventieve trainingen.

BIG: 49918936004

Patrick Danny is aangesloten bij het Kwaliteits Register Fysiotherapeuten (KRF vroeger het KNGF) en bij het chronisch zorgnet.

Patrick danny van hoof fysio barendrecht

Een goede diagnose en meteen aan de slag

Aansluiting bij patiënten 

Actief herstellen

 

Patricks toekomstplannen zijn gericht op het verder profileren van de praktijk, het bevorderen van de gezondheid bij zowel bedrijven als werknemers, en het behandelen van patiënten in de praktijk. Natuurlijk hoort een leuk team aansturen en daar energie uithalen er ook bij. Zelf doet Patrick aan waterpolo en speelt hij golf in zijn vrije tijd. Zijn hobby’s zijn koken, uiteten gaan en natuurlijk ravotten met zijn kids.

De specialisaties van Patrick Danny van Hoof

Wat zeggen onze patiënten over Patrick

Kijk voor meer reviews op Zorgkaart-Nederland

5/5
Ik ben erg tevreden omdat ik een fijne therapie heb gehad, mijn oefeningen samen met meneer van Hoof kan uitvoeren in de oefenzaal en ik daarbij redelijk snel terecht kon!
Jan
5/5
Fijn persoon. Zijn Dry Needling behandeling deed wat zeer, maar het resultaat was verbluffend.
Eva
4.6/5
Patrick is een fijne therapeut. Ik zou hem aanbevelen aan iedereen met pijn in zijn of haar knie.
Thomas
4.7/5
Patrick heeft mij goed geholpen!
Florian

Heeft u vragen? Neem gerust contact op!

Neem contact met ons op of plan nu uw afspraak in!

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 8:00-18:00
Weekenden en avonden: Op afspraak

Locatie

Achterom 1A Barendrecht
Telefoon: 0180 849 257
Email: info@fysio-barendrecht.nl