Waar kan je een opleiding fysiotherapie doen?

Er zijn verschillende locaties in Nederland waar je de opleiding fysiotherapie kunt volgen. De opleiding  is te volgen in steden als: Utrecht, Amsterdam, Rotterdam en Groningen. De studie is in voltijd volgen maar ook in deeltijd, dus naast een baan.

Fysio aan huis heerjansdam

Fysio Barendrecht

Moet je een vooropleiding hebben gevolgd?

Je kan in principe met iedere MBO opleiding niveau 4 toegelaten worden tot de opleiding fysiotherapie. Dus als je een diploma hebt voor de MBO opleiding niveau 4 zou je gewoon toegelaten kunnen worden tot de opleiding fysiotherapie. Ook met het behalen van een havo diploma kun je direct terecht bij de opleiding fysiotherapie. De opleiding fysiotherapie is te volgen is verschillende grote steden in Nederland. Naast de opleiding fysiotherapie zijn ook verschillende cursussen en masters die je kunt volgen om je te extra te specificeren. 

De specialisaties bij Fysio Barendrecht

fysio fysiotherapie barendrecht

Fysiotherapie bij Fysio Barendrecht

Fysiotherapie is bij Fysio Barendrecht een behandelmethode voor klachten/ problemen aan uw spieren, gewrichten, zenuwen en banden. Ook wel uw bewegingsapparaat genoemd. Klachten kunnen bijvoorbeeld ontstaan tijdens een ongeluk, het uitoefenen van werkzaamheden, als gevolg van ouderdom, herhaaldelijke overbelasting of door spanning. Een fysiotherapeut in Barendrecht kan de pijn verminderen en het lichaam beter laten functioneren. Door middel van verschillende oefeningen, behandelingen of het aanbrengen van bepaalde ondersteunende hulpmiddelen, zoals een balanskussen, tape of steunkousen. U kunt ZONDER een doorverwijzing van de dokter bij de fysiotherapeut in Barendrecht terecht en natuurlijk ook MET een verwijzing kunt u bij ons terecht. 

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlFysio Barendrecht is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Meer informatie over Fysio Barendrecht?

Wilt u wat meer informatie over Fysiotherapie Barendrecht? Neem dan contact met ons op!

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 8:00-18:00
Weekenden en avonden - Op afspraak

Locatie

Achterom 1A Barendrecht
Telefoon: 0180 849 257
Email: info@fysio-barendrecht.nl