Fysio Carnisselande

Fysio Barendrecht, de fysiopraktijk in Barendrecht en in de buurt van Carnisselande

Fysio Barendrecht helpt bij klachten aan spieren, gewrichten, zenuwen en banden. Wij behandelen ook patiënten in en uit Carnisselande en omstreken.

 • Gevestigd aan de Achterom 1a in Barendrecht
 • Altijd binnen 24 uur een afspraak en open op avonden en in het weekend
 • Geen verwijzing nodig en contracten met alle zorgverzekeraars (behalve JUST).
 • Best beoordeelde praktijk (een 9,3) in Barendrecht (Via Zorgkaart Nederland)
 • Onze therapeuten (BIG geregistreerd) verlichten of verhelpen de pijn

Geen wachtlijst en flexibel te boeken. Twijfel je of fysiotherapie jou kan helpen? Neem dan vrijblijvend telefonisch (0180849257) contact met ons op voor advies of mail naar info@fysio-barendrecht.nl

Aangesloten bij alle zorgverzekeraars:

Fysio barendrecht fysiotherapie

Behalve JUST

Fysio Carnisselande

Achterom 1a in Barendrecht

Waarom Fysio Carnisselande?

Waarom kiezen voor Fysio Barendrecht?

Fysiotherapie Carnisselande

Voor elke klacht is er fysiotherapie

Onze therapeuten helpen jou graag bij het genezen van een opgelopen klacht/blessure. Bij onze fysio praktijk kan je snel terecht! Wij hanteren een behandelprogramma waar de patiënt centraal staat. Om jouw klacht te behandelen hebben wij als praktijk een breed scala aan behandelmethodes. Onder andere Dry Needling, manuele therapie, medisch trainen, golffysio, gesuperviseerde looptraining, revalidatie en algemene fysiotherapie.

Fysiotherapie in Carnisselande

Kwaliteit

Lekker in je vel zitten en bewegingsvrijheid staan hoog bij ons in het vaandel. Loop niet te lang door met pijn, een blessure of een klacht. Voor een afspraak bij onze praktijk heb je geen verwijzing nodig. Fysio Barendrecht waarborgt de kwaliteit door te werken met BIG-geregistreerde therapeuten die ingeschreven staan in het KRF register. Aandacht, tijd en zorg staat bij onze fysiotherapiepraktijk voorop!

Vervoer Carnisselande

Goed Bereikbaar

Zoek je een goede fysio en ben je woonachtig in Barendrecht of in Carnisselande en omstreken? Dan ben je bij onze fysiotherapiepraktijk aan het juiste adres. De professionele therapeuten van fysio Barendrecht staan met een glimlach voor je klaar!

Fysiotherapie Fysio Carnisselande

Persoonlijk en professioneel

Iedere patiënt geniet van voldoende tijd, aandacht en zorg. Dit is naar onze mening van belang voor een ideaal herstelproces.

De specialismen van Fysio Barendrecht

Voor fysiotherapie in Barendrecht of Carnisselande hoeft de patiënt zich geen zorgen te maken over de vergoeding. Onze praktijk is namelijk bij alle zorgverzekeraars aangesloten! Verder staat privacy hoog bij onze praktijk in het vaandel; alle gegevens zijn bij ons beschermd en alleen met toestemming te verveelvoudigen.

Binnen onze praktijk bezitten wij meerdere specialismen binnen de fysiotherapie, hierdoor ben je bij ons altijd op het juiste adres

 • Fysiotherapie
 • Manuele therapie
 • Dry Needling & Triggerpoint 
 • Sportfysiotherapie & Medisch trainen 
 • Shockwave
 • Echografie & PNE (Percutane Needle Electrolysis)
 • Revalidatie & Corona revalidatie
 • Medical taping & Hooikoorts taping
 • Fysiotherapie aan huis
 • Claudicatio / Looptherapie

Samen met jouw therapeut wordt er overlegd welke therapie er wordt toegpast.

Fysio in Carnisselande

Wat zeggen onze patiënten?

Kijk voor meer reviews op Zorgkaart-Nederland

5/5

Emma

Ik ben door Patrick behandeld aan mijn schouder. Ik kon mijn sport niet meer optimaal uitvoeren. Door de oefeningen die ik braaf uitvoerde en de begeleiding ging het snel weer de goede kant op. Nu kan ik weer voorruit kijken! Ik woon zelf in Carnisselande, maar kon hier snel terecht. 

5/5

Bianca

Ik ben tevreden over fysiotherapie Barendrecht Carnisselande! Ik kon snel terecht en werd deskundig behandeld aan mijn klacht.

5/5

Rick

Na mijn enkelbreuk was het nodig om onder begeleiding van een fysiotherapeut weer te oefenen met lopen. Ik vond het een prettige samenwerking en ben bijna weer op mijn oude niveau. Mijn verzekering vergoedt ook gewoon alles! Helemaal top, aanradertje.”

Ons behandelplan:

Fysio carnisselande barendrecht carnisse

Stap 1: aandacht voor jouw klacht/probleem

Voordat we beginnen met het onderzoeken en behandelen van jouw klacht/probleem, brengen we dit in kaart tijdens een uitvoerig gesprek.

Carnisselande fysio carnisse fysiotherapie barendrecht

Stap 2: klachten onderzoek

Nu je kennis hebt kunnen maken met onze praktijk hebben wij jouw blessure in beeld. Wij doen hierna onderzoek naar en rondom jouw klacht/probleem. Dit doen we om de zwakke schakels en wellicht oorzaken kunnen achterhalen.

Fysiotherapie carnisse therapie

Stap 3: welke therapie past bij jouw situatie

Na het onderzoeken weten wij als Fysiotherapiepraktijk precies welke therapie je nodig hebt. Onze therapeuten lossen jouw klacht dan op middels bewezen therapieën. Wij brengen jouw lichaam weer in balans door het behandelen van de structuren die niet goed functioneren!

Fysio Barendrecht Carnisse carnisselande fysiotherapie

Stap 4: testen en meten

Na het behandelen testen we of de klacht weg is en dat de functie weer werkt naar behoren. Door middel van testen weten wij zeker of de klacht hersteld is. Zo weet u ook gelijk dat de technieken van Fysiotherapie Barendrecht voor u hebben geholpen.

Fysio carnisselande fysiotherapie barendrecht

Stap 5: nazorg en advies

Het doel van Fysio Barendrecht / Carnisselande is om uw klachten blijvend op te lossen en ervoor te zorgen dat ze ook niet terugkeren. Dit doen wij door middel van nazorg en advies op het gebied van voeding, beweging en mentaliteit.

Wij behandelen patiënten in Barendrecht, Carnisselande en omstreken met de volgende aandoeningen:

Er zijn dus verschillende aanleidingen voor een bezoek aan de fysiotherapeut. In grote lijnen zijn klachten in te delen in blessures, chronische pijn en/of klachten. In sommige gevallen is de aanleiding voor uw klacht heel duidelijk, zoals een ongeval of ziekte. In andere gevallen heb je hulp nodig van een fysiotherapeut om er samen achter te komen wat de aanleiding is van jouw klacht. Op deze manier kan herhaling van de klacht in de toekomst voorkomen worden. Wat jouw verhaal ook is, onze fysiotherapeuten helpen u aan de juiste oplossing voor jouw klachten.

Meer informatie over Fysio Barendrecht / Carnisselande?

Wilt u meer informatie over Fysiotherapie in Carnisselande / Barendrecht? Neem dan contact met ons op!

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 8:00-18:00
Weekenden en avonden: Op afspraak

Locatie

Achterom 1A Barendrecht
Telefoon: 0180 849 257
Email: info@fysio-barendrecht.nl

Contactformulier